Reklama

Reklama

Lucifer - Série 4

(série)
Trailer
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, 2019, 8 h 25 min (Minutáž: 49–56 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, Scarlett Estevez, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Denny Love, Jon Chaffin, Graham McTavish, Sasha Roiz (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Chloe se složitě vyrovnává s Luciferovým zneklidňujícím odhalením. Ničemný kněz se rozhodne zabránit naplnění věštby, o které se mezi lidmi už dlouho šušká. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Orion12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je to , co jsem od seriálu , celou dobu očekával. Zkrácený počet epizod hodně pomohl , pořád se něco dělo. Řešila se více hlavní dějová linka a luciferova měnící se osobnost. Byl konečně vidět větší budget. A poslední epizoda série , za mně určitě nejlepší celého seriálu a tohle bylo to , co jsem od lucifera chtěl. ()

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celou sérii jsem zvládl za jediný den, naprostá paráda po předchozí sérii, která byla zbytečně dlouhá a místy vatová. Zdejších 10 dílů je naprosto ideální, příběh měl grády, vývoj postav byl dobrý, nová postava Evy je též velmi povedená. Popravdě se už těším na novou sérii, kdy se má konečně zjevit Otec všech. A Netflix rozhodně pomohl. Zde jasných 5*. ()

Reklama

holka218 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitě je dobře, že má čtvrtá řada jen deset dílů. Této sérii to vážně prospělo. Je o něco lepší než třetí série, ale i tak to už není ono. Případy jsou čím dál tím víc opomíjené a nudné. Postupně se z Lucifera stal seriál, kde se řeší především vztahy. I humor z předešlých sérii tak nějak mizí. Ale poslední dva díly série se rozhodně povedly. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všichni poděkujme Netflixu za to, že se ujal tohoto seriálu, protože bez jejich pomoci bychom se asi dalších sérií nedočkali. A ten přesun na tutu streamovací službu Luciferovi neskutečně prospěl. Já jsem si herecké obsazení během těch posledních let tak oblíbil, zejména Tom Ellis, nikde jinde jsem tohoto herce nezaznamenal, o to více si ho vážím, neboť jedinou rolí prokázal své nesporné kvality. Příběh mě asi nejvíce překvapil, kvalitativně totiž překonal své předchozí série.....Samozřejmě tomu vypomohl dosti i fakt, že se tvůrci rozhodli jen pro 10 dílů, tudíž divák ani nemůže zažít nudu, nevyskytují se zde díly, jejichž primárním účelem by bylo natahování zápletky, to fakt ne. Sázka na humor opěr bez chybičky, všichni zúčastnění se vnořili do svých rolí na 110 procent. Závěrečné dva díly opěr precizní (Lucifer se vždy vytasí s tím nejlepším na konec), taktéž i rozpočet povyrostl o pěkných pár čísel nahoru, tudíž na CGI se kouká velmi dobře. Za pár dní nás čeká pátá série, tak snad nezklame. Série 4 za mě dostává 8,5/10 ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lucifer je zpět v celé své síle! První půlka série není natolik silná, ale ta druhá dostává grády! Obzvlášť u posledního dílu mi vyskočila husina na celém těle. Eve jakožto nová postava je roztomilá, chvílemi rozčiluje, ale stejně jsem si ji zamilovala. Všechno je tu na svém místě. Deckerovou nesnáším furt stejně a Lucifera miluji snad ještě víc. Pokud by tohle měl být potencionální konec, nebudu zklamaná, další sérii ovšem uvítám. Jen nesmí spadnout jako ty předtím. Thank you Netflix! ()

Galerie (97)

Zajímavosti (5)

  • Když si Lucifer (Tom Ellis) dělá srandu z proroctví, tak prohlásí: „Winter is coming“ („Zima se blíží“). To je známé motto rodiny Starků ze seriálu Hra o trůny (od r. 2011). (Hovadin)

Reklama

Reklama