Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Složité soužití rozvedených manželů v malém bytě rozděleném na dvě domácnosti tragicky ukončí smrt paní Rusové, která léta bojovala se závislostí na alkoholu. Zemřela na následky dlouhodobého pití? Toxikologický rozbor ale potvrdí přítomnost metanolu v lahvi, která byla nalezena vedle těla poškozené. Vrátil se do oběhu otrávený alkohol? Stala se žena další obětí metanolové kauzy? (Česká televize)

(více)

Recenze (68)

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyšetrovanie štýlom pasce na páchateľa nie je nový, je tu použitý celkom umne, ale ten spôsob, ako sa k tej pasci dostali, bol dosť krkolomný a zdĺhavý. No a presne takú PVC fľašu som používal v detstve na nápoje pri výletoch do prírody, chuť vody v nej bola už po krátkej chvíli riadne hnusná. Partia 1. oddelenia sa pomaly kompletizuje, uvidíme, ako to nakoniec dopadne. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak krásně a jednoduše zabít člověka pomocí metanolu a "normálního" pití... Je neskutečné, že tuto šílenost někoho mohlo napadnout a zavraždit tím tolik lidí... 😢😢😢 Naopak se moc nedivím tomu, že zabil tu svojí bývalou manželku, protože to soužití muselo být šílené 😀😀😀 Klobouk dolů jestli to s tím přiznáním tak bylo.. Njn i náhoda a štěstí k policejní práci patří.. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Poměrně nenapínavý a nezajímavý případ, který nám připomněl jednu z nejtěžších zkoušek, jakou jsme museli v minulosti projít - prohibicí alkoholu kvůli těm pár chytrákům, kteří chyběli ve škole a nebyli zrovna nejostřejší tužky v penálu. Celá epizoda byla pojata takovou vtipnou až parodickou formou, a to nemyslím jen to velké modelářské zvíře, kterému v modelářském podsvětí nikdo neřekne jinak než Sharlock. Dojem zachraňoval hlavně Oldřich Navrátil, protože ono v rámci tohoto seriálu dost záleží na tom, kdo toho padoucha hraje, protože zdaleka ne každý ho hraje věrohodně a dobře. [70 %] ()

Winster 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Excelentni Navrátil. Jiank hruza. Z pana Vladyky zde udelali postavu z veselohry. Pokus o artovku a hru se svetlem je zde uplne mimo...Pražák s Andělem zde hraji posledni housle (ti kteri tuto detektivku tvoří...) vysetrovatelka je neslana nemastna a namachrovany vyšetrovatel s absolutne odhodlaným výrazem mně zde uplne toci. kdyby to byla jina detektiva tak by dostala vic, ale protoze jde o PPO tak je to hnus. ()

Vltaava 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmm, tak ne, zatím se to nestříbří. Vyšetřovatelská dvojice blondýna´+muž se slovenským přízvukem je bezkrevná, nijaká, nezajímavá. Jakej rozdíl oproti Plíškovi - zkrátka Polívka umí dát figuře nějaký charakter, a taky získat sympatie váženého publika. Celé se to změnilo, a všechno zatím k horšímu, charaktery, atmosféra, výprava...zřejmě to chtěli vylepšit a zmodernizovat, a místo toho to - no - zkazili. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (11)

  • Bohumír Starý, který se v tomto díle objevil jako správce skládky, se již objevil v epizodě Olizovač (2016) jako bývalý vězeň, který policistům za úplatu prozradí totožnost Olizovače. (Šéfik)
  • Vyšetřovatelka má na ruce hodinky typu Apple Watch. Nicméně děj epizody se odehrává v roce 2012 a první hodinky tohoto typu se začaly vyrábět v roce 2014. (fiuda)
  • Skutečný případ se stal v roce 2012, pachatelem byl šedesátiletý Václav Valtera, mechanik z Prahy. Byl odsouzen ke 14 letům vězení. (sator)

Reklama

Reklama