Reklama

Reklama

Umění tančit v dešti

  • USA The Art of Racing in the Rain (více)
Trailer 1

Snímek Umění tančit v dešti, inspirovaný úspěšným románem spisovatele Gartha Steina, vypráví srdečný příběh očima vtipného a hloubavého psa jménem Enzo. Díky nezlomnému přátelství se svým majitelem Dennym Swiftem (Milo Ventimiglia), ctižádostivým automobilovým závodníkem, Enzo získal úžasný vhled do podstaty lidské existence a dobře si uvědomuje, že techniky potřebné na závodišti mohou posloužit i k úspěšnému zdolávání překážek na cestě životem. Film sleduje Dennyho a jeho milované blízké – manželku Eve (Amanda Seyfriedová), dcerku Zoe a v neposlední řadě i nejlepšího přítele Enza. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (143)

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Po filme máte pocit, že takýchto príbehov ste už videli... A nebudete sa mýliť. Nič originálne. Film, ktorý tlačí na vaše emócie. Ale! Išla som na to s vedomím, že sa má vo filme objaviť obľúbený Kevin Costner. Lenže on sa tam neobjavil. On len nahovoril psa Enza, s jeho psím pohľadom na človečenstvo a najmä rodinu, v ktorej strávil svoj pekný psí príbeh. Bol hlavným hrdinom family story a aj najlepším predstaviteľom. Ak máte psa seniora, určite si utriete aj nejakú slzu. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

The Art of Racing in the Rainje z tých filmov u ktorého už po traileri viete, že váš emočne položí na lopatky. Pes, Milo, Amanda a už je jasné o čo pôjde ako aj to že umieranie bude veľkou súčasťou filmu. Nebyť zhruba 20 minút niekde v polovici, kde sa tvorcovia hrali s očakávaniami, išiel by som do plného počtu keďže je to solídny film, ktorý proste chytí za srdce, nechá vás precítiť a dá priestor slzám. Tieto filmy budú navždy mojou slabosťou aj napriek tomu, že viem čo sa udeje v každom jednom a ja si ich vždy s radosťou pozriem. Pekná smutná rodinná dráma s veľkým srdcom a milou dávkou psieho humoru. ()

Reklama

Alementina 

všechny recenze uživatele

Včera se jela velká cena Monaka, takze když hned v úvodu filmu objevila typická zatáčka v Monacu, tak jsme si řekla, že je to znamení... byla jsem totiž v pokušení film pro únavu odložit ... Film, co jsem si u něj pobrečela a připitoměle se usmívala .... Dějově to přitom není nic originální, vlastně příliš mnoho dramatu...emoční tlačení na pivu, hodně kýče, až mi samotný přijde divný, že mi to moc nevadilo .... a vlastně mě nejvíc sralo, že na dráhu závodníka F1 už byl s 10letou dcelou rozhodně mega starej, i kdyby ji měl v 18ti :D ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Když já tyhle emoční ždímačky hodnotím nerad, protože jsem prostě hrozně ovlivnitelnej. Ať už srovnám s Posláním, s Marlym nebo s Hačikem, je to víceméně furt to samé, vzniklé kombinací a přidáním něčeho nového. Enzo je super pesan se spoustou vtipných prupovídek a přesných grimas, Milo je klasicky sympaťák a i ta Amanda mi docela sedla. Starýho Donovana si snad ani nevybavím v roli, kde jsou mu nechtěl jednu vrazit a dneska jsem se musel fakt přemáhat. Takže další povedený vtipný doják. ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Nenápadný film, ale velmi krásný a dojemný. Neměl jsem tušení, jak se bude děj vyvíjet, ale při jeho sledování jsem byl do obrazovky tak "zažraný", že více než hodina čtyřicet mi utekla jak chvilka. Líbilo se mi, že pes Enzo neměl žádnou nadpřirozenou schopnost (vyjma nočních můr) a děj byl velice reálný. Ostatní děj byl také hodně emotivní a místy až krutý. Tento film mě velice nadchnul a zaujal. Nejen skvělému Enzovi dávám 80%, čtyři hvězdy. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (16)

  • Na placi bol Ventimiglia jedinou osobou, ktorá bola okrem trénerov oprávnená hrať sa so psami a hladkať ich. Tým sa medzi hercom a psami vytvorilo puto, ktoré je vo filme dobre vidieť. (Arsenal83)
  • Model auta Ferrari 250 Testa Rossa z roku 1957 vo filme je len replikou. Originálnych áut tohto modelu je na svete len 33. (Arsenal83)

Reklama

Reklama