Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětadvacetiletý spisovatel a režisér Justin Kerrigan na základě své vlastní zkušenosti natočil film, který nepostrádá humor, svěžest a bezstarostnost mládí. Film se odehrává během jednoho víkendu. Hlavními hrdiny hudebního filmového příběhu je parta šesti kamarádů (tří chlapců, tří dívek), která má před sebou vidinu zábavného a vzrušujícího tanečního víkendu na velkolepé taneční party - po ubíjejícím pracovním týdnu. Film začíná pátečním odpolednem, kdy se kamarádi ve spěchu připravují na velkou taneční událost, a končí nedělní kocovinou, kdy se všichni po skvělém víkendu rozcházejí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (253)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

I'm telling you, this could turn 'Are Krishna into a bad boy! - Môj milovaný film o jednom víkende, o parte kamošov, ktorí držia spolu za každých okolností a nachádzajú sa v období medzi mladosťou a dospelosťou, kedy je treba zaradiť sa do zodpovedného života, ale vo voľnom čase je treba sa trochu vyblbnúť - aby nás tá tvrdá realita príliš nepohltila ;-) A k tomu perfektná hudba. ()

fars 

všechny recenze uživatele

Absolutni ulet, zbesily strih a kamera, docela sympaticke herecke obsazeni, jen humoru mohlo byt jeste trochu vice. I kdyz nekrtere hlasky a sceny (makacka ve fast foodu aka roboti, jeden z typku si po vecirku povida s realitou, debata o tom ze ve hvezdnych valkach vlastne vsichni jeli na drogach atd atd) vazne staly za to :-) ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já jsem nezaměstnanej na plnej úvazek, nemám vůbec čas." nebo "Chovej se dospěle, buď falešnej", tak to jsou hlášky, které mne sice pobavily, ale prostředí, ve kterém jsem ocitl mi bylo krajně nepříjemné. Kromě toho jsou mi osudy dobrovolně sjeté mládeže zcela lhostejné a snaha o zachycení reality pod vlivem fetu mne naprosto minula. Já vím, že lidi rádi hulí a tak si při sledování najdou to svoje, ale já jsem se přitom trápil ve střízlivém stavu, což nikomu nedoporučuju. ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Nejlepší a asi nejkultovnější párty film. Skvěle vysmažené/vyhulené/vyalkované rozhovory...hlavně o hvězdných válkách a samozřejmě ,,špeková politika,, Věřte nebo ne..přesně to jsem taky zažil :) Připomíná mi má mladá léta..sakra to snad už nejsem tak starej :o)) nene..ještě ne :) ,,The weekend has landed,, ;) ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Výborný film, skvělý soundtrack, přesvědčiví herci a nezapomenutelná scéna v music shopu! Škoda, že druhá půlka se tak vleče a vyprchává z ní humor, který byl na začátku. Ovšem to se dá parafrázovat jako samotné odeznívání účinků "taneční drogy" (ale spíš je to chyba scénáře:)). Kultovka - musí se vidět v originálním znění. "Nice one, bruvaaaa!!!" ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Sám režisér Justin Kerrigan se objeví ve filmu jako jeden z „Junglist“ tanečníků v Koopově obchodě. Je to ten, kterého se Koopa (Shaun Parkes) ptá: „Nějakej novej jungle? (maxXxic)
  • Malé cameo má ve filmu i legendární pašerák marihuany Howard Marx. Objevuje se jako postava s kázáním o "špekové politice". (Terva)
  • Když Jip (John Simm) telefonuje v kanceláři manažera klubu, je vidět v záběru na stole zavěšený telefon. (Fenk)

Reklama

Reklama