Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

carly 

všechny recenze uživatele

neviem, čo autori tohto počinu fajčili, ale musela to byť kvalita. lebo toto nikoho plne pri zmysloch nemohlo napadnúť. jediná naozaj milá vec tam bola tá gay dvojica. no a skvelí herci. preto tie 2* aj keď im treba uznať, že sa im do 90 minút podarilo nacpať toho toľko, čo iným ani do 5 sérií seriálu ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, na čem tvůrci jeli. Neskutečná hovadina, která mixuje derivát trapnosti s humorem ve stylu Bláznů ze stadiónu, a má to být vtipné. A popravdě to často i vtipné je, jenom se neumím rozhodnout, jestli se mi to líbilo, nebo ne. A taky nějak nevím, jestli mám koule i na seriálový prequel. ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie, kde gagy jen gradují do absurdna a zároveň jsou satirou na stereotypy ohledně teenagerů a letních táboru. Jedná se o soubor menších příběhů propojených tématem posledního dne na táboře. Střelená jízda, která slibuje tomu, kdo na ni přistoupí fajn oddechovou zábavu. Mimochodem, nevím, odkud si "Hans" vycucal obsah filmu, ale z filmu samotného určitě ne... ()

xxENDxx 

všechny recenze uživatele

doplnil jsem si film, nez se vrhnu na serial... a ... pusobilo to jako nekonecnej podprumernej skec ze SNL. Herci a jejich postavy jsou naprosto super, prostredi je naprosto super a vazne jsem chtel, aby to byla vlastne obdoba Prci prcicky. Ale ono nic. Je to spis neco jako Moonrise Kingdom (kterymu jsem dal 9/10) u kteryho jakoby najednou vsichni zapomneli scenar (jestli to nejakej melo) a proste se rozhodli, ze budou 2 hodiny natacet random veci plny improvizace, ktera nema hlavu ani patu. Az na me bude nekdy nekdo argumentovat vetou "celou dobu se tam nic nedeje", tak mu doporucim tenhle film, protoze po jeho skouknuti sve stanovisko prehodnoti. Jsem zvedavej, s cim se vytasi serial, protoze s takovym skvelym castem je ten film vylozene promarnena prilezitost. 4/10 ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Je to správně ujetá komedie, která si jede svoje. Během prvních dvaceti minut, na nás doslova vyplivne přes dvacet postav s jejich problémy a my se nestačíme divit. Humor je hrozně ujetý, herci jsou ještě ujetější a ty dialogy co vedou, fakt stojí za to. David Wain to natočil velmi uvolněně a dost staromilsky, a to ať už jde o téma, hudbu nebo jak moc je to absurdní. Na hercích je vidět, že se královsky bavili. Paul Rudd je tady perfektní, Elizabeth Banks k nepoznání, Bradley Cooper úsměvný, Christopher Meloni hodně divný, Amy Poehler úsměvná. A zbytek obsazení je zajímavý, i když dané herce moc dobře neznám. Wet Hot American Summer je ujetá komedie, které její humor nesedne každému, ale komu sedne, ten se bude královsky bavit. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (13)

  • Počas natáčania pršalo 23 dní z celkového počtu 28 natáčacích dní. (dwdb)
  • Po skončení závěrečných titulků následuje ještě jedna krátká scéna. (pornogrind)
  • Vlastníkom táboru Camp Towanda, kde sa film točil, bolo povedané, že sa jedná o rodinnú komédiu. Po zhliadnutí filmu boli na tvorcov veľmi nahnevaní. (dwdb)

Reklama

Reklama