Reklama

Reklama

Fantomas se zlobí

  • Francie Fantômas se déchaîne (více)
Z natáčení  - Mylène Demongeot

Obsahy(1)

Pronásledování rafinovaného Fantomase přivádí tentokrát komisaře Juvea, novináře Fandora a jeho snoubenku Helenu do Říma, kam je svolán významný vědecký kongres. Hvězdou tohoto kongresu má být profesor Lefebvre, vědec zabývající se výzkumem v oboru hypnózy. Jeho objevy jsou tak převratné, že se dá předpokládat, že Fantomas bude mít o stařičkého vědce zájem a postará se o jeho zmizení. K únosu skutečně dojde, ačkoli určit toho pravého profesora mezi třemi navlas stejnými je pro komisaře Juvea úkol nelehký. (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Z natáčení  - Mylène Demongeot

Recenze (303)

pursulus

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení všech tří dílů Hunebelleho "Fantomase" ("Fantomas", "Fantomas se zlobí" a "Fantomas kontra Scotland Yard") a můj názor na ně jsou ZDE. (Vysvětlení, proč hodnotím více snímků jako celek, lze nalézti na mém profilu v úvodní části "O hodnocení".) ()

aniiicka 

všechny recenze uživatele

Ano jsem to já, Fantomas. :) Těsně můj asi nejoblíbenější díl. Super obsazení, Louis tu opravdu jede - ty převleky, vynálezy, krytí, skeče ve vlaku - super!, Fantomas se zmocňuje vědců a světových zbraní a koulí zase očima. :) :) Prostředí Paříže, Říma, mladý Olivier, atletický novinář Marais, děsná kočka Myléne a Bertrand (Míša) ...já nevím, odmala jsem to měla ráda. Supr komedie, na kterou vždycky ráda kouknu a zasměju se těm vymakaným Fantomasovým vynálezům a nejlepšímu francouzskému komisaři, který se v Římě octne v blázinci. :) pozn. jen ten profesor Lefebvre byla děsná maska :) ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nevím, zda se moje nálada během sledování prvního dílu a tohoto dílu tak výrazně lišila, ale tento díl mi připadá ve všech směrech lepší. Louis de Funés byl samozřejmě úžasný, konečně byl v roli, kde mohl být 100% využit jeho potenciál. Jeho zbraně neměly chybu. Příběh byl svižný a ve srovnání s jedničkou v něm bylo dokonce několik geniálních scének. Mylène Demongeot nám dozrála do krásy a já ty 4* prostě budu muset dát. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Druhej dil je nejlepsi z cele trilogie. Koncne je v hlavni roli Funes a ten to umi spravne rozjet. Uz dela svoje tradicni grimasy, neustale meni prevleky a dokonce sejme i par zaporaku. Ale krome toho, ze dostal vetsi prostor Funes a celej film je vic akcni a komickej, se o nem da v podstate napsat to samy co o prvnim, opet slusnej pribeh atd. Na 5* to neni, ale nejlepsi dil to je. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Další pokračování Fantomase, u kterého se přímo královsky bavím!! Druhý díl je ještě bláznivější a šílenější, Funes střídá jeden převlek za druhým a profesor Lefebvre se zde objevuje dokonce třikrát!! Tohle je prostě KULT a vždycky, když uvidím komisaře Juvea se třetí rukou, nebo střílícím doutníkem, tak jdu do kolen!! Geniální!! Zlaté krásné francouzské komedie!! ()

Galerie (43)

Zajímavosti (38)

  • Na začátku filmu obdrží komisař Juve (Louis de Funès) Řád čestné legie, který je na civilním oděvu symbolizován červenou stužkou v knoflíkové dírce na klopě saka. Tuto stužku lze ovšem na komisaři vidět již v předchozím dílu. (Topper.H)
  • Na únos profesora Marcharda (Albert Dagnant) z chemickej továrne použil Fantomas (Jean Marais) Citroën Type HY z roku 1962. Do Ríma na vedeckú konferenciu letel lietadlom typu Curtiss-Wright C-46A Commando. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama