Reklama

Reklama

Poté co dostala výpověd v práci a odhalila manželovu nevěru, rozhodne se Tammy (Melissa McCarthy) přehodnotit svůj život a odjíždí se svojí excentrickou babičkou - alkoholičkou (Susan Sarandon) na výlet jejich života. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (84)

juta 

všechny recenze uživatele

Další zklamání. Opravdu čekal jsem mnohem víc, jenže tady jsem si moc srandy neužil. Nevtipné... to je to nejhorší, co chcete u komedie zažít. Bohužel Melissa není žádným tahounem filmu, ze začátku vypadala opravdu příšerně a pro diváky začne být značně nesympatická, trochu to zachraňuje Susan Sarandon, ale ani se nedivím, že se tohle nepovedlo. Tammy mě utvrzuje v tom, že v hlavních rolích u komedií musí figurovat mužské pokolení, protože s holkama taková sranda není a snad nikdy nebude... ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $84,525,432Tržby Celosvetovo $100,400,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,373,338 //počet predaných kusov 228,506Tržby za predaj DVD v USA $9,340,897 //počet predaných kusov 672,769║ americký komediálny objav Melissa McCarthy = hnus na n-tu, americké komédie padajú strmhlav na dno únosnosti ale niektoré zjavenia ako Melissa McCarthy ešte stále dokážu zaryť úroveň znesiteľnosti nižšie a nižšie /5%/ ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele

Je mi to líto, ale (no vlastně ani ne) i kdyby mě měla na návštěvě USA balit samotná Melissa ve frontě u WC nejenom, že bych odmítl(a to taky nejsem mladý Brad Pitt), dokonce bych si nevzal vlastnoruční podpis nemožně obloustlé a protivně užvaněné hvězdy. Prostě se v každém dalším americkém filmu uzavřela do své tučné ulity, na které vše vypadá jak pytel na brambory a dejte mi pokoj. Jsme v Americe je tu demokracie jsou tu bílý, černý, žlutý, šikmý, hubený a já zastupuji ty tlustý a lidi mě maj rádi a nic na tom nehodlám měnit! PS: pokud by mi 5 let po svatbě vyrostlo na gauči u tv něco podobného maxim turbolenc?? Záviděl bych ji nového partnera, kterému zapípal ptáček. Komedie rozhodně ze života. 35% ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Je možné, aby mi Melissa McCarthy mohla být film od filmu nepříjemnější? Zdá se, že ano. Nevím jestli si podobné role vybírá sama, nebo jiné nabídky nemá, ale s každou další rolí je méně a méně sympatická, méně a méně snesitelná. Nevtipná komedie je jednou z nejhorších zrad diváka. Doufal jsem, že se alespoň nenuceně zasměju, ale jediným úsměvným momentem bylo 5 metrů, při kterých se snažila utíkat (před včelou samozřejmě). Potom určitě zamrzí, že se do takové blbosti nechá zatáhnout i Susan Sarandon... Něco, co mě irituje už plakátem. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Tammy je tlustá loserská blbka na začátku filmu. Tammy je tlustá loserská blbka na konci filmu. Tammy vyráží na výlet se svou věčně vožralou a nadrženou babičkou. Tammy přepadne fastfood, znemožní se při tom a jde za to sedět. Aniž by se cokoliv (!) změnilo na tom, že je Tammy tlustá looserská blbka, zamiluje se do ní chlápek jménem Bobby. Aniž by se cokoliv změnilo na tom, že je Tammyina babička stará vožralá škatule, dospěje díky ní Tammy k jakémusi sebeuvědomění, jenž spočívá v tom, ŽE NEMUSÍTE VŮBEC NIC UDĚLAT a stejně vám poté, co se život podělá, přijde štěstíčko naproti. To je nějaká nová motivační formulka? Sorta lidí "za muj posranej život může někdo jinej" bude nadšená, tleskánek. P. S. Tammy ve skutečnosti nenabízí mnoho komediálních scén. Těch vyloženě komických je pouze několik, jsou založeny na sebeztrapnění ústřední "hrdinky" a obvykle kolísají někde mezi "trapné" a "WTF?" Zajímavé ovšem je, že ve své vážné rovině film nejednou prokáže tah na bránu (Tammy je například v jedné scéně vpáleno přímo do obličeje, že je tlustá looserská kráva, načež nenásleduje povinné brečení a morální utěšováníčko, nýbrž zcela střízlivé konstatování, proč tomu tak je) a že herci nejsou úplně marní. Což ovšem nic nemění na výsledném faktu, že je Tammy dost stupidní film. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Herečka a režisérka snímku Melissa McCarthy vyhodila z natáčení ženu, která chtěla udeřit své neposlušné dítě. (Patw)
  • Film se natáčel v Sevrní Karolíně v USA. (rafix)

Reklama

Reklama