Reklama

Reklama

Poté co dostala výpověd v práci a odhalila manželovu nevěru, rozhodne se Tammy (Melissa McCarthy) přehodnotit svůj život a odjíždí se svojí excentrickou babičkou - alkoholičkou (Susan Sarandon) na výlet jejich života. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (84)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

V road trip komediích to jsou samé pánské jízdy, takže tato dámská byla takovým zajímavým osvěžením. Bohužel, celkově nic extra. Pár nevšedních situací, nějaké to uvědomění a nic víc. Pointa prakticky jasná už dopředu. Hrdinka těžce nesympatická. A humor? Hodně slabý. Takže osvěžení se zvrtlo v silný podprůměr. 40% ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Snad nikoho nepohorším, ale sledovat tlustou, hnusnou, rozjetou a navíc hloupou (úzasná kombinace) krá**, která je díky své váze neschopná slézt z kuchyňské linky, ale zato je díky své jednoduchosti schopná olízat všechny hamburgery v rychlém občerstvení, je nad mé síly. Melissa McCarthy je fakt nechutná. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Na "Tammy" som sa neskutočne tešil. Melissu McCarthy mám veľmi rád, takže som dúfal v príjemnú zábavu. Bohužiaľ to "naj" (ako to už býva zvykom), divák nájde v trailery, takže mimoriadneho návalu smiechu som sa nedočkal. Múdra v záverečnej štvrťhodinke vyzneli skôr ako klišé, takže tento snímok, rovnako ako mnoho iných užívateľov (aj keď pár "zajeb*v" stálo zato), s ľútosťou so skysnutým úsmevom - neodporúčam. Je to škoda. Nápad aj herecké obsadenie je skvelé. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Tammy má obrovskou a také jedinou výhodu, a sice že je občas fakt vtipná a u několika scén jsem se upřímně pobavil. Kromě nich však nenabízí nic netradičního či nějak originálního, tvůrci sází na ověřené postupy, takže se nevyhneme hluchým místům, trapným emocionálním výlevům a nespočtu různých klišé. Melissa McCarthy mi překvapivě přišla strašně nesympatická, její herecký projev mě po celou dobu vysloveně iritoval. Nebýt těch několika povedených scén, jednalo by se z mého pohledu o vyložený propadák. 3/10. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Průměrný film, který neurazí ani nenadchne. Zasmál jsem se několikrát, takže bych neřekl, že nebyl vtipný, spíš byl takový jednoduchý a ve filmu jsme se nedočkali ničeho originální a ono by možná bylo lepší, kdyby tam nebyla klasická proměna hlavního hrdiny. Susan Sarandon byla skvělá, upřímně mě překvapuje, že ona jde do filmu tohohle typu. Melissu mám rád, ale na pár vtípků se jí jako komediantce tohle nepovedlo... ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Herečka a režisérka snímku Melissa McCarthy vyhodila z natáčení ženu, která chtěla udeřit své neposlušné dítě. (Patw)
  • Film se natáčel v Sevrní Karolíně v USA. (rafix)

Reklama

Reklama