Reklama

Reklama

Lucifer - Série 4

(série)
Trailer
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, 2019, 8 h 25 min (Minutáž: 49–56 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, Scarlett Estevez, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Denny Love, Jon Chaffin, Graham McTavish, Sasha Roiz (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Chloe se složitě vyrovnává s Luciferovým zneklidňujícím odhalením. Ničemný kněz se rozhodne zabránit naplnění věštby, o které se mezi lidmi už dlouho šušká. (Netflix)

Recenze (41)

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všichni poděkujme Netflixu za to, že se ujal tohoto seriálu, protože bez jejich pomoci bychom se asi dalších sérií nedočkali. A ten přesun na tutu streamovací službu Luciferovi neskutečně prospěl. Já jsem si herecké obsazení během těch posledních let tak oblíbil, zejména Tom Ellis, nikde jinde jsem tohoto herce nezaznamenal, o to více si ho vážím, neboť jedinou rolí prokázal své nesporné kvality. Příběh mě asi nejvíce překvapil, kvalitativně totiž překonal své předchozí série.....Samozřejmě tomu vypomohl dosti i fakt, že se tvůrci rozhodli jen pro 10 dílů, tudíž divák ani nemůže zažít nudu, nevyskytují se zde díly, jejichž primárním účelem by bylo natahování zápletky, to fakt ne. Sázka na humor opěr bez chybičky, všichni zúčastnění se vnořili do svých rolí na 110 procent. Závěrečné dva díly opěr precizní (Lucifer se vždy vytasí s tím nejlepším na konec), taktéž i rozpočet povyrostl o pěkných pár čísel nahoru, tudíž na CGI se kouká velmi dobře. Za pár dní nás čeká pátá série, tak snad nezklame. Série 4 za mě dostává 8,5/10 ()

Toren 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10. Pořád naprostá paráda a přesun na Netflix seriálu nijak neublížil. Pořád je to správně limonádový, nahláškovaný a emocionálně (ta hudba!) skvěle podchycený. Větší porce biblické mytologie, odvážnější rating a tlak na častější CGI potěšilo. Miluju ten casting. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím přiznat, že mě Netflix málokdy zklame, ale Lucifera posunul zrovna tím směrem, který bych si nevybral. Z pohodové oddechovky plné humoru se ve čtvrté sezóně stala jakási unylá vztahovka, v níž se kolem každého problému krouží jako kolem horké kaše, protože by jinak příště nebylo o čem točit. Když jsem se loni dozvěděl, že má být třetí sezóna tou poslední, neměl jsem radost, teď mám pocit, že to nebyl špatný nápad. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád je to fajn zábavná oddechovka. Oproti třetí sérii je tu určitě vzestup kvality, ale bohužel to zůstalo na půl cesty. Na jednu stranu tu máme temnějšího Lucifera, který dělá věci, jaké jsem si přál, aby dělal i v předchozích sériích (ukazuje často svůj Devil Face, trestá viníky), ale na druhou stranu mi přišlo, že se toho tvůrci jako by trochu zalekli a nedotáhli to. Ten kněz vypadal, že z něj bude fajn záporák, ale bohužel byl příliš nevyužitý. Dalším problémem je, že to, co přidali na temnotě, tak přidali i na telenovele, takže se tu řeší plno zbytečných věcí, které by v komiksovém seriálu vůbec být nemusely. Jinak samozřejmě potěšila super-kost Inbar Lavi, coby první žena Eva. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První polovina o něco horší, ve druhé půlce se to už trochu zlepšuje. Líbí se mi docela ten styl, že se celou sérii řeší jedna věc a tím pádem deset dílů na to postačí. Uvidíme, kam to půjde dál. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lucifer je zpět v celé své síle! První půlka série není natolik silná, ale ta druhá dostává grády! Obzvlášť u posledního dílu mi vyskočila husina na celém těle. Eve jakožto nová postava je roztomilá, chvílemi rozčiluje, ale stejně jsem si ji zamilovala. Všechno je tu na svém místě. Deckerovou nesnáším furt stejně a Lucifera miluji snad ještě víc. Pokud by tohle měl být potencionální konec, nebudu zklamaná, další sérii ovšem uvítám. Jen nesmí spadnout jako ty předtím. Thank you Netflix! ()

andalin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bude pátá série? Za mě by to takhle klidně mohlo skončit. Ale návrat skvělej, naštěstí jsem na něj nemusela dlouho čekat, protože jsem Lucifera začala celkově koukat pouhé týdny zpátky. Lucifera i další postavy si prostě nejde nezamilovat, zápletky jsou zajímavé, biblický lore mě baví. Poslední sezóna ve mě na úkor slabšího zaměření na Chloe vzbudila vzpomínky na Supernatural. Dokonce padla i reference na Castiela, mrk mrk. ()

Wallis3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A takhle by to klidně mohlo skončit a i zůstat. Lucifer se dostane zpět kam patří a jeho lovestory bude nenaplněno, protože to tak být prostě má. Seriál se vrátil a dostali jsme konečně padlého anděla! No uvidíme, co nám přinese pátá řada, snad nebude absolutně zbytečná! ()

hEROic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle nákup se Netflixu povedl na jedničku, tohle je přesně jejich parketa. Skvělej návrat se vším všudy. Je to temnější a příběhově mnohem silnější než všechny předchozí řady. Závěr série geniální. 90% ()

BaronDevil 

všechny recenze uživatele

Narozdil od jamesXY si myslim, ze presun na Netflix bylo to nejlepsi, co mohlo tenhle serial potkat. Mnohem vtipnejsi, zaroven mnohem vaznejsi, zajimavejsi, lepsi pribeh. Tak nejak doufam, ze bude serie c.5. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Deset dílů na sérii prostě stačí. Tečka. Potom to tvůrci nemají čas vycpávat nudou. Čtvrtá série se mi líbila zatím nejvíc. I když mi zkazili Dana. A Amenadiela jsem měla chuť... praštit. A Chloe taky. A radši se v tom už nebudu pitvat. ()

Hashirama

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Netflix zdárně udržel balanc mezi guiltypleasurózní béčkovostí, jejíž zachování bylo mým svorným přáním, a svým řekl bych o dost pečlivějším přístupem k jakékoliv svěřené látce. Strejda Netflix zachoval poetiku celého seriálu, v duchu skvělé druhé série zredukoval detektivní zápletky na nutné minimum a přitom zvládnul udržet hlavní dějovou linku pohromadě a zdárně ji dovést z nějakého rozestavení figur přes nějaké smysluplné a soudržné vyprávění až do zdárného a dojemného konce, který nechává vrátka dokořán otevřená. Což je něco, co Fox zvládal přinejlepším šťastnou náhodou. Rovněž akční scény doznaly určitého kvalitativního pokroku. Nehledě (nebo spíš právě hledě) na to, že se ze seriálu stává čím dál sladší soap opera, těším se na další sérii víc než kdy jindy. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je znát změna atmosféry. Většina postav dostala víc prostoru, a naopak ti staří známí tolik ne. Decker tu má dokonce skoro vedlejší roli. Je tu znát větší důraz na vztahy a fantasy. Nemůžu říct, že by mě to zklamalo, jsem rád, že Lucifer pokračuje, ale k tomu totálnímu nářezu z trojky se už asi nedostaneme. ()

teuwik 

všechny recenze uživatele

#wedidit! Jsem strašně ráda, že jsi vzal Netflix seriál pod svá křídla a opět učinil tento seriál koukatelným a výborným! ()

Reklama

Reklama