Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladý spisovatel dostane od svého zaměstnavatele úkol napsat scénář k nové romantické komedii. Problém je v tom, že dosud pravou lásku nezažil a ženám, po traumatu z dětství, prostě nevěří. Nepomáhají mu ani přátelé, kteří jsou stejně skeptičtí. Na jednom charitativním večírku potkává ženu, která ho opravdu zaujme. Je tu však jeden problém... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (65)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

I přes sympatické obsazení je Playing It Cool hodně průměrná romantická komedie. Proč? Popravdě ani tak úplně nevím. Je to sice takové hravé, dělá si to ze sebe srandu, má to hodně sympatické obsazení, ale jako celek to moc nefunguje, nemá to nic moc navíc a mezi Chrisem Evansem a Michelle Monaghan to moc nejiskří. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Filmový scénárista nevěří na lásku (?!)… aby zčistajasna potkal megasympatickou krásku (před vdavkami se zajištěným sucharem), s níž to mocně zajiskří. Pohodovou, vtipným nadhledem nabitou rom-com ozvláštňuje dohrávané rozebírání a ironizování všemožných klišé žánru… i lásky samotné, jak je diskutuje svérázná partička pisálků. Ani tak víc než fajn oddechovku se skvělým castem nečekejte… jó, kdyby nastal ten pragmatičtější, realističtější "neklišé" závěr (řekla by "ano"), potom bych o té 4. hvězdičce nepochyboval. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nemůžu být tvůj kamarád, nenechám si změnit pohlaví, rozhodně nechci umřít ve vesmíru ani jít do kláštera." Taky si myslím, že tohle jsou všechny možnosti, když to v lásce drhne. Jenže tady to nedrhne, vztah funguje a hlavní hrdina je tak trochu křen. Jenže neskutečně zábavnej křen. Já bych se taky chtěl umět ze všeho tak skvěle vykecat jako on a navíc bych chtěl umět o něco líp uhýbat direktům od slečen, paní a jejich manželů. Chápu, že nemůžu mít všechno, ale členem skupiny střílejících spisovatelů bych se stal rád. Mě to s nimi zkrátka bavilo a těch otázek k zamyšlení, co mi to přineslo. Třeba tu, jestli je Terminátor romantičtější než Duch. Nebo tu, jestli se správná holka do života pozná podle toho, že se s ní dá pokecat o opičím znásilnění a žabích orgiích. Budu se nad tím muset zamyslet. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ja vlastne isto neviem, či to autor myslel, ako to vyznelo. Na satiru seba sama (náznaky boli, doslovný asi len jeden) príliš nejasné. A práve preto to pôsobí ako obyčajná romantická komédia - presne tá, ku ktorej má Evans napísať scenár - pôsobí tak viac, ako keby nás zatiahla do vlastného vtipu. A keby aj, je to kontraproduktívne. Až k vrcholu, totálne neprirodzenej scénke v reštaurácií. Ten scenár, klišé, škatuľka, ten tam proste je, jedno v akom význame, pokazil sľubne začatý príbeh, čo vedel trafiť do pocitov. Zo začiatočných 80% až k priemeru, len preto, že ľudia sú tu z papiera a potrebujú svoj happy end. Tri a pol ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Z hlediska příběhu a schématu standardní rom-com, nicméně osobně mi vůbec neseděla forma vyprávění. Ty odbočky do hlavy fantazírujícího Evanse mi prostě nepřišly vtipné, navíc snímek pak ztrácel i tu trochu dynamiky, co mohl nabídnout. Kdyby tam nehrála dvojice Evans & Monaghan, tak by o to nikdo ani nezavadil. 4/10! ()

Galerie (33)

Zajímavosti (12)

  • Na konci filmu je vidět, jak Já (Chris Evans) stepuje. Jeho matka vlastnila taneční studio a naučila Evanse stepovat. V rozhovorech přiznal, že to dělá, když je nervózní. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama