Reklama

Reklama

Vše, co řekneš, tě bude pronásledovat. Bude tě děsit všechno, co uvidíš. Vše, co uslyšíš, tě přivede na samý okraj. Jsou letní prázdniny a novopečený student Lewis Thomas se rozhodl s dívkou svých snů Vennou vydat napříč kontinentem. Ale jeho romantické naděje pokazí objížďka, když zastaví svému staršímu bratrovi Fullerovi a ten ho přemluví, aby si udělali krutý žert z osamělého řidiče nákladního auta. Nebezpečný Rusty Nail, kterého nikdy osobně neviděli a znají ho jen z vysílačky, se ale chce smát naposled... a hodlá se mstít. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

genetique 

všechny recenze uživatele

Scenáristicky obomleté, ale na moje prekvapenie sa to naozaj podarilo. Myslel som nahánačka auto vs. kamión, obohrané odzadu-odpredu, ale príbeh skvelo prekvapí. Scenár a výkony hercov síce kolísajú, čo nezachraňuje ani Leelee, ale páčil sa mi Steve Zahn. Film bez okamihu nudy! A záveru sa nemôžem vytknúť takmer nič. 80%. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Ano, thriller slušný, pro mě nadprůměrný, ale místy mi to přišlo jako komedie. Což mi dělalo dojem, krom pár vtipných scén Steve Zahn, tenhle herec se mi do hororu absolutně nehodí... Tváří se že je strachy posraný, ale jeho výraz u toho mi přijde spíš komicky (a to i v "nejhororovějěích scénách", které byly v tomto filmu...) Prostě ten chlap má hrát komedie, ale toto fakt ne, člověk se bojí, ale zárověň se směje (aspoň já)... V tomto filmu bylo hodně nelogických věcí, co nedávaly smysl a cit pro některé momenty mi přišly až odfláknuté a komické. Takže 3*, i když jsem chtěl dát 4, ale bylo tam chyb až moc, aby si to zasloužilo hvězdy 4. Ale i tak slušná a místy i dramatická oddýchovka, takže celkově spokojenost :-) ...65% ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý thriller, to se musí uznat. Když jsem si přečetl stručné shrnutí, o čem tenhle film je, tak jsem si to dost dobře neuměl představit, ale pak jsem pochopil. A co bylo na tomto filmu nejzajímavější je to, jak střídal světlé a příjemné scény se scénami téměř hororovými. Jakmile se kluci omluvili tomu řidiči kamionu, tak jsem si myslel, že už jsou z toho venku, ale zároveň jsem nechápal, proč by někdo točil thriller kvůli jedné hororové scéně, ve které ani nikdo neumře. A pak jsem dostal odpověď. Psychopat je sledoval i nadále, akorát oni o tom nevěděli. Prostě se jedná o zajímavý a dá se říci i místy originální filmový thriller, který rozhodně nijak neublíží a neurazí. Je ale určen spíše pro ty diváky, kteří mají rádi málo krve a minimum mrtvol. Jedná se totiž spíše o psychický teror. Film se mi celkově docela líbil, ale přijde mi, že už jsem viděl i lepší filmy v žánru thriller či horor. A proto tři hvězdičky, celkově film řadím spíše do průměru. ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

Perfektný, napínavý a skvelo vygradovaný film. Ako horor priemerné, ako thriller výborné. Levis Thomas (sympaťák Paul Walker) a jeho neposedný braček Fuller (zábavný Steve Zahn) si vyrazia na dlhú cestu naprieč Amerikou a trošku si zažartujú s neznámym vodičom kamiónu (priznám sa, taký žartík by som si vyskúšal aj ja!:D) Problém nastáva vo chvíli keď to preženú a vysvitne, že pán kamionista nie je len nadržaný nešťastník ale aj poriadný psychopat a tentoraz si rád zažartuje on. Pár scén (hlavne tá v reštaurácií ale aj v hoteli) som strávil s otvorenými ústami takže nevidím dôvod prečo nedať plný počet. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Dva bráchové si udělají prdel z kamioňáka, jenže né vždy se může žertík vyplatit. Zaprášené silnice západu, skřípějící kola aut a úprk před šíleným psychopatem do vás vženou jistou dávku adrenalinu. Spolupráce ústřední dvojice, Zahn/Walker, funguje na výbornou a když už jde opravdu do tuhého, zvýší už tak vyšpičkované emoce Beltramiho hudba. Večerní oddychovka, u které člověk nemusí moc přemyšlet, ale dostane se mu slušné zábavy. 65% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • K filmu byly natočeny tři různé konce. (Holina)
  • Pro noční scény byly vyměněny světla kamionů a aut za přistávací světla letadel kvůli vysokému jasu. To pomohlo k absolutnímu ztmavení oblohy i při svítání. (Cheeker)

Reklama

Reklama