Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robotník v továrni na výrobu vaní Jerry Hickfang je milý, ale podivný človek. Skrýva v sebe tajomstvo v podobe lásky ku kolegyni z účtovníckeho oddelenia. Ich vzájomný vzťah však naberie vražedné rozmery.  Následne začínaú k Jerrymu prehovárať jeho domáci miláčikovia: diabolská mačka a benevolentný pes. Tí ho navedú na fantazijnú cestu smerujúcu k jeho spaseniu.
Mysteriózny psychologický thriller režíruje iránska režisérka Marjane Satrapi (Persepolis). V hlavných úlohách sa predstavia Ryan Reynolds, Gemma Arterton a Anna Kendrick. (ywo666)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (287)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Nikdy nerozdejchám to, co Ryan udělal Gemmičce. Nejvíc hot herečka současnosti nemůže takhle skončit. Film není vtipný, a vlastně ani děsivý, to správné slovo je, nechutný. Kocour a pes jsou docela vtipní, ale když budu chtít mluvící zvířátka, dám si Travoltovic Look who is talking now nebo Méďu. Titulky vymýšleli nejdřív? Podezřívat někoho, že si pořádně šlehnul, nemusí bejt od věci. Druhý český název odporně parazituje na známém titulu, je ale bohužel trefnější. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle je masakr !!!! :-DDD Tohle je pro mne rozhodně neuvěřitelný překvapení !! ... Čekal sem oddechovou komedii a dostal multižánrovou maximálně inteligentní černočernou komedii, která zpracovává jako řada hororů a thrillerů tzv. "portrét do duše a života sériového vraha" ... Tohle není druhej Méďa , tohle je úplně o něčem jiným. Celý to začíná tak nevinně a přitom to dává ucelenej systém, kdy všechno se vším souvisí a my sledujeme "řádění" schizofrenií postihnutého blázna, jak likviduje všechny a všechno, kdo se mu dostanou do života. Je to jako by "pohled z druhé strany" na smutný problém tretných činů psychiatrických pacientů, ovšem neméně vypovídající, než takový Henry: Portrét sériového vraha apod !! Růžovo-fialové laskavé a veselé vnímání světa z pohledu hlavního hrdiny je tak do očí bijící, až člověka dráždí a vyvolává v něm postupně snad i větší nevolnost, než špinavé, těžkotonážní exploitery!! Tohle je fakt geniální kousek a dělali ho chytří lidi ... vtip a cynismus nejhrubšího zrna tak efektivně zaseklý do sebe, to jsem fakt neviděl roky .. Bravo!!! ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Johanka z Arku je slýchávala a teď je slyší i Jerry Hickfang. Průměrnej chlapík z americkýho zapadákova, kterej nechce nic víc, než bejt prostě dobrej chlap. A je fuk, jak moc se mu to daří, protože holky kvůli němu doslova ztrácej hlavu už po první schůzce. Pokud máte rádi třeskutě černý humor, neuděláte chybu. Voices jsou na jednu stranu pekelně černá komedie, ale na druhou stranu můžete vidět i znepokojující thriller nahlížející do mysli schizofrenního magora, kterej s váma může dělat i v práci, jenže je tak nevýraznej, že jste si ho za ty roky prostě nevšimli. Jak budete film vnímat, záleží na konkrétním rozpoložení mysli v době projekce. Já každopádně oceňuju nadhled, kopec pestrejch růžovejch i jinak okatě barevnejch záběrů a Marjane Satrapi, že dala Gemmě Arterton konečně příležitost ukázat, že její herecký talent není omezenej výstřihem, ale naopak, že tahle herečka umí, narozdíl od mnoha jiných žen, používat i hlavu. Moje hlasy jásají, a při druhé projekci se tetelily ještě víc, dokonce se přestaly překřikovat, zda se jim to víc líbí nebo nelíbí, a už se spíš shodnou, že je to bomba. Atmosférou mi tenhle filmeček dost silně připomíná neméně roztomilé Drool. 70% ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Americké Psycho zabalené v ružovom obale, respektíve temnota podaná pestrofarebnými farbami. Podľa obsadenia, plagátu, popisu deja, traileru som čakal uletenú komédiu s rozprávajúcimi zvieratami, nakoniec som však dostal bizarný mix čiernej komédie a psycho-thrilleru/hororu funkčný v každom a jednom smere ... aj keď sa to tak na prvý pohľad nemusí zdať. Aj tá „komédia“ je totiž v prípade Voices dosť zavádzajúce označenie, ono je to v podstate regulárny horor/thriller, ktorý sprostredkováva pohľad do duše schizofrénneho vraha, akurát podaný s poriadnou dávkou cynizmu a sarkazmu. Pod týmto obalom sa však skrýva poriadna skepsa a mrazivá psychologická sonda do života maniaka. Reynoldsov hrdina je totiž vyšinutý vrah ku ktorému prehovára ako jeho „dobré ja“ v podobe psa, tak to „zlé“ v podobe mačky s trefným írskym prízvukom. Znie to absurdne, ale to striedanie žánrov, kde v jednom zábere strieka krv a v druhom sa nekompromisne hláškuje z úst domácich miláčikov plnohodnotne funguje. Že to znie ako poriadny úlet? To si píšte, toto je rozhodne najdivnejší film roku 2014! A to radšej nespomínam rozprávaciu uťatú hlavu Gemmy Arterton, ktorú si hlavný hrdina chová v chladničke! Pre mainstreamovú publikum s najväčšou pravdepodobnosťou nestráviteľná zmes žánrov, na indie scéne hotový klenot. Pre mňa osobne neuveriteľné prekvapenie a kvalitou oveľa lepší film, než by som si trúfal odhadovať. Pocta šikovnej režisérke, ktorá dokázala presne vystihnúť stav pomätenej mysle. V tomto prípade ani nevadí, že tá story je predvídateľná až beda, pretože o príbeh tu ide až v druhom rade. Vo výsledku tak ten najnetradičnejší, najbizarnejší, ale zároveň najzabávanejší portrét života jedného psychicky narušeného jedinca. Akurát ho je náročné niekomu odporúčať, napríklad tie absolútne prestrelené záverečné titulky s „happy songom“ už boli aj na mňa mierne over the top. CELKOVO: 4* (8/10) ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Tohle si říkalo o ještě větší porci bizáru, o ještě více náhledů do vypsychlé mysli hlavního hrdiny a hlavně v hlavní roli někoho, kdo umí hrát a ne se jenom tvářit buď umučeně anebo dementně... Takhle je z toho trošku více černá komedie s pár uřezanými hlavičkami a naprosto stupidním závěrečným songem. Škoda, ale kocour byl badass :-) ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • Jerry Hickfang (Ryan Reynolds) se zmíní o Luciferovi, který je antagonistou básně „Ztracený ráj“ od Johna Miltona, po němž je pojmenováno průmyslové město – čítající 4 504 obyvatel –, ve kterém se odehrává děj filmu. (ČSFD)

Reklama

Reklama