Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Supermana by si podal k snídani, Iron Mana k obědu a večer by naučil Hulka se nerozčilovat. Thorovo kladivo je pro něj jen dětské kladívko. Antický hrdina Herkules strčí všechny své následovníky do kapsy. Přišel na svět jako polobůh – syn vládce bohů Dia a smrtelné ženy -, vybavený nadlidskou silou a odvahou. Už od kolébky je zaslíben velkým činům: podle věštby má svrhnout tyranskou vládu svého nevlastního otce. Herkules ale zprvu o své skutečné identitě a o svém velkém poslání nic netuší. Jediné, po čem touží, je láska krétské princezny Hébé (Gaia Weiss), která byla ovšem z politických důvodů zaslíbena jeho bratrovi. Když ale přijde čas, aby naplnil svůj osud, čeká ho vyhnanství, otroctví, gladiátorské souboje v aréně, a posléze i velkolepá série hrdinských činů, které z něj udělají jednu z největších legend lidské historie. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Disk

Disk (hodnocení, recenze)

ywo666

Disk nedostal naloženo, Disk se celý den bavil v této diskusi. Jinak tvůj názor na Lutze určitě stojí za zamyšlení, případně za debatu. :)

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Vidím že Disk dostal riadne naložené. Inak ja súhlasím s tým Lutzom, že na to proste nemá ksicht. Možno keby sa maskéry trochu posnažili. Sú dva typy svalovcov. Vidno to v každej posilovni. Prvý typ sú drsný svalovci, ktorý budia strach, rešpekt posilujú aby boli drsnejší, silnejší, nebezpečnejší, väčší, hrozivejší. Na ostatné väčšinou serú. Potom je tu druhý typ. Tiež solídne nabušený. Ale posilujú preto aby boli sexi. Vždy majú dokonalý účes. Dbajú čo majú oblečené. Stále sa obzerajú v zrkadle či im to sekne, či to má správny tvar atď. Je im vcelku jedno, či sú silní, či sú nebezpeční. Robia to preto aby lahodili oku svojmu a oku okolia. Či už mužskému alebo ženskému. A do presne tej kategórie mi sedí Lutz. S tým, že sa snaží tváriť ako kategória prvá a táto nevydarená póza až príliš bije do očí. Vcelku ten twilight je mi uprdele.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE, Disk

Disk

Disk (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Já do gaybarů taky nechodím. :D Jinak si myslím, že se se mnou strašně rád bavíš, ač to přímo neřekneš. Já se taky bavím. :))

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Disk

a odkiaľ ťa mám poznať ? ja do gaybarov nechodím... Zo všade počúvam ako ľudia chcú stretávať úprimných ľudí. Holt tu niekto povie niečo na rovinu a už je urazenosť na svete... neber si to tak. Ja som rovný chlap a jednám na rovinu... a neurážam sa. Tiež si mi povedal, že rozmýšľam vtákom a urazil som sa ? Neurazil... tak kľud hošo... 

na příspěvěk reagoval Disk

Disk

Disk (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Znovu potvrzuješ, že mě neznáš. Nemám problémy s žádnými narážkami na sexuální orientaci, ale musí to mít nějakou úroveň a eleganci. Ty na to jdeš těžkotonážně přímočaře a přes "čokooko". To prostě není vtipné. A neboj, se svou orientací jsem zcela vyrovnaný a lidi se ke mně chovají úplně normálně.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Disk

pretože si vzťahovačný. Ja som toho názoru, že hoci si teplý si stále človek. Preto si s teba robím prdel... Ak nechceš aby som sa k tebe správal normálne ako ku každému inému a nie si vyrovnaný so svojou homosexualitou a podobné narážky ťa urážajú... stačí povedať. Budem sa na teba pozerať cez prsty a báť sa dačo napísať aby to nedajbože nevyznelo homofóbne... 

na příspěvěk reagoval Disk

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

no, já nějak nevím co si o tom myslet. buďto jseš absolutně hloupej anebo to myslíě že srandy.... pořád se nemůžu rozhodnout (né že bych tě chtěl nějak urazit)

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

Uživatel Beckett51 smazal svůj příspěvek.

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Disk

to je spolužiačka... tú si nevyberáš za kamarátku. A ver mi, že hetero chlap ju chce pretiahnuť. Nie je ti podozrivé, že len pekné baby majú kamarátov a tie škaredé sa grupujú v kúte a sú prototypom závisti ?

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Disk

Tak to asi všude.... feudálním východním zemím se to však nevyrovná.... tohle můžu říct z cela chladným klidem.

na příspěvěk reagoval Disk

Související novinky

Tvůrci Avengers chystají Hercula

Tvůrci Avengers chystají Hercula

02.05.2020

Disney oznámil další hraný remake jedné ze svých slavných pohádek. Nejnovějším přídavkem se stane Hercules, kterého do kin pomohou přivést tvůrci Avengers: Endgame Anthony a Joe Russoové. Scénář… (více)

Reklama

Reklama