Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 3

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (494)

Aky 

všechny recenze uživatele

Film nabitý emocemi. Problém háklivosti teninké linie mezi láskou a přátelstvím mezi mužem a ženou se tak často neobjevuje. Je dost těžké utrefit přesné dimenze a vyžaduje odvahu se do toho pustit. Příběh je vedený docela vynalézavě, a byť od počátku tušíte, kam nutně směřuje, cestou se dočkáte několika opravdu nečekaných zvratů. Příjemné překvapení. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný! Po dlouhý době se mi konečně líbil romantický film a musím říct, že S láskou, Rosie za zhlédnutí opravdu stojí. Na můj vkus je ve filmu až moc moc náhod, ten chlap z výtahu byl opravdu přehnanej, ale jinak filmu nemám, co vytknout. Skvěle propracovaný příběh, herecké ztvárnění a všechno do posledního puntík. Lily Collins je skvělá. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

„Pokaždé když se mi v životě něco pokazí, vzpomenu si na tebe.“ Britové romantiku zvládají skvěle a příběh o tom, jak může osud změnit i to, co neřeknete, nebe neřeknete v pravou chvíli, je další vydařený kousek do sbírky. Dokonale vyvážený mix sladké romantiky, hořkého dramatu a vtipu, kterému dodává křídla i humor především výborná Lily Collins. Má to švih, humor je milý a nikdy nesklouzne do trapnosti a do vážné roviny se překlopí vždy v tu pravou chvíli. Několikrát mě rozesmál, nahlas, několikrát mě dojal, několikrát jsem měl pocit, že se tvůrci inspirovali v mém životě, a ani na okamžik jsem se nenudil. Romantika nemohla do nového roku vykročit lépe. Jen ti maskéři to trochu odflákli, takže všichni vypadali stejně od puberty až do puberty svých dětí. A ti hezouni, co se kolem Rosie motali, mi nějak splývali a občas mi chvíli trvalo než mi došlo, který je zrovna na scéně. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Naservírujte mi cihlové domečky, rozkošný přízvuk, neodolatelnou Lily Collins, strastiplný příběh o lásce protkaný lehkým humorem - a budu spokojená, pokud zrovna potřebuji něco odpočinkového. Love, Rosie je milá romantika o dvou lidech, kteří se milují, ale celé roky se míjejí a trvá jim, než si k sobě najdou cestu. Láska mezi přáteli je zkrátka ošemetná záležitost, s čímž se jistě ztotožní spousta lidí. Já k nim sice nepatřím, ale Alexovi a Rosie jsem držela palce již od jejich "zdálo se mi, že jsem šíp", přes "uvízl mi kondom ve vagíně a já ho nemůžu najít" až po "lepší pozdě, než nikdy". Je pravda, že s příchodem dítěte to začalo skřípat (jak jinak..) a Lily je sice dobrá herečka, ale vedle svojí údajné dcery vypadala spíše jako sestra. A ani ten příšerný účes středního věku tomu nepomohl. Každopádně mi film utekl jako voda a na hlavní hrdiny se koukalo jedna radost. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Vyzerá to ako milá romantická komédia. Mám s ňou len dva problémy - prvý je - že obidva hlavný protagonisti sú pekní. Ťažko im uveriť nejaké emócie, keď sú castingovo osadení účelovo. A to je v zásade problém väčšiny podobne ladených filmov... Chýba mi trochu doba filmov typu: Keď Harry stretol Sally. Druhá vec je zbytočné naťahovanie. Hlavný hrdina vymení zbytočne veľa dievčat z ktorých máloktorá vyzerá normálne. U hlavnej hrdinky rovnako. A s každým stretnutím a s pribúdajúcim časom sú tieto zvraty a dôvera v šťastných koniec menej pravdepodobné. Ale to by bolo len v realite. Vo filme je naivita očividne vítaná. A keď ste hlúpa postava čo sa nevie normálne porozprávať a potrebuje aby prešlo veľa vody pod mostom, aby si priznala čo vie - tak je to skôr výhoda. Znesiteľná jednohubka s príjemnou Lilly Collins a niekoľkými výbornými vtipmi. Inak rutina. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (13)

  • Většina fotek v pokoji Rosie (Lily Collins) jsou ve skutečnosti reálné fotky samotné herečky a jejích přátel. (veru_needy)
  • Film se natáčel v Torontu v kanadském Ontariu a v Irsku. (rafix)
  • Sam Claflin povedal, že bol pripravený dať do filmu naplno svoj írsky prízvuk, ale nakoniec mu to nedovolili, keď sa rozhodli film umiestniť do Anglicka. (Arsenal83)

Reklama

Reklama