Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Čtvrtá hvězda vypráví příběh mladého Štěpána (Václav Neužil), který získal místo jako druhý noční recepční v tříhvězdičkovém hotelu Meteor na periferii Prahy. Štěpána zajímá Pavlínka (Martha Issová), která zde pracuje jako denní recepční. Pavlínku ovšem nezajímá Štěpán, ale agresivní hotelový údržbář David (David Novotný), který se snaží uniknout vyčerpávajícímu erotickému zájmu své nadřízené, hotelové manažerky Terezy (Lenka Krobotová). Ta se kromě Davida snaží i o ziskání čtvrté hvězdy, jež by zvýšila prestiž a úroveň hotelu. Její snahy ovšem naráží na sobectví, pohodlnost, lenost a zištnost podřízených. Vysněná čtvrtá hvězda ze všech zaměstnanců hotelu zajímá nejméně bývalého manžela Terezy a ředitele hotelu Teodora (Martin Myšička). Jeho jediným zájmem je zdokonalit se v hraní čínské hry mahjong. Terezino úsilí maří osobní zájmy i dalších podřízených: ambiciózní a záludný kuchař Smutný (Jaroslav Plesl) dychtí po místu šéfkuchaře, melancholický šéfkuchař Tichý (Miroslav Krobot) bojuje s trvalými následky po úrazu, denní recepční František (Ivan Trojan) kšeftuje s podsvětím a paktuje se s nebezpečným zločincem Majorem (Pavel Šimčík), hotelová prostitutka Libuška (Klára Melíšková) trénuje oddíl mladších dorostenců lakrosu, hotelový taxikář Jindra (Marek Taclík) je asi gay se silným mateřským pudem a barmanka Jiřina (Simona Babčáková) má manko. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele LachtanShows k tomuto seriálu (9)

Nina (2014) (E04) 

Po delší odmlce jsem se vrátil k seriálu s mou oblíbenou dejvickou sestavou, ale na Trpaslíka se tenhle Prušinovského výtvor prostě nevyhrabe. ()

Uran (2014) (E05) 

Jestli to půjde stále takhle z kopce, tak Čtvrtou hvězdu asi ani nedokoukám. ()

Zítra točím v Aši (2014) (E06) 

Návrat vtipného humoru, který chvilkami sice skáče za hranice absurdity, tu ovšem můžeme brát jako takovou doménu herců Dejvického divadla. ()

Zásek (2014) (E07) 

Fotbal moc v lásce nemám, ale takhle humorně pojatá epizoda s jeho tématikou byla pro mě balzámem na duši. Hlavně kvůli Davidu Novotnému, který si pro sebe urval velkou část dílu. ()

Vyhazov (2014) (E08) 

Trojan se nikdy neupsal roli, která by mě více iritovala, ovšem jeho Františka beru jako trefnou parodii na jednoho skutečného člověka, kterého mi každou grimasou a každým slovem vypuštěným z úst trefně připomíná, tudíž s touto postavou nemám sebemenší problém. ()

Zázrak (2014) (E09) 

Nikdy mě nenapadlo, jak svůdná vlastně Martha Issová dokáže být. Ale Sparta je holt mocnější než její šarm a vnady. ()

Ochránce smečky (2014) (E10) 

David Novotný rulez! Sympaťák slovem i duší se dostal do většího popředí, a proto byla epizoda poměrně záživná. ()

Hodina H. (2014) (E11) 

Rozhodně jedna ze dvou nejvtipnějších částí seriálu, který mě s blížícím se koncem paradoxně zajímal čim dál tím víc. Škoda, že jsme se zastavili jen na dvanácti dílech, klidně bych ty mnohdy až absurdní situace jednoho zapadlého pražského hotelu bral ještě po několik dalších hodin. ()

Třináct sirotků (2014) (E12) 

Nějak to muselo skončit. Klidně bych si s absolutním závěrem dokázal představit nějaké nevinné pokračování. ()

Související novinky

Filmy roku dle TOP uživatelů ČSFD.cz

Filmy roku dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2014

Mezi za oceánem nejlépe hodnocenými filmy roku 2014 je hodně těch menších, nezávislých, které k nám ještě nedorazily - Inherent Vice, Birdman, Slídil, Whiplash, Hon na lišku, Kód Enigmy nebo Teorie… (více)

Reklama

Reklama