Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý dětský génius Frank (Clooney), naplněný rozčarováním ze světa, ve kterém žije, a Casey (Britt Robertson), chytrá a optimistická dospívající dívka, plná vědecké zvídavosti, se společně vydávají na nebezpečnou misi s cílem odhalit tajemství záhadného místa, ztraceného kdesi v čase a prostoru, známého pouze pod názvem „Země zítřka". To, co na tomto místo budou muset vykonat, navždy změní celý svět – a také je samotné. (Falcon)

(více)

Diskuze

LAZARUS111

LAZARUS111 (hodnocení, recenze)

no zaverecna scena kde novy roboti roznasaju odznaky a medzi vybranymi ludmi nebol ani jeden biely muz. to my dost vadilo.

silentname

silentname (hodnocení, recenze)

Myslím si, že o nejaký čas to bude mať svoj kult milovníkov... a určite tam budem patriť aj ja.

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

asi je ve mne porad jeste kus ditete, protoze jsem si ten film naramne uzil. A to je dobre. 

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

Jak to není recyklace starých filmů nebo šestý pokračování residenta, ale něco novýho, tak xenofobní csfd ovce bečí hrůzou-))))

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

SeTTi

Enderova hra měla aspoň logický konec... který nutil k zamyšlení.. tenhle konec mě spíš nutil k dávivému smíchu. :D

Nevím proč do toho někdo motá Trona.. když se jedná spíše o vykrádání úplně jiných her kdy je Final fantasy jen základ.

Kde jste tam sakra viděli něco z Trona? :D 

na příspěvěk reagoval SeTTi

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Tak nebyla to taková tragédie jako Elderova hra. Takový normální odpočinkový film pro mládež. Což ostatně je i kámen úrazu filmu. Nedokázal přilákat dost široké publikum. Navíc na něm ani není znát ten rozpočet.

Každopádně stále nechápu proč tenhle film je důvodem odpískání Trona 2. Témata mají společného asi tolik co akvarijní rybička a verlyba.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

majkom

Pravda, šla jsem jednou na popelku, protože to je hlavně o visuálu a tu bych s kinoripem těžko dostala, sice krása, ale ten dabing mi v určitých chvílích trhal uši :))

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

V pohodě film, ale poslání filmu žádné, protože ho distribuje a byl natočen pod záštitou společnosti jako je Disney, což má se změnou světa k lepšímu asi pramálo společného. Navíc právě díky tomu, že je film od Disney jsem hned věděla, jak dopadne :))

To už i Hunger Games má do sebe více, co se týče poslání.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

No paráda, tak kvůli tomuhle filmu nebudou točit Tron 3. Přitom toho filmy zas tak moc společného nemají.

na příspěvěk reagoval Eržik

desann

desann (hodnocení, recenze)

takze za mna: slovensky dabing prekvapil a to patrim k tym co sa vseobecne dabingu skor vyhybaju :)

a film tiez. Nie je nic lepsie ako si vyrazit na 64% film, nic od neho neocakavat a potom sa takto nechat prekvapit :)

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

seko0408

V ČR je ten film taktéž jenom s dabingem, na titulkovanou verzi jsem nenarazil. Jednak je to proto, že se tak rozhodl Disney, jednak proto, že jde o rodinný film, který ale primárně cílí na děti (základní, potažmo mírně střední) školou povinné.

seko0408

seko0408 (hodnocení, recenze)

v cinemaxe (SK) len s SK dabingom ? SRSLY? :/ tesim sa na kazdy sci fi film na tento obzvlast ale dabing v traileru bol otrasny :( 

na příspěvěk reagoval Bluntman

Enšpígl

Enšpígl (hodnocení, recenze)

Ainy

V tom případě na to do kina nepůjdu. Zjevný že distributor ani o mě v kině nestojí.  

na příspěvěk reagoval Ainy

JOFO128

JOFO128 (hodnocení, recenze)

Nebolo to az take hrozne ako som cakal po precitaniu tunajsich komentarov :)

A SK dabing bol celkom fajn.. Az na Cloonyho, Gogalov hlas mi k nemu velmi nesedi.. Cakal som, ze najdu niekoho s hlbsim hlasom :)

Zaciatok bol trocha roztahany, ale ked sa to rozbehlo, tak ani neviem ako, a film uz koncil... :)

Ten optimizmus, co z toho srsi sa mi paci.. Disneyho sci-fi rozpravky sa mi v poslednej dobe pacia. Uz sa tesim na SW7 :)

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

yinloveyang

od toho je diskuze. Každý má právo se vyjádřit, protože ne každému sedne jedna věc či jeden člověk.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

A prosím Vás přestaňte s odporem k Damonu Lindelofovi, existuje mnoho a mnoho horších tvůrců scénářů, kteří jsou i přesto obdivování. Já zatím všechno od něho jsem měla docela ráda i když LOST bude vždy to nej.

na příspěvěk reagoval Ainy, misterz

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Tak to bylo rychlý, pouhý první den a jsme již v modré. Největší sranda byla, když mi paní z kina říkala, abych na toto šla, já si myslím: "vždyť ani nevím o co jde"? Pak jdu na wc a tam malé plakátky země zítřka a na nich holka, co chodí s Dylanem O'Brienem a já: "Aha, tak to dopadá, když trávím moc času koukáním se na komentáře a diskuze či videa v angličtině. :))

 

Jinak trošku OT: Eurovision song contest je fakt šíleně blbá show a její fanoušci zblbnutí z účastí zemí jako je Švédsko (díky Loreen a její známé Euphorii?), či mají podivné nutkání upřednostnit země jako Izrael a Polsko, kteří jsou dobří, ale jejich písničky nejsou nic zvláštního. Naše písnička byla super, sice také spíše tuctový kousek, ale to tam byla většina, škoda, že nefandíme této soutěži aspoň z poloviny tak stejně hodně jako hokeji každý rok :'(( Takže ani není divu, že jsme zase nepostoupili.

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Ainy

Ztráta času u Lost, ale hlavně naprosto debilní přepis Promethea. Vždy ten idiot ani není scénárista, on jen přepisuje již napsaný materiál.

Související novinky

Co chystá režisér Úžasňákových?

Co chystá režisér Úžasňákových?

22.06.2018

Režisér Brad Bird se proslavil zejména svými animovanými filmy Železný obr nebo Úžasňákovi, má na kontě ale třeba i čtvrtou Mission: Impossible – Ghost Protocol či dnes již zapomenutý Tomorrowland.… (více)

Clooney natočí scénář od Coenů

Clooney natočí scénář od Coenů

26.10.2015

Spolupráce bratrů Coenových a George Clooneyho zatím čítá Bratříčku, kde jsi?, Nesnesitelnou krutost a Po přečtení spalte. Už brzy uvidíme jejich čtvrtý společný film, retro komedii Ave, Caesar!, tím… (více)

Třetí Tron má červenou

Třetí Tron má červenou

31.05.2015

Když se v roce 2010 objevil sequel kultovní sci-fi Tron, mělo jít o první z několika filmů. Tron: Legacy ale investovaných 170 milionů dolarů překlopilo v "pouhých" 400, takže u Disneyho dlouho… (více)

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Reklama

Reklama