Reklama

Reklama

Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (184)

Stanley619 

všechny recenze uživatele

Tohle jsou přesně ty filmy, u kterých člověk ví, že to nebude nic moc extra, ale aspoň čeká, že se dobře pobaví. Ale tohle bohužel není případ tohoto filmu. 100 dlouhých minut, kde se Kevin Hart snaží být vtipný, ale moc mu to nejde. I Ice Cube už trochu vyměkl a zapomněl ten jeho zlej výraz. 44% ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Veskrze průměrná akční komedie, jakých už bylo natočeno spousty. Dvě hvězdy se zdají málo a tři moc...přecejenom - přikloním se k vyššímu hodnocení. Hraje zde totiž několik známých a jinak dobrých herců. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Na hláškující parťáky jako jsou Glower/Gibson, Smith/Lawrence nebo Tatum/Hill tahle dvojce nemá. Ale když se Kevin Hart promění v Omara, tak to musí rozesmát každýho. Mě tenhle novej šaškující černoch docela baví. Ačkoliv celkovou kvalitu filmů kde hraje bych nechal bez komentáře. A že přehrává? To přece tak trochu ke komickým černochům patří ne? Jen vzpomeňte na Eddieho Murphyho nebo Martina Lawrenceho. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Presne tá klasická komédia akú som čakal. Ice spolu s Kevinom skvelá dvojka, chémia tam je , občas príde niečo vtipné, niekedy je to ale naopak trápne. Baviť sa budete ale nič ale nič viac nečakajte. Šiel by som aj vyššie ale nesmial som sa tak, ako som očakával. Tika je riadna kočka, škoda že je tam tak málo. U mňa za silnejšie 3*. ()

theSaint 

všechny recenze uživatele

Ride Along si odnášelo z prvního víkendu 41,2 milionů dolarů. Nejlepším otvírák během Kingova svátku, s nejlepším lednovým otvírákem v historii a druhým nejlepší otvírákem v historii původních buddy komedií hned za Mužích v černém z roku 1997. No potěš koště. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Ice Cube je nesympatická kulatá huba. Film zachraňuje trhlý a svou roli si užívající Kevin Hart, díky kterému jsem několikrát doslova vyprskl smíchy. Film je povětšinou nudný, Ice a jeho machrování otravný, děj předvídatelný, ale Hart ve své roli má pár opravdu trefných hlášek. Ze začátku mi tento počin přišel jako kolosální kokotina, ale když jsem přistoupil na jejich notu jisté debility a rapové, pro mě neoblíbené, hudby, začalo se mi to líbit - což se stalo cca od druhé půle filmu. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Podpriemerná záležitosť, scenár plných predvídateľných vecí. K. Hart miestami dobrý, ale vo väčšine scén to už bolo príliš zahrané. Prítomnosť Morpheusa potešila. Osobné hodnotenie: 61% (**) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jak to tak vypadá, užvanění afroameričani pořád táhnou. Už tu byli Eddie Murphy, Martin Lawrence, Chris Rock a k nim se teď přidal i Kevin Hart. Snímek je obyčejnou popkornovou akční komedií, jakých už vzniklo tucty, ale nakonec, proč ne? Dle zavedené šablony tu máme spoustu hlášek, prostořekostí, akce a komediálních situací, které jsou zárukou dobré zábavy a které zaručují i nějaké to napětí. Proti gustu žádný dišputát. Takovéhle filmy jsou prostě stále třeba. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Nechapem nazory nejakych ludi tu,ak ked ich respektujem,mne sa to velmi pacilo,vyborna akcna komedia s dvoma sympatickymi hercami,cernosske komedie mam rad,pobavil ma hlavne Kevin Hart,ten ma stale rozosmeje a hudba bola taktiez skvela,no a dvojka bola taky tak dobra...:-) ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Trochu nechápu, co proti Hartovi tolik lidí má, je to motorováhuba, jako byl svého času Murphy. Jinak typická buddy komedie, kde je tvrďák Ice Cube a Kevin Hart v roli ukecaného trouby. Hlášky, akce, bavil jsem se. Jízda švárů je hodně bolestivý český název tohoto filmu. 3* ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Typická černošská (no, nebudeme si zahrávat, takže afroamerická) akční komedie. Ice Cube je icecubovitej, Kevin Hart ukecanej a Tika Sumpter má pěnej zadek. Sem tam padne nějaká hláška, sem tam prolítne nějaká kulka, sem tam mají navrch lumpové a naopak….jo, to už tady bylo, ale nakonec why not? ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Žvanící komedie jsou fajn, ale musí být vtipné, jinak to brzo začne být na obtíž, to je případ i tohoto snímku, nápad dobrý, obsazení taky celkem ujde, ale chybí tomu ten správný vtip, jistě, člověk se párkrát pousměje, ale to je vše. Plusové bodíky za vhodně použitou hudbu. Čistý průměr, 3*. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Pekelný, naskrz černošský film so všetkým čo k tomu patrí - uvrieskaný Kevin Hart, namachrovaný Ice Cube a zúfalo nevtipná buddy komédia z mizernými akčnými scénami. Celé to spolu s dejom pôsobí ako stokrát vylúhovaný Bad Boys. Nechápem ako po tejto tragédii mohli vzniknúť ďalšie diely. 3+/10 ()

Pathrose 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem mnohem víc vtipů. Kevin Hart je sice skvělej, ale když dialog pokulhává tak jeho pitvoření nestačí. Oddychová komedie na nedělní odpoledne, nic víc, nic míň. ()

Reklama

Reklama