Reklama

Reklama

Daniel žije v Marseille a zná ji lépe, než kdo jiný, každou zkratku, každou jednosměrku. Jeho největší vášní je rychlost, která je samozřejmě větší, než si umí marseillská policie vůbec představit. Začínal jako poslíček, který rozvážel pizzu a nyní má taxikářskou licenci. Svůj vůz speciálně upravil a ze všeho nejraději má zákazníky, kteří mají naspěch. Až jednou sveze tento fenomenální taxikář policistu, který má problémy nejen s gangem, který vykrádá banky, ale i se svým řidičákem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (409)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Hans Akhenaton: 1. Maudits Soient Les Yeux Fermes (Chien De Paille) ,2. Scooter ,3. Dini (Assia) ,4. L'amour Du Risque (Fonky Family) ,5. La Charge ,6. Give Me Your Love (Deni Hines) ,7. La Vie De Reve (3 -Oniel) ,8. 1ere Attaque ,9. Le Dernier Coup ,10. Ne Rien Faire (Karl) ,11. 2 Eme Attaque ,12. Marseille La Nuit (Iam) ,13. Taxi (Mafia Underground) ,14. Derniere Banque ,15. Vie Infecte (Carre Rouge) ,16. Tu Me Plais (K.Reen/ Def Bond) ,17. Theme De Lily Iii ,18. Lyrix Files (Akhenaton) ,19. What Makes You A Man (Deni Hines) ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malý byl toto jeden z mých nejoblíbenějších filmů , ale časy se mění . Uznávám že tento film má dost do sebe , vtipy a akci , ale na mě už to úplně nefunguje , prostě je to dobrý , ale jen dobrý , šlo to i líp . A nebo jsem si ho už jen ohrál , ale přesto si ho rád pustím , jen to už není ono . ( 15.5.14/MAC/4* z nostalgie ) ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V době vzniku velmi povedená a zábavná francouzská komedie. Okouzlila mě nejen pohledná Marion Cotillard, ale především samotný „vytuněný“ taxík a několik opravdu nezapomenutelných humorných scének – hlášek. Retardovaná policie, namachrovaní němci a především úsměvná hlavní dvojice hrdinů, která se výborně doplňovala. Našel bych tu jen velmi málo slabin, nad kterými jsem nejednou mávnul rukou a to vždycky se na tento první díl podívám rád znovu. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zcela jistě jedna z top nejen francouzských komedií let minulých. Když jsem býval mladší, tak jsem film zbožňoval a viděl mockrát. Úžasný nápad s taxikářem, který rád prohání gumy. Člověk se u toho královsky baví. Díky několika úžasným postavám, bravurně zahraným, jsem se dost nasmál. Vše má obrovské tempo a žádné hluché místo. Už jsem film viděl dávno, ale tuším, že když si to včas stopnete, tak lze zahlédnout bobra Marion Cotillard, takže pokud máte pro strach uděláno, tak s chutí do toho. Celkově to vidím asi na 3 *. Další pokračování se mi líbila více. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

No musím povedať, že je to super pocit, keď sa človek pri komédii zase schuti zasmeje a užije si ju plným priehrštím. Skvelé hlavné duo, výborná komédia, unikátne a skvelé situácie a proste jednoducho vynikajúca rýchla jazda, ktorá stojí za to. Neviem čo viac ani povedať. Je to proste vtipné a skvelé. Stojí za to vidieť. Hodnotenie: A ()

Galerie (28)

Zajímavosti (16)

  • Daniel Morales (Samy Naceri) jezdí v Peugeotu 406 a gang německých lupičů bank v Mercedesech 500E. Tyto vozy vycházejí z vozu Mercedes-Benz 124, ale pro Mercedes jej upravovalo Porsche. Bylo vyrobeno pouze 500 kusů. (lskala)
  • Před první loupeží krade Rachid (Sébastien Pons) Peugeot 106 Rallye, ale když k němu přijde policista po přestřelce, už sedí ve 205 GTi. (Maverick86)

Reklama

Reklama