Reklama

Reklama

Wrestlingová hvězda Randy Orton to v tomhle napínavém akčním trháku rozjede na plné obrátky! Hraje paramedika Nicka, který se nechá proti své vůli zatáhnout do hry na kočku a na myš. Zvedne totiž telefon pomstychtivému psychopatovi ze své minulosti. Maniak mu vyhrožuje rozpoutáním vražedného běsnění, pokud Nick nezvládne dokončit dvanáct úkolů bez zapojení policie a ve stanoveném čase. Život jeho manželky visí na vlásku a Nickovi už nezbývá čas - musí poskládat tajemné nápovědy a dopadnout vraha dřív, než bude pozdě. (HBO Europe)

(více)

Recenze (31)

JohnSmith odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou filmy u kterých víte jak to dopadne, ale díváte se, protože chcete vědět, jak bude vše probíhat a necháte se překvapit. Byl jsem vskutku překvapen jednduchostí snímku, který je jednímz nejhorších poslední doby.Nejen, že je děj předvídatelný, ale veškerá akce je hodně špatně natočená, K tomu kromaňonec v hlavní roli ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Z prvního dílu si moc nepamatuju, dostal jsem od něj akorát to, co jsem očekával, čili že to bude jednohubka, u který vypnu mozek a budu se hoďku a půl bavit. Ta to splnila. Když jsem teď měl možnost zkouknout druhej díl, tak jsem neváhal, na nic složitýho ani nebyla nálada. Počítal jsem s topornýma hereckýma výkonama (hlavně u Randyho Ortona), stejně jako s levným CGI, vzhledem k tomu, že i tohle byl video film. To všechno se spnilo, nicméně i tak to byla tak akorát zábava. Pořád se tu střílí, občas mlátí a fetuje, má to i vtipný rozuzlení a jednou tu Randy dokonce prohodí i vtipnou hlášku. Tři hvězdičky jsou asi maximum, na který mohl tenhle film dosáhnout. Jsem spokojený. ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Druhých 12 kol je opět o honičce s časem, který záchranářovi zadává neznámý psychopat. Akční scény nejsou kdoví jak propracované, příběh je jednoduchý, ale dalo se na to koukat. Nic jsem od filmu nečekal a nakonec jsem nebyl ani zklamanej. Film uběhne rychle, ale zázrak od toho nečekejte. Za mě 50% :) ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Jednička byla jeden z nejlepších filmů pod záštitou WWE. A to i přes nepříliš kvalitní výkon Johna Ceny. Dvojka je však jen výsměch prvnímu dílu. Randy Orton je můj nejoblíbenější wrestler všech dob, ale jako herec ve skutečných filmech by se rozhodně neuživil. Není však nejslabší součástí tohoto snímku. Stupidní souvislosti při hledání každého kola diváka nudí. Naprosto neschopná kamera je skoro nekoukatelná. Dvě hvězdy jsou jen z lásky k WWE. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Vo filmovom priemysle dnes WWE Studios znamená to, čo v 80. rokoch znamenal Cannon. Chlapci wrestlerskí každoročne vyprodukujú niekoľko lacných, ale vcelku pozerateľných béčok v hlavnej úlohe vždy s nejakým hromotĺkom, ktorého sa bojím označiť za herca. Ale aspoň vyzerajú drsne, keď už nič iné. Pokračovanie dvanástich kôl, aj napriek rovnakej šablóne, na moje prekvapenie funguje. Nemá síce nijak zvlášť vydarené akčné scény (celý dej sa prakticky odohráva za tmy, hmmm...), ani scenár so šokujúcimi zvratmi, ale čo rozhodne má, je tempo. Tempo bez výrazných hluchých miest, ktoré ma dokázalo pohltiť tak, že film skončil skôr ako by ma začal nudiť. Ak máte radi videobéčka, tak s chuťou do toho. 40 % ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Představitelé hlavních rolí John Cena a Randy Orton jsou hvězdami wrestlingové asociace WWE. (spiderakhero)

Reklama

Reklama