Reklama

Reklama

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) jsou hrdými rodiči malé holčičky a tak nějak smíření s tím, že pro ně už skončily divoké večírky a že jediné špeky, které mají, jsou ty na břiše. Žijí v útulném domečku v tiché ulici a pomalu se připravují na krizi středního věku. Když si sousední dům pronajmou vysokoškoláci v čele s vyrýsovaným hezounem Teddym (Zac Efron), zavětří sice nebezpečí, ale zprvu se rozhodnou pro přátelský přístup, k němuž bude patřit i slib dodržování nočního klidu a závazek nevolat hned poldy, kdyby se to náhodou někdy s pařením trochu zvrtlo. Jenže už druhá pořádná noční jízda všechny ušlechtilé závazky rozmetá a mezi oběma domy se rozzuří otevřená válka, ve které jsou všechny zbraně povolené. Na první pohled by se mohlo zdát, že unavení rodiče nemají proti rozjetým studentům sebemenší šanci, jenže i Mac a Kelly byli „kdysi" pařmeni a z té doby si pamatují na spoustu dost nepěkných triků. (Cinemart)

(více)

Videa (23)

Trailer 1

Recenze (557)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Hluchoty víc, než jsem čekal... Stoller by ty komedie měl spíš sám psát, ne si je nechávat psát - to je stoprocentně ta nejhorší z variant. Nicméně když už nic jinýho, Rose je pořád puma jako blázen a dokonce i unikátně poučný hlášky se tu najdou, hehe... --- "There's no president of United Nations." ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Zábavná a podařená komedie, od níž jsem dostal přesně to, co jsem čekal. Zábavných scén je až až, kulturní narážky fungují na sto procent a tempo skvěle odsýpá od začátku do konce. Seth Rogen je zase skvělý hláskující buran, Zac Efron je podruhé v tomto roce za sympaťáka a Rose Byrne také nic nezkazí. Škoda některých scének balancujících na hraně trapnosti a některých lacině vložených hádek mezi hlavní hrdiny. Jako odpočinková letní komedie ovšem naprosto ideální. ()

Reklama

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Průměrná teenagererovská rádoby komedie s párty tématikou. Kromě poslední čtvrtiny jsem se u filmu příliš nepobavil, většinou šlo o nějaké chabší vtípky, které se začátkem téměř vůbec nedařily. Na druhou stranu poměrně oddychový film, který pojednává o (ne)obyčejné rodině, které vadí párty pořádané vedle u sousedů. Takže námět jako takový špatný rozhodně nebyl, a i herecké obsazení nebylo špatné. Efronovi to s Davem Francem poměrně sedlo, možná protože Franco je už tak trošku na párty zvyklý, a umí se v podobném prostřední pohybovat - 21 Jump Street. Zkrátka film jsem si užil tak na míru, nic moc extra, ale ani nic moc hrozného. 55% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Docela povedená komedie. Čekal jsem to horší. Seth Rogen mě jako prudící soused celkem pobavil. A Rose Byrne jako jeho žena taky nebyla špatná. Po tom, co se k nim přistěhuje Zac Efron se svým bratrstvem začnou problémy. Neustále si dělají naschvály a situace nemá konce. Některé scény byly opravdu hodně vtipné. Vynikající Christopher Mintz-Plasse mě jako jeden člen bratrstva taky celkem pobavil. Objeví se tam i Phoebe z Přátel. :) "Co to má být? Robert De Niro party." :D ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Jedno z největších zklamání tohoto roku. Všechny nejlepší scény jsme viděli v upoutávce a zbytek filmu je kombinace trapnosti a nepovedených vtípků. Seth Rogen a Rose Byrne jsou navíc velmi nesourodý pár, Zacu Efronovi ta role celkem sedla. Rose by neměla ztrácet čas s takovými blbostmi, to raději mohla natočit šestou sérii Damages... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (16)

  • Během natáčení snímku byla závislost Zaca Efrona na kokainu na takové úrovni, že o ní věděl celý filmový štáb. Zac byl navíc problémový a několikrát se stalo, že na plac vůbec nedorazil. (Zdroj: super.cz) (peiton)
  • Rozpočet filmu ($18 miliónov) sa tvrocom vrátil už v prvý deň, čo išiel film do kín. Získal vtedy za jeden deň $19,574,490. (Astonko)
  • Peta (Dave Franco) ve filmu studuje psychologii, stejně jako jeho představitel, který psychologii studoval na univerzitě. (AlfaNumerO)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama