Reklama

Reklama

Útok na Wall Street

  • Kanada Assault on Wall Street (více)
Trailer 1

VOD (1)

Jim je úplně průměrný Newyorčan, má dobře placenou práci a milující rodinu. Náhle však díky zmařené investici o vše přijde. Jim zuří a rozhodně se pomstít těm, kdo jej o jeho dosavadní život připravili. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pár lidí mi tento film doporučovalo, ale přiznám se, že mě nejvíc odrazovalo jméno režiséra. Uwe Boll – většinu filmů co jsem od něj viděl, dopadlo naprosto katastrofálně. Jasně, narazil jsem i na pár zajímavějších kousků, ale i tak tenhle chlápek má své čestné místo v mém žebříčku nejhorších režisérů a prznitelů mého oblíbeného hororového žánru. Tady však musím uznat, že to tak špatné nebylo. ON ten ocas nakonec zas až tak špatný není, když se mu chce a nedělá si z toho jen prdel a pračku peněz svých sponzorů. Našlo by se tu několik opravdu povedených pasáží – ten finální masakr byl super, atmosféra taky nebyla špatná, nechyběly emoce i slušné herecké výkony. Bylo tu samozřejmě i několik nudnějších pasáží a hluchých míst, ale Dominic Purcell to solidně ukočíroval k průměrnému ohodnocení a hlavně i díky němu se na to dá dívat. ()

Moena 

všechny recenze uživatele

Nemůžu uvěřit vlastním očím! Tohle, že natočil Boll? Nenapadá mě logické vysvětlení jak je to možné. Ale měl bych 2 teorie. 1) Bolla unesli marťani a přeprogramovali mu mozek. 2) Boll se nějakým nedopatřením podíval na některý z Magnuskových snímků a hnulo se v něm svědomí (a možná taky snídaně). Jinak si nedokážu vysvětlit, že si sám napsal a zrežíroval tohle super drama o ekonomické krizi a skutečných zlodějích v sakách za statisíce. I ta závěrečná smršť je velice dobrá. Žádný filozofický kecy, ospravedlňování nebo snaha vysvětlit nějaký vyšší dobro a ukolébat svědomí. Prostě čistá chladnokrevná surovost. A několik velice potěšujících detailů. Např. závěr v kanceláři a jedna miniaturní drobnost, kterou běžně scénáristi opomíjejí, ale abych tu nevyžvanil spoiler, řeknu jen: "It's down the road, not across the street!" ()

Reklama

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Aneb poučení pro ty, kteří chtějí být živi virtuálním obchodem s deriváty! Her Direktor Uwe má na svém kontě samé trháky - není se tedy čemu divit, že přiskotačili kanadští producenti s prosíkem, jestli na plátno hodí story o těch, co se milovali a milovali. Chudák Jim dělá řidiče u nějaké security agency, obědy navštěvuje jen díky stravenkám od zaměstnavatele (45% z cen stravenky sám přispívá) a po večerech místo zásunu či chlemtání gambáče chodí s pěknou ženou k lékaři na bezvadné kortikoidy. Zdá se vám to na piču? Nenene, brookeři při krizi s hypotéčními úvěry získají majlant, věřitelé ve fondech přijdou na mizinu a DOKONCE i jednomu poradci se vede hůře (prý manželku letos nemohl vzít na Barbados!). Inu Jim je nasrán, protože dům jde do aukce a žena si zaplavala ve vlastním moku. Ještě, že Jim má výslužku s vojny - pěknou kulovnici pamatující arcivévodu a trádá - hurá na stocks kings obývající doupata na Wall Street! 85% ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Uwe ak chce dokáže natočiť aj dobrý film. Len mu na to musíte dať dobrý dôvod a vyhrožovať mu ,že za ďalší zlý film už nedostane zaplatené. Keď sa aspoň na chvíľu odprostí od svojich neľudských vtipov na Auschwitz ,LGBT upíriek, ponemčovania videoherných postáv s neárijským pôvodom dokáže byť Uwe aj solídnym béčkovým režisérom. Len je škoda ,že je v jeho rebríčku hodnôt sranie a ponižovanie hejterov na vyššom mieste ako vybudovanie si dobrého mena. Pravdou ,ale ostáva ,že mu ten trolling naozaj ide ;) No a zbytok nechám na vás... ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jelikož Uwe natočil něco, z čeho kromě brečícího Purcella nestojí vlasy na hlavě, tak budu milosrdný. Když pominu jakousi teráčskou revenge koncovku, tak se jedná o vcelku reálné a soucit vyvolávající drama, kdy divák nemá sebemenší problém vžít se do role hlavního hrdiny. Ne že bych se tady v tomto žánru vyžíval, ale byl jsem překvapený, jak to Bollovi šlape, no o vyloženě nasraném zakončení nechť si udělá obrázek každá sám. V USA tenhle film beztak zakážou! 55% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Filmovanie snímky prebiehalo predovšetkým v kanadskom meste Vancouver, a tiež na autentických miestach v New Yorku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama