Reklama

Reklama

Lucifer - Série 4

(série)
Trailer
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, 2019, 8 h 25 min (Minutáž: 49–56 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, Scarlett Estevez, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Denny Love, Jon Chaffin, Graham McTavish, Sasha Roiz (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Chloe se složitě vyrovnává s Luciferovým zneklidňujícím odhalením. Ničemný kněz se rozhodne zabránit naplnění věštby, o které se mezi lidmi už dlouho šušká. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

holka218 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitě je dobře, že má čtvrtá řada jen deset dílů. Této sérii to vážně prospělo. Je o něco lepší než třetí série, ale i tak to už není ono. Případy jsou čím dál tím víc opomíjené a nudné. Postupně se z Lucifera stal seriál, kde se řeší především vztahy. I humor z předešlých sérii tak nějak mizí. Ale poslední dva díly série se rozhodně povedly. ()

Stinger78 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čerchmant se nám přesunul na Netflix, začal víc ukazovat svůj pravý xicht a tak nějak jsem čekal, že pro krátkost série to pojede jak na dálnici do pekla. Ale právě ani ne. Tempo to nabralo až v druhé půlce, ale to už bylo pozdě... Také tu vzrostl počet osob, které mě štvaly, k Chloe se prakticky ihned přidala Eva pokušitelka, filosofující Amenadiel a nějak upadl i humor. Možná to chtělo velkým finále vše ukončit a nikdo by se nezlobil, no uvidíme, co pátá řada... ()

Reklama

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky za tenhle přesun! Po slabší 3. sérii se otěží ujímá Netflix, který zkrátil sérii (předchozích 26 by fakt přestřel) a udělal z toho zatraceně epickou a údernou jízdu. K obsazení se přidává kouzelná, nádherná a luxusně trhlá Eve a s ní mě to prostě baví. Výrazný odklon od epizodičnosti a poprvé seriál vypráví jeden ucelený příběh, který mě zkrátka zajímá a výborně pracuje s postavami.. Vrátila se Luciferovi šťáva, kterou měl v první sérii. Je to zase více pekelné s dokonale ďábelským závěrem.. Tady to podle mě mělo končit, Lucifer si vybral, dotočit poslední epizodu o uvědomění si svého místa a nazdar. #TeamLuciferplusEve 100!% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím přiznat, že mě Netflix málokdy zklame, ale Lucifera posunul zrovna tím směrem, který bych si nevybral. Z pohodové oddechovky plné humoru se ve čtvrté sezóně stala jakási unylá vztahovka, v níž se kolem každého problému krouží jako kolem horké kaše, protože by jinak příště nebylo o čem točit. Když jsem se loni dozvěděl, že má být třetí sezóna tou poslední, neměl jsem radost, teď mám pocit, že to nebyl špatný nápad. ()

andalin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bude pátá série? Za mě by to takhle klidně mohlo skončit. Ale návrat skvělej, naštěstí jsem na něj nemusela dlouho čekat, protože jsem Lucifera začala celkově koukat pouhé týdny zpátky. Lucifera i další postavy si prostě nejde nezamilovat, zápletky jsou zajímavé, biblický lore mě baví. Poslední sezóna ve mě na úkor slabšího zaměření na Chloe vzbudila vzpomínky na Supernatural. Dokonce padla i reference na Castiela, mrk mrk. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama