Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Henry Roth pracuje jako ošetřovatel v ZOO. Jeho snem je vyrazit na Aljašku, a proto veškeré peníze investuje do rekonstrukce plachetnice. Když se vydá na zkušební plavbu, loď se porouchá a Henry musí ke břehu. Zastaví se v malém bistru, kde ho zaujme sympatická Lucy. Dá se s ní do řeči a domluví si schůzku na další den. Druhý den Lucy sice sedí na svém místě, ale Henryho si vůbec nepamatuje. Majitelka podniku mu vysvětlí, že dívka měla autonehodu, po níž má poškozenou krátkodobou paměť, takže pokaždé, když se probudí, je pro ni neděle 13. října. Její otec a bratr se jí to snaží ulehčit, a proto každý den vše připraví a prožívají, jako by opravdu byla říjnová neděle. Otec dívky zakáže Henrymu se s ní stýkat. Když už nemůže jít do kavárny, začne připravovat náhodná setkání. Protože si Lucy po každém setkání s Henrym zpívá, tak otec rezignuje a pozve ho domů. Jednoho dne dívka zjistí, že není 13. října. Otec jí vše vysvětlí a zaveze ji k lékaři. Henryho uklidňuje, že další den bude zase vše při starém. Jenže mladík se rozhodne, že to změní. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (771)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: George Wing .. Co to? Adam Sandler, Rob Schneider (dva trapáci) a Drew Barrymore (dříve dost oplácaná a upřímně nemam ji rád) v jednom filmu. Mám se bát to pustit? Očekával jsem fekální a trapný odpad, ale byl jsem mile překvapen. Nápad s časovou smyčkou sice poskytoval větší prostor pro vtipy, ale bez humoru to rozhodně není! Nejzábavnější postavu si střihnul "kulturista“ Sean Austin. Jen konec jsem si přál jiný! Sice není nijak zvláště přeslazený, ale to o čem jsem si myslel, že už je konec by bylo ještě lepší. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Teddy Castellucci: 1. Hold Me Now - Wayne Wonder [4:12] ,2. Love Song - 311 [3:28] ,3. Lips Like Sugar - Seal/Mickey Dread [5:00] ,4. Your Love - Wyclef Jean/Eve [4:13] ,5. Drive - Ziggy Marley [4:27] ,6. True - Will.I.Am and Fergie [3:46] ,7. Slave To Love - Elan Atias/Gwen Stefani [4:24] ,8. Every Breath You Take - UB40 [3:55] ,9. Ghost In You - Mark McGrath [4:23] ,10. Friday, I'm In Love - Dryden Mitchell [3:01] ,11. Breakfast In Bed - Nicole Kea [3:21] ,12. I Melt With You - Jason Mraz [3:36] ,13. Forgetful Lucy - Adam Sandler [1:53], ()

Reklama

Stegr 

všechny recenze uživatele

80% - Příjemná odpočinková komedie, v níž téměř nenajdete trapné vtipy. Naopak těch povedených je v ní fakt hodně a já se s chutí smál. Zápletka sice zajímavá, ale trošku hloupoučká a naivní, ale to vůbec nevadilo, protože všechny ty Sandlerovy nápady a Astinovy hlášky (ostatní postavy měly tak jednu dvě povedený) byly rozhodně na palec nahoru... ()

anais 

všechny recenze uživatele

První hodina tohoto snímku je mírně nadprůměrná. Je tu množství vskutku milého humoru, který se opírá o docela originální příběh. Hrdinka (Drew Barrymore) po autonehodě přišla o krátkodobou paměť, takže s každým probuzením vstupuje do toho samého dne. S ránem přichází o vzpomínky na předešlých 24, a kolečko předstírání (ze strany jejího otce a bratra), že je vše v pořádku, může začít nanovo. Do toho se připlete havajský svůdník a zvěrolékař Henry Roth (Adam Snadler), který se do dívky zamiluje... Ona sice taky, jenže to jí vydrží vždy jen těch 24 hodin. Je třeba upozornit, že se nejedná o typickou sandlerovku plnou fekálního humoru...pár hrubozrnějších vtípků je tu sice taky, ale i ty vyznívají docela přívětivě, jelikož se snaží odlehčit jinak poměrně smutný osud postižené slečny. Někde kolem 55. minuty se to zvrhne, a sympatický film se změní v poněkud melodramatické, slzopudné cosi, kteréžto mě sice docela dojalo, ale vzhledem k počátečním kvalitám i docela zklamalo. Na vrub to připisuji hlavně Sandlerovi, který z počátku předvádí jistý talent (to slovo berte s velkou rezervou), ale v dojemnější druhé půli se jeho strnulému výrazu dá těžko něco uvěřit. I přes tuto kritiku bych chtěl film doporučit, a to nejen příznivcům Drew Barrymore :-) ,ale i lidem, kteří hledají ve stojatých vodách romantických komedií závan alespoň trochu správného větru do plachet! ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Asi jeden z nejlepších filmů Adama Sandlera, aspoň podle početného zástupu filmů, které jsem s ním viděl. Když začnu námětem, tak ten je poměrně originální. Jedná se vlastně o opakování toho samého dne, akorát, že Sandler u toho jinak hláškuje a vtipkuje. Navíc ve scénáři je i jistá vážnost, což jsem ani nečekal. A i když jsou některé vtípky už dosti na hranici vkusu, tak pokud se přes ně přenesete, zjistíte, že tohle je vcelku pohodová komedie pro chvíle nepohody. Plus pro Sandlera je , že s Drew mu to tady celkem sluší. Ovšem pro mě je největším trumfem filmu Sean Astin. Sice tady chytil jenom vedlejší roli, ale role hláškujícího bráchy hlavní hrdinky mu prostě sedla a k tomu ukázal, že ta nabraná kila shodil hodně rychle. K tomu přidám opravdu hezkou kameru, která je sice bezinvenční, ovšem to u komedií stejně ani nevnímám, prostředí je hezké, prostě taková pohoda, klid. Zkrátka nadprůměrný snímek, který pobaví víc, když máte rádi Adama Sandlera a Drew Barrymore, jinak si jednu hvězdičku uberte. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (52)

  • Původní scénář se odehrával v Seattlu, který je domovem jeho autora George Winga. (imro)

Související novinky

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (více)

Reklama

Reklama