Reklama

Reklama

Gunman: Muž na odstřel

  • Česko Muž na odstřel (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Sean Penn hraje vyčerpaného bývalého žoldáka a zabijáka Jima Terriera, který by svou minulost rád nechal za sebou. Jediné, po čem touží, je konečně se usadit se svou dávnou láskou. Ale tajné služby se svých bývalých oveček tak snadno nevzdávají. Jim bude muset očistit své jméno a postavit se organizaci, pro kterou pracoval. Býval jejím vykonavatelem, dělal strašné věci a byl přesvědčen, že pomáhá světu. Mýlil se a jeho bývalí zaměstnavatelé se ho teď snaží zabít. V patách mu je démonický Javier Bardem, který už dvakrát přesvědčil, že hrát zlosyny bez špetky svědomí opravdu umí (ve filmu Tahle země není pro starý bez emocí vraždil na potkání, ve Skyfall zatápěl samotnému Jamesi Bondovi). Rozbíhá se dramatická hra na kočku a na myš, která vede Seana Penna přes půl světa. Ví, že neuteče nikam. Jediný způsob, jak se zachránit, je zabít ty, kteří ho chtějí zabít. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (334)

Kovaja 

všechny recenze uživatele

Hodně podařená akční pecka s našlapaným Pennem. Tomuhle týpkovi táhne na ... no radči to číslo nepíšu ale jeho figura mě zastihla s otevřenou hubou. Děj je hezky chápatelný a vše odsýpá jak má. Rozhodně moc milé překvápko :-)) ()

Ebon 

všechny recenze uživatele

Akční triller ze staré školy se vším, co k tomu patří (průměrné herecké výkony, nesmyslné chování postav, plochost antagonů a všichni střelci krom Penna jsou naprosté lamy) ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Já jsem překvapený až nadšený, tohle jsem nečekal, chvílema jsem se přistihl že poposedávám. Někteří namítnou že to není taková akční řežba, ano není, nekosí se tam 200 mrtvol za minutu jako v Rambo IV např. Ale film má příběh, který se nějak rozvíjí, je přímočarý, nekomplikovaný. Přesto je akce dost i soubojů. A je rozprostřená do celé délky, akci střídá scéna kde se žvaní ale je to důležité pro děj, nějaké to zapletení do milostného trojúhelníku ale ne tak aby to bylo přeslazený a otravný. Ostatně i v milostných scénách ukáže Penn že je živočišný chlap a ne nějakej metrouš. Penn je v roli excelentní, běhal mi z něj mráz po zádech, vynikající herec!! Bitky dobře natočené i sestříhané. Je vidět že Morrel býval výborný kameraman, některé záběry jsou vymazlené, nejvíc jsem si toho všiml když byl rozhovor mezi Pennem a padouchem a kamera okolo nich kroužila v jednom záběru, dodalo to scéně grády. Film graduje a nenudí ani stopáž. 95% ()

Strandmon 

všechny recenze uživatele

Muž na odstřel je pro mě velkým překvapením!! Můžu říci, že Pierre Morel udělal po 96 hodinách další skvelý akčnák, který by si spravný milovník akčních střileček neměl nechat ujít. Film je velmi kvalitně(obratně)natočen a akční scény mají obrovský šmrnc, což my třeba u nějakých nových filmů(Taken 3) chybělo. Sean Penn ze sebe vydal co se dalo a byl totálně skvělý a celkově film by si zasloužil trochu lepší hodnocení od zdejších kritiků. ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Celkem slušné akční drama ze staré školy. Kdyby se scénář méně zaobíral love story a milostným trojúhelníkem, který je pro děj vlastně nepodstatný, bylo by to ještě lepší. Akce je slušná, fyzická a drsná, ale není jí zrovna moc. Penn se pěkně namakal v posilovně, jen je škoda že se do akce nezapojil i Elba, který se mihne na konci. Slušné 3 hvězdy. ()

H4ku11 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica ma celkom nudila, v druhej sa to konečne poriadne rozbehlo, ale aj tak to netrvalo celý čas. Škoda! ()

Illy 

všechny recenze uživatele

Jako jó, hezky se na to koukalo. Ale zamilované psí oči Penna a ta kokotina s mozkem to prostě kazili. Jako nenudící jednohubka ok, vracet se k tomu ale nebudu. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Jak zpívá ve svym hitu Aleš Brichta...''Tenhle barák na odstřel...'' tady by se hodilo říct...Tenhle bourák na odstřel. Jo přesně mluvim o ex-manželovi Madonny. Tenhle životem rozsekanej týpek s mlhavym viděním má postavu jak z reklamy na Total Gym. A tak se může na starý kolena rejpat v zemi někde v zablešený africe. Ale i sem tam sbírat nějaký ty fragy do svýho score listu. Poctivá akční žánrovka která nemusí (v dnešní době efektů, super technologií ,raket , akčních hrdinů a bůhví čeho ještě) oslovit každýho. ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Mna celkom prekvapil tento film. Bolo to natocene zaujimavo. Pacila sa mi zapletka, prislo mi to osviezujuce, lebo zapletku z prostredia taziarov a mimovladnych organizacii nevidime az tak casto. Hlavne s kritickym odkazom. Penn v role agenta bol super. Jeho motivacia bola jasna. Vadila mi mozno len ta romanticka linia filmu, no neslo o nic co by ma vyslovene rusilo. Penna som videl v malo filmoch, nevyhladavam filmy s nim, no mozno to prehodnotim, lebo s tymto nahodnym kuskom som vcelku spokojny. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Prekvapilo ma, ako sa Sean udrzuje po fyzickej stranke. Nie len vo filmovej ulohe, ale i v tomto som videl mierny naznak podobnosti so "Slay-om". :) Iste, je to prefrajerene a dejove linky su typicke pre podobne B-cka. Napriek dlhsej stopazi sa vsak tato jednohubka da na dobru noc celkom dobre zhltnut. Priemer, ktory sa na nic nehra, preto nema zmysel aby som ho sudil nejak prisne. ()

adriane9 

všechny recenze uživatele

Dobře dobře přiznám to do Penna jsem se prostě zamilovala jo, ale tenhle kousek je vážně hodně smysluplnej bez nějakých zbytečných stříleček kde lidi umíraj jak na běžícím pásu. Komentuju jako neználek akčňáků a omrkla jsem to jen díky Seanovi a ono hele fakt to bylo dějově dobré a ani ta dlouhá stopáž mi nevadila.Seane seš bourák!! ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Scénář, námět, režie a vše ostatní je lehce nadprůměrné. Je fakt, že jsem u toho lehce klimbal, takže žádnej trhák to není, ale herecký výkon a to jak na sobě Sean Penn kvůli roli zapracoval (nařachanej jako prase), to si zaslouží hvězdičku navíc. 67% ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Velmi zdařilý snímek, ve kterém Penn exceluje nejen svou mužností, ale hlavně tím, že je výborný herec. Postava agenta zabijáka v jeho podání je velmi realistická, atosféra filmu uvěřitelná, tempo lehce pomalé ale přiměřeně gradující. snad jen ta stopáž mohla být malinko kratší. Akční scény dobré, žádná přemrštěnost, která vévodí v amerických akčňácích. Téma dobře propracované, zůstává po něm pachuť a myšlenka, co všechno za svinstva mají tyto "agentury" v čele ze CIA asi na svědomí? Velmi dobrý film. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Celkem nuda. Až na Penna, který má neuvěřitelnou fyzičkú na svůj věk, jsem nic neobdivoval ani mě nebavilo. Jen jsem zabil / odstřelil čas. Bardem je otravný herec s otravným prasečím ksichtem. ()

Wargoo 

všechny recenze uživatele

Emocionálne prázdny rádoby akčný film, ktorého scenár mi príde ako vykonštruovaná zmes všetkého akčného, čo MacPherson + Travis v živote čítali a videli. Bardem + Penn + Elba sú jediné svetlé body, ktoré však mohli byť nahradené akýmikoľvek inými hercami, a stále by to bola len nefungujúca zmes scén. Žiadna z postáv sa ma absolútne nedotkla, a úprimne, bolo by mi jedno, ak by na konci filmu všetkých v corride rozpáral nejaký ten býk. Výber hercov poteší, len naopak, nechápem, prečo sa tieto herecké esá upísali tak plytkému filmu. 2** a 45,229 % ()

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama