Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

grogodil odpad!

všechny recenze uživatele

Podčiarknite, 3 krát obtiahnite hrubou fixou moje hodnotenie, dajte zaň 10 výkričníkov a aj tak to dostatočne nevyjadrí, aký je tento film odpad... ()

K.B.L. 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem byla donucena se koukat. Nejsem cílová skupina tohoto humoru, takže mi 99% rádoby vtipných gagů přišlo neuvěřitelně trapných a hloupých. Jednu hvězdičku dávám za inspiraci do života, kdy jsem na Ibize musela navštívit Amnezii, abych se pak mohla chlubit, jaká jsem frajerka. ()

Suzana odpad!

všechny recenze uživatele

Bože za co?!! Fekální humor nesnáším, a tohle jsem byla nucena shlédnout na střední, když se ke konci roku neučilo a někdo přinesl do třídy toto "veledílo". Vážně jsem se ani jednou nezasmála, něco tak nevkusného už dlouho neuvidíte. Jako dívaka mě to uráželo a nechápu, jak se tomu mohl někdo smát? Inu, proti gustu.... ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Komedie, která byla ve své době proslulá svou exrémní debilitou a trapností, se po letech jeví jako zjevení, které funguje v kontrastu s dnešní připosranou, politicky korektní dobou. Další z řady filmů, které by dneska už nešlo natočit, protože by to nikdo nezaplatil. Važme si i takových škvárů. ()

Had6 odpad!

všechny recenze uživatele

První film, který jsem vypnul v polovině kvůli tomu, že se na to prostě nedalo dívat. Do této doby jsem to vždycky nějak vydržel, nebo jsem si užíval to, jak je film hloupý. Tady to prostě nejde. Je to prostě děsný. Odpad! je snad i hezké hodnocení a nemůže vyjádřit to, jak se mi to nelíbilo. ()

SonG odpad!

všechny recenze uživatele

NE NE NE NE NE NE NE...totální a nejhorší film, na který jsem se nevydržel dívat podruhé ani 10 vteřin. Poprvé jsem se na něj díval s děsem ve tváři, protože toto není film,to je sračka na desátou. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

je to totální úchylárna, od které však nešlo utéct, ale naštěstí pro domácí práce je to dobrá kulisa :-). Trapné to bylo od začátku do konce, tak není divu, že v roce vzniku byla nejnavštěvovanější z britských komedií ;-). Původní odpad jsem nakonec změnil na jednu hvězdičku, a to ani díky trance hudbě či režisérovi, který natočil mé oblíbené seriály, ale spíš že si na nic nehraje a chce vlastně jen pobavit, i když svým zvláštním způsobem. [ PŘÍBĚH: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 0 (3*MAX) ] ()

raffspIn 

všechny recenze uživatele

První "komedie" tohoto typu kterou jsem viděl a asi taky proto jsem dal slušné hodnocení. Teď bych se na něco tak úděsně infantilního nikdy nepodíval. K filmu bych dal poznámku OD 15 let nevhodné. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Potrhlá ujetina, ze které mi bylo opravdu někdy na blití ( třeba to jak si ty holky odstraňovaly beďary, jak Kevin sežral hovno či jak je oba dva poblili v baru )..pár dobrých hlášek teda bylo ( hlavně díky Rhysu Ifansovi ale to je asi tak všechno.... ()

Meridius 

všechny recenze uživatele

Většinu stopáže sem si jen řikal "wtf?", párkrát sem si smíchy málem nadělal, ale jinak mi z toho filmu stejně zůstal jen wtf pocit. Každopádně kudos tvůrcům za odvahu tohle pustit ven. ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Keď sa na to človek pozrie s nadhladom a dobrou náladou, tak sa pri tom celkom fajn zabavý. Totálne primitívne a stupídne, ale práve kvôli tomu to má niečo do seba. Občas sa treba aj nezmyselne pobaviť. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě je to celé strašně idiotské a nechutné, ale kdybych řekl, že se mi to nelíbilo, tak bych kecal. Ono to je opravdu místy celkem zábavné a u něčeho jsem se smál i nahlas, avšak hlavně kvůli tomu, jak idiotské (samozřejmě záměrně) to bylo. Sice je tu hromada nechutných a trapných scén, ale taky je tu hromada těch vtipných a vzhledem k tomu, že to u mě nakonec zanechalo spíš pozitivní dojem než negativní, tak to vlastně špatné nebylo. Ale ten film právoplatně rozdělil diváky na dvě skupiny - jedni to milují, druzí to nenávidějí a není se čemu divit, ten styl humoru, co tady je, prostě není pro každého. Já jsem tak někde uprostřed. Dal bych jenom lepší 2*, ale ta muzika je tady tak dobrá, že to nakonec na tu slabé 3* vytáhne. ()

marcek 

všechny recenze uživatele

Když jsem se dozvěděl, že Kevina hraje 40.letý chlap & Perryho zase ženská tak mě to trochu zarazilo a když jsem se na to znovu podíval tak mě to tak nebavilo jako předtím ()

Elyssea odpad!

všechny recenze uživatele

Až mi klesne IQ, třeba se na to budu schopna podívat dokonce. Ale jinak - bohužel. Zábavné je to asi tak, jako když vám kabát pokadí holub. Dívat se na tohle vyžaduje opravdu silnou povahu. Bléééééé ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Je to dost dlouho,co jsem ten film viděl,ale větší sračku neznám.Plovoucí hovno v držce!Kterej inteligent tohle vysral? ()

lebowski! odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden můj kamarád mi říkal, že je to super film, ale může se na něj koukat jen nachcanej nebo zhulenej. Zlil sem se proto, jak nejvíc sem byl schopen a musim konstatovat, že......se mi udělalo blbě!!! ()

Reklama

Reklama