Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 3

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (494)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný! Po dlouhý době se mi konečně líbil romantický film a musím říct, že S láskou, Rosie za zhlédnutí opravdu stojí. Na můj vkus je ve filmu až moc moc náhod, ten chlap z výtahu byl opravdu přehnanej, ale jinak filmu nemám, co vytknout. Skvěle propracovaný příběh, herecké ztvárnění a všechno do posledního puntík. Lily Collins je skvělá. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Místy hodně vtipná a v závěru hodně hřejivá komedie s trošku naivně pohádkovým vyústěním. Stopáž mi překvapivě přišla až přehnaně krátká. Zdálo se mi, že se v čase místy skáče až moc a občas bylo vyprávění příliš zrychlené. Je to možná tím, že jsem zvyklý spíše na indie romcomy kde tempo bývá výrazně pomalejší. Film na můj vkus klouže až moc po povrchu, na druhou stranu je maximálně nenáročný a člověk si u něj jednoduše dobře odpočine. ()

Reklama

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Konečně tu máme film se sympatickou, krásnou a herecky schopnou dvojicí, mezi kterou to jiskří... aby se to všechno utopilo v blbém nápadu, že se ty dva stále "míjejí" - a to až tak, že když se to stane poněkolikaté, tak to začne být trapné. Ti dva opravdu chvílemi působí jako idioti, kteří si nedokážou říct: "Hele, máme se rádi, chceme být spolu, tak se ku*va budeme trochu snažit a těch pár životních zadrhelů překonáme spolu." Mrzí mě, že tihle dva všeho ve svých životech dosáhli bez přičinění či zásahu toho druhého, jak by se u spřízněných duší slušelo. Ještě že Love, Rosie má Lily Collins a Sama Claflina, kteří zachraňují, co se dá. Chvílemi tu navíc prosvítá trocha reality, jako když Rosie musí opustit svoje sny, stát se svobodnou matkou a bydlet u rodičů. 70 % ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Prvých 15 minút je fakt k neprežitiu, najhoršie je, že dnes, keď si človek sadne k akože "romantickej" komédii, musí sa prebrodiť tým balastom kurvenia sa, hovorenia si, ako treba bezbreho multišukať, no a v tom frmole sa stane no, že ti ostane v kunde kondóm... Dosť hnus a s romantikou ani zábavou to nemá nič. Zvyšok je o ľuďoch, ktorí nevedia o svojich pocitoch rozprávať ani skoro polstoročia a za to polstoročie sa ani veľmi nezmenia, takže Forever Young tu dostáva inú dimenziu. Navyše Rosie a jej správanie je sympatická ako zvon do hajzla. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Vyzerá to ako milá romantická komédia. Mám s ňou len dva problémy - prvý je - že obidva hlavný protagonisti sú pekní. Ťažko im uveriť nejaké emócie, keď sú castingovo osadení účelovo. A to je v zásade problém väčšiny podobne ladených filmov... Chýba mi trochu doba filmov typu: Keď Harry stretol Sally. Druhá vec je zbytočné naťahovanie. Hlavný hrdina vymení zbytočne veľa dievčat z ktorých máloktorá vyzerá normálne. U hlavnej hrdinky rovnako. A s každým stretnutím a s pribúdajúcim časom sú tieto zvraty a dôvera v šťastných koniec menej pravdepodobné. Ale to by bolo len v realite. Vo filme je naivita očividne vítaná. A keď ste hlúpa postava čo sa nevie normálne porozprávať a potrebuje aby prešlo veľa vody pod mostom, aby si priznala čo vie - tak je to skôr výhoda. Znesiteľná jednohubka s príjemnou Lilly Collins a niekoľkými výbornými vtipmi. Inak rutina. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (13)

  • Režisér dal Lily Collins (Rosie) a Samovi Clafinovi (Alex) v některých scénách volnou ruku a herci pár scén vymysleli sami během natáčení, například Alex fotící Rosie při výskoku na ulici. (MadJanny)
  • Většina fotek v pokoji Rosie (Lily Collins) jsou ve skutečnosti reálné fotky samotné herečky a jejích přátel. (veru_needy)
  • Sam Claflin povedal, že bol pripravený dať do filmu naplno svoj írsky prízvuk, ale nakoniec mu to nedovolili, keď sa rozhodli film umiestniť do Anglicka. (Arsenal83)

Reklama

Reklama