Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Zajímavosti (22)

  • V Africe v pokoji nezbyde na Jima (Adam Sanders) postel, a proto spí s nejmladší dcerou. To však nedává smysl, protože se jednalo o pokoj připravený pro pět dětí a logicky tedy i pěti postelemi, ovšem Jimova rodina je čtyřčlenná - Jim a tři dcery. (velkyvezir)
  • Na začátku filmu, kdy jsou Lauren (Drew Barrymore) a Jim (Adam Sandler) v restauraci, si Lauren pobryndá halenku. V každém dalším záběru je pak ale halenka pobryndaná trochu jinak. (Amper01)
  • Ve scéně, kdy se Lauren (Drew Barrymore) baví o změně účesu mladé Hilary (Bella Thorne), je vidět, jak její ofina několikrát změní svůj tvar. (juta)

Reklama

Reklama