Reklama

Reklama

Je možné milovat někoho, o jehož lásku musíte každý den bojovat znovu a znovu? Molly nemá štěstí na chlapy, není spokojená se svým životem a věčně nevychází s penězi. Přitažlivý a nepředvídatelný klenotník Gus by konečně mohl být jejím princem na bílém koni. Čím ho Molly lépe poznává, tím více ji zajímá a přitahuje. Je však příliš záhadný a většinu času roztržitý. Co ve skutečnosti Gus před Molly skrývá? Pravda je taková, že Gus prodělal mozkové aneurysma. Následkem toho jeho krátkodobá paměť nefunguje. Každý den je pro něj novým dobrodružstvím, výzvou a šancí začít znovu. Pravidelně chodí do kavárny, ve které pracuje Molly, a marně se snaží vzpomenout si, kdo vlastně je ta sympatická dívka. Přestože si ji nepamatuje, znovu a znovu se do ní zamilovává. (TV Nova)

(více)

Recenze (70)

smajliss 

všechny recenze uživatele

Další verze filmu 50x a stále poprvé. Narozdíl od zmiňovaného filmu je tam méně komedie, ale zase více romantiky. Alexis Bledel je asi nejroztomilejší herečka a hezky se na ní dívá, vlastně hlavně kvůli ní dávám 4 hvězdy. Je to příjemný film pro milovníky romantiky. Doporučuju pustit večer se skleničkou vína. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Aj keď sme tu už mali niečo podobné v podaní romantickej komédie 50 First Dates, tentokrát to bolo o čosi viac dramatickejšie a napokon veľmi vydarené. Spočiatku som sa obával, že to bude nekonečná prehliadka klišé, no napokon som veľmi milo prekvapený. Výborný scenár, herecké obsadenie, aj spracovanie - na TV film naozaj nadpriemer. Jediné čo mi vadilo bolo to, že Gus mi prišiel so všetkým úplne zmierený a akoby ho to zistenie každé ráno ani len neprekvapilo, a čo bolo ešte divnejšie, že sa po tom necítil ani trochu psychicky zničený, čo pôsobilo dosť málo hodnoverne. Lebo pri predstave, že včerajšky neexistujú a každý deň človek začína nanovo, tak by asi aj psychika musela byť deň čo deň tvrdo skúšaná. Ale odhliadnúc od tohto to bolo naozaj výborné a oceňujem najmä tú absenciu klišé (aj keď trochu sa vyskytlo aj to). ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Tak si říkám, jak by asi ten příběh vypadal, kdyby Molly nebyla krásná Alexis. Příběh je to dojemný, na mě místy trochu moc sladký a konec bych ustřihla o pár minut dřív. SPOILER Nechala bych ho hořký. // Nabízí se srovnání s 50x a stále poprvé... ale já bych to ani moc nesrovnávala, protože zatímco to druhé je prostě "sandlerovina" (jedna z mála, které jsem viděla a o které můžu říct, že se mi líbí), tak Remember Sunday hraje na vážnější notu. Nebo se tak aspoň místy tváří. Tak... a teď chci potkat chlapa, kterej mě vezme na půlnoční bruslení. :-) ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Mlíko ?? Cukr ?? Počkat !! Pro co jdu ??" ;) Klika, že to mozkové aneurisma netrápilo přímo mladou Gilmourku, zvlášť když pracuje jako servírka..;) Počkat !! Neviděl jsem tenhle příběh už někde ?? ;) A proč Bleckner tak často variace známé bijáky ?? Nicméně na tenhle zapomenout nechci, protože tentokrát to vyšlo.. ()

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Příjemný romatický film z produkce Hallmarku. Děj není sice moc originální a připomene určitě 50 First Dates, ale na rozdíl od něj v tomto snímku hrajeme na přeci jen na vážnější notu. Chemie mezi Alexis a Zacharym funguje skvěle a já jsem velice rád, že jsem mohl strávit večer v této společnosti. 7/10. P.s. Snad každý si musí vzpomenout na poslední díl Chucka yeah, yeah... ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama