Reklama

Reklama

Fenomenální herci Tom Hardy (Temný rytíř povstal) a James Gandolfini (Rodina Sopránů) září v hlavních rolích drsného kriminálního thrilleru od scenáristy Dennise Lehaneho (Tajemná řeka) a Michaëla R. Roskama, autora a režiséra na Oscara® nominovaného filmu Býčí šíje*. Osamělý barman Bob Saginowski (Hardy) společně se svým ostříleným bratrancem Marvem (Gandolfi ni) provozují bar, který místní gangsteři využívají k tajným předávkám peněz. Když se ale oba zapletou do nepovedené loupeže a nemají čím splatit dluhy, budou se muset rozhodnout mezi loajalitou a přežitím. (Bontonfilm)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (397)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Asi budete očakávať niečo iné, ako dostanete. Čo je myslím snáď len dobre. Nemyslím si, že je film nudný a pomalý, mne to v tomto prostredí takto vyhovuje. Cítiť, že z filmu hit byť nemôže, že pre väčšinu divákov bude tak trochu wtf. Totiž málokto bude vedieť, čo si má o Hardyho postave myslieť a záver jeho charakteristiku ešte viac zotázni. Je ťažké ho vidieť v úlohe outsidera a "makkýša", po posledných rokoch, čo jeho charizma okupuje kiná. Ale znova, je to iba dobre. Film mi však stále evokuje iba priemer, podobných príbehov sú tony, stále sa však na ne dobre pozerá. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Barman, zachránce psů a zajatec samoty v nenápadně gradujícím sevření atmosféry, skoupé na nápovědu, bohaté na zlá tušení. Jo, to je všechno. Vlastně ještě Tom Hardy ♥. Posté jinak... Viděno v rámci Challenge Tour Special - Filmový lov, jako film s mým oblíbeným hercem. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Překvapení v podání Tom Hardyho, tahle role "nevinného" barmana mu sedla, jak ulitá. Gangsterské drama, které svým nádech a atmosférou ukáže své kvality. Důležité je nečekat žádnou akci, poněvadž tohle je čistě ukecaná záležitost, která žádnou nenabídne. Přesto se na to dobře kouká a to díky Hardymu, který táhne The Drop hodně vysoko .. 7/10 = 79% ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

|0%| Málo kdy, když to přeženu slovy „odjebávám film odpady“, ale tohle prostě nešlo. Zaprvé, je to strašně nezáživné, není zde žádná scéna, která by mě zaujala nebo překvapila. A ta druhá a ještě horší věc je, že ze sebe Hardy udělal totálního debila. Nezlobte se na mě, já chápu, že občas má určitý herec odlišnou roli, než na kterou je zvyklý, ale tohle se prostě nedalo. Stačilo mi, jak byl na začátku totálně bezradnej z toho psa. Víc k tomu asi nebudu dodávat. Nejzbytečnější a nejnudnější film. K tomu Hardy jako utáplej debil. Fakt, nemám slov. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Pokud se chcete v totálně úmorných dvou hodinách plných naprosto dementních dialogů, kokotsky jednajících, nesympatických postav a ultimativně idiotského „děje“, co se táhne víc než léčba herpesu, vyčerpávajícím způsobem dozvědět úplně vše o tom, jak pečovat o štěně pitbula, nebo pokud se prostě jen tak z dlouhé chvíle rádi pálíte cigaretami na genitáliích a nemůžete se toho nabažit, neváhejte. Pokud ne, raději si ze špajzu vytáhněte nějaký škaredý brambor a upřeně pozorujte, jak mu strhujícím tempem rostou hlízy. Garantuju vám, že proti téhle uspávačce hadů s ohyzdnou Rampičou a gumovým Hárdym to bude naprosto adrenalinová jízda. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Pre belgického režiséra Michaëla R. Roskama je snímka Špinavé prachy prvým filmom, v ktorom bola hlavným jazykom angličtina. (MikaelSVK)

Související novinky

Hardy vs. DiCaprio

Hardy vs. DiCaprio

01.07.2014

Sehnat si do filmu Toma Hardyho není zrovna jednoduché. Statný londýnský rodák má dotočená dramata The Drop a Child 44, muzikál London Road a akčňák Mad Max: Fury Road. Momentálně hraje nebezpečná… (více)

Reklama

Reklama