Reklama

Reklama

Pacific Rim: Povstání

  • USA Pacific Rim: Uprising (více)
Trailer 9

Obsahy(1)

Poprvé jsme je dokázali zastavit. Jenže to, co mimozemští tvorové Kaiju napáchali na Zemi v prvním díle akčního sci-fi Pacific Rim byla jen předehra k tomu, co si pro lidstvo připravili teď. Hvězda Star Wars John Boyega a Scott EastwoodRychle a zběsile vedou tým, který je poslední nadějí na přežití planety. Členy tohoto týmu jsou piloti ovládající Jaegery, obří roboty, kteří jsou svou velikostí a vybavením schopní konkurovat stejně vybaveným Kaiju. Jake Pentecost (John Boyega) k nim dlouhou patřil, jenže pak se vykašlal na svůj talent i na odkaz svého otce, jenž v boji proti Kaiju obětoval vlastní život. Raději přežívá v ilegalitě a na živobytí si vydělává nejrůznějšími aktivitami za hranou zákona. Při jedné takové akci narazí na patnáctiletou Amaru, která dokázala ukrást a rozchodit původně k likvidaci určeného Jaegera. Než se tihle dva stačí pořádně seznámit, mají v patách Zákon. Aby unikli trestu, začlení se do programu výcviku nových pilotů Jaegerů. Jake po boku svého bývalého parťáka Lamberta (Scott Eastwood) jako instruktor a Amara jako nadějná pilotka. Všichni doufají, že si tréninkové schopnosti nikdy nebudou muset vyzkoušet v reálné válce. Jenže ta přichází. Dřív, než si všichni přáli, a ze směru, odkud ji nikdo nečekal. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

ambron

Zdrcující! O_O 

A vůbec mi nevadí že to vypadá jako PR

Tohle bude bomba... Navíc tam ukázali jak přijdou Kajdžu k těm brnění... NANIKAJDžU!  :D

Shait

Shait (hodnocení, recenze)

Kde je ta ponurá atmosféra jedničky ? Tohle vypadá jak power rangers pro haranty, škoda těšil jsem se na pokračovaní.

na příspěvěk reagoval glassmoon

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Spomeň si na rozhovor Tonyho Starka s Lokim v Stark Tower v prvých Avengers. 

-,,Možno Zem nezachránime. Ale rozhodne ju pomstíme. Pretože sme Avengers." 

No a krátko na to Hulk Lokiho otrieskal o podlahu XD V podstate sa už hráme so slovíčkami keďže angličtina slovo strážca prekladá ako Guardian. Obránce je zase Defender. Ale ako hovorím hráme sa tu už so slovíčkami. A dúfam že patrola vám nechodí často kontrolovať úrodu na záhradke - aby vám z nej nakoniec niečo ostalo :D 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

renegad

Tím že napacha další škody... Perfect recicle circle! XD Nj když ja vždycky Chapal Avengery jako stražce ochrane. Definice Mstitel mi moc neříka pravě v tomto směru. ;)

na příspěvěk reagoval renegad

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Česky mstitel = slovensky pomstiteľ. Najprv sráži svet proti Kaiju a potom sa pomstí za škody ktoré Kaiju napácha - dokonalá definícia úloh bežného Jaegera XD

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Uživatel TheDarKnig smazal svůj příspěvek.

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

tomas.malo , Prometheus69

Mne tie nočné upršané bitky nevadili. Vadilo mi skôr to že vyvrcholenie deja nastalo uprostred filmu a potom sa už viac menej čakalo len na koniec. Tá Hong Kongská bitka bola skvelo naaranžovaná. Dážď, neónové osvetlenie veľkomesta a kopa deštrukcie boli čerešničkou na torte. A potom už len skĺznutie do pomerne nezaujímavého konca. Uvidíme ako sa s tými dennými súbojmi tvorcovia popasujú. A ten jednočlenný Jaeger - no neviem, vzhľadom na jeho veľkosť predpokladám že to bude mať istý vplyv na možnosti ovládania jediným pilotom. Hold originál Jaegeri boli stavaný ako obrovské kovové kolosy ktoré sa mali vyrovnať a prekonať útočiace Kaiju. Tam bol skôr problém v tom že tak komplikovaný stroj bol proste priveľkou záťažou pre jeden mozog a preto pilotovanie rozdelili na dvoch pilotov. (tak nejako to bolo vysvetlené v komixe čo vyšiel k jedničke)

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ten souboj na Aljašce nebo kde to je... nebude finální... 

Podle toho co říká Jake na dotaz "Kdo to je?  "nikdo od nás... to znamená že Padlého Jeagera vidí poprvé. 

Buť to bude opening souboj nebo někde v polovině po té Akademii. :)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

renegad , tomas.malo

tím složitějiší to bude na efekty odlesky a podobně... Hlavně odrazy budov. 

Každopádně podle traillerů se z tím popasovali více než slušně. 8)

 

Největším plusem je také jednočlený Jeager... který do všeho v naší trochu jiný rozměr toho.. že něco nejde! :D

Též se moc těším... už jen měsíc a par drobných. 

Tento rok bude opravdu bohatý na emoce... 8)

na příspěvěk reagoval renegad

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Tak ten tretí trailer vyzerá dobre tak sa pomaly začínam tešiť. Aj keď pôvodne som mal zmiešané pocity z prvých trailerov. Vyzerá to že dostaneme minimálne jednu poriadnu bitku Kaiju vs Jaeger v meste a pokiaľ sa vyrovná tej ktorú sme videli v Hong Kongu tak sa môžme tešiť. 

na příspěvěk reagoval tomas.malo, Prometheus69

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Eastwood v Pacific Rim 2?

Eastwood v Pacific Rim 2?

01.07.2016

Obří roboti už naverbovali Johna Boyegu (Star Wars: Síla se probouzí) a teď házejí očkem po Scottu Eastwoodovi. Syn filmové legendy hraje posledních 10 let, až nyní ale přechází do blockbusterového… (více)

Pacific Rim 2 potvrzen

Pacific Rim 2 potvrzen

25.02.2016

Po třech letech máme konečně jasno v tom, jestli bude Pacific Rim 2. Guillermo del Toro ho původně chystal na léto 2017, nakonec to ale neklaplo a film zmizel z kalendáře premiér. Del Toro i přesto… (více)

Guillermo del Toro a Fantastická cesta?

Guillermo del Toro a Fantastická cesta?

08.01.2016

Remake slavné sci-fi z roku 1966, na který producentsky dohlíží samotný James Cameron, už se pokusila natočit kupa režisérů. K Fantastické cestě se dostali Roland Emmerich (Den nezávislosti), Paul… (více)

Reklama

Reklama