Reklama

Reklama

Když se Jay (Jason Segel) a Annie (Cameron Diaz) poprvé poznali, byly jejich vzájemné city opravdu velice silné – ale o deset let a dvě děti později by jejich láska potřebovala poněkud povzbudit. Aby obnovili svou vášeň, rozhodnou se – protože proč ne? - natočit si video, ve kterém během nepřerušeného tříhodinového natáčení vyzkoušejí všechny pozice z knihy o sexu. Zdá se to jako skvělý nápad – než zjistí, že jejich nejsoukromější nahrávka už jaksi není soukromá. V sázce je jejich pověst a velice dobře si uvědomují, že stačí jediné kliknutí a budou obnaženi před celým světem – a to doslova. A přestože je výsledkem jejich honby ve snaze získat zpátky svou nahrávku noc, na kterou ani jeden z nich nikdy nezapomene, zjišťují, že jejich video může světu odhalit mnohem více, než vůbec tušili. (Falcon)

(více)

Videa (11)

Trailer 3

Recenze (440)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Tak jo. Díky návštěvě kamaráda viděn film, který bych asi míjel do smrti. Na druhou stranu, pokud mám rád někoho ztřeštěného v americké komedii je to právě má oblíbenkyně Cameron. Ta ženská to má prostě v sobě. Opět se na ni pěkně dívá a zase si mě naklonila na svou stranu i v týhle ptákovině. A nic jinýho to není. Film je místy vtipný, místy stupidní. Ale to k tomuhle žánru prostě patří no. Takže nic. Za zatraceně rajcovní Cameron dám 4 hvězdy, ale jsou to zaslepený 4 hvězdy, které se neřídí rozumem. 70 procent. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Rozmýšľam čo prinútilo starnúcu Cameron Diaz k takémuto úpadku a napadá ma myšlienka či už nie je pre ňu príliš neskoro ukazovať svoj holý zadok v takejto infantilnej zábave akou snímok rozhodne je.Hlavná pointa a síce vymazať home video plné sexu,môže byť miestami sranda,ale nie u mňa.Klasická plytká americká zábava pri ktorej hrozí odumieranie mozgových buniek.Odporúčam,ale len s Rizikom. ()

Reklama

Hees 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca prvá pol hodinka filmu, ktorá ma nesmierne bavila a tá by bola za oveľa viac hviezd. Po prvej pol hodine prichádza totálny odpad a možno s prižmúrením všetkých očí na pančuchách (som muž pančuchy nenosím) jednohviezdičkové peklo. Keď som pozeral film začal som uvažovať či ten scenár a to čo sa vo filme dialo nenapísalo to malé dievčatko čo tam hralo. Potom mi bolo jasné, že nemohlo, nedalo by tam toľko trápností so psom a kokaín atď proste nápady, na ktorých sa dúfam nesmeje nikto. Bolo mi hneď jasné, že Jason Segel a 100 krát vyretušovaná Cameron Diaz nebudú spolu tvoriť pár čo by človek cítil, že sa k sebe hodia, cítil by medzi nimi nejakú chémiu. Nakoniec ten pár až tak nevadil ako tak "......" (domysli si svoju nadávku) napísaný film. Najhoršie vymyslená postava akú som za posledné roky videl je tá, ktorú hral Rob Lowe. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TAK MĚ NAPADLO…NATOČÍME SE PŘI SEXU!" /// Film plnej šukání dvou lidí. (Dvou? Není to nuda?) C.Diaz a J.Segel píchají jako veverky (často), až jednoho dne zjistěj, že to prostě nejde. (ne fyzicky. Seš ženatej?.. No tak vidíš!) A tak to probíraj, vysvětlujou (těm co to ještě neznaj) a hledaj způsob, jak se přenýst přes ten smutnej vokamžik. A když ho najdou (ten způsob) – tak teď by to už mohlo začít bej (snad) zajímavý… Ne! Ta jejich zoufalá snaha o ftip je spíš trapná. Chvilku sice zapomenou nudně kecat (nastává okamžik, který mě bavil i rozesmál), ale pak si uvědomněj, že lidi chtěj koukat na ně – jako na ně dva, a zase žvatlaj a filozofujou a nuděj. Na svý si rozhodně přijde fanklub Cameron Diaz. Vy ostatní – nepřeceňoval bych to, ale spíš nuda. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystáme se s tátou zfilmovat Kámasútru. (ne, to nejsou Leninovi zápisky.) 2.) Chci si vytvořit seznam pornoserverů. 3.) Miluju pohled do roztažených půlek J.Segela. (Cameron? Dej si ty servery…) /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Opět případ, který se poslední dobou opakuje u řady komedií z americké produkce - trailer naláká na úplně úžasný film, ale ve skutečnosti, to, co v něm bylo, bylo to jediné úžasné z celého filmu a zbytek stál za starou belu. Např. si vzpomenu Ted nebo Neighbors, i když tyhle byly aspoň na ty 3*. Tohle byla jedna dlouhá nezáživná podívaná na nahou prdelku Diazky a nahý zadek Jasona s asi dvěma dobrými místy jako když se vloupali do centrály youporn. 1,5* ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Jason Segal a Cameron Diaz si spoločne zahrali aj v predošlom Kasdanovom filme Mrcha učiteľka (2011). Naopak s Jackom Blackom spolupracoval režisér na komédii Orange County (2002). (ywo666)
  • Jelikož bylo pro film s názvem Sex Tape složité zajistit lokaci pro natáčení, byl používán pracovní název  Basic Math. (Nathanielmon)
  • Jack Black figuruje v seznamu herců na třetím místě, ale jeho role je tak malá, že se nedostal ani do závěrečných titulků. (Pepinec)

Reklama

Reklama