Reklama

Reklama

Projekt minulost

  • USA Project Almanac (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když brilantní student (Jonny Weston - Rezistence) se svými kamarády objeví plán stroje, který je může poslat zpátky časem, možnosti se zdají být neomezené. Přepisují historii, aby vyhráli v loterii, váleli u zkoušek a pořádali mejdany jako nikdy předtím. Změnou minulosti však ohrozí budoucnost našeho světa. Mohou napravit škody, které napáchali, než bude příliš pozdě? (Magic Box)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (255)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To máme ve sklepě stroj času?“ No jasně, takže můžeme změnit školní výsledky, finanční situaci, mezilidské vztahy a ještě si to pořádně užít. To je skvělé a já se přitom hodně bavil. Jenže pak se, světe div se, vyskytly problémy a zábava odešla neznámo kam. Hledal jsem ji všude, díval jsem se do skříně i pod koberec, ale všude samá moralita. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Zdejší srovnávání s Butterfly Effectem si tenhle film ani nezaslouží. Parta superinteligentních děcek prostě najde a zprovozní strojek času, načež ho začne testovat na jejich inteligenci až příliš populisticky a divácky poplatně, což sráží celý tohle FFko na oko líbivého průměru. Koho by tak asi napadlo použít stroj na vyhrání včerejší Sportky? Achjo. Když to pak celý zaplácneme bullshitem jménem láska, dojde aji na slzy, takže všechny hore zmoňovaný žánry dostanou pěkně na prdel. Mrknout se dá, ale o time travel existují mnohem lepší filmy. 60% ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

A opäť tu máme filmový príbeh, ktorý v štýle found footage stráca zmysel a ponúka rovnako nelogické spracovanie. V analogickom režime ( rozumej v klasickom prevedení ) by snímok získal potrebné grády, práve tie ktoré sa v tomto už ( dávno ) opotrebovanom subžánri nedajú aplikovať. Trapkovina pre dnešnú ( podobne ako samotný film ), degenerovanú mladú generáciu. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Motýlí efekt v kabátě novodobých nerdů, to celé na druhou lomeno Návratem do budoucnosti 2. Jo a vše za předpokladu, že teorie o cestování v čase, jakožto teorie, že do minulosti to z logiky věci prostě nejde, tu chlapci a dívky ohýbají dle libosti a ještě se u toho blbě kření a hlavně vše "přirozeně" zachytávají na kameru, aby z toho bylo napínavé found footage. Dalo se koukat, ale doporučovat to nebudu... ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Tvůrci vzali cestování v čase a místo vážného sci-fi snímku z toho udělali teen dramedy. Náctiletí studenti samozřejmě takovou možnost využijí k zábavě a to oceňuji nejvíce. Občas sice trapně americké nápady, ale budiž. První hodinka je tak velmi zábavná, ale všechno se zvrtne v posledních 40 minutách, kdy jde samozřejmě všechno do kopru. Tohle mě dost mrzí a celou dobu jsem doufal, že k tomu nedojde, ale tak dobrá no... i přes tohle je to stále zábavný film a co je hlavní, skvělé osvěžení pro found footage žánr, přesně tohle totiž potřebuje. Dost bylo hororů! ()

Galerie (97)

Zajímavosti (7)

  • Herci mali na to, aby sa naučili svoje repliky, len 5 dní. (beso74)
  • Film sa natáčal v amerických mestách Atlanta a Chicago. (Hudakfilms)
  • Jedna z postáv sleduje na notebooku film Bill & Ted's Excellent Adventure (1989), ktorý sa taktiež venuje stroju času. Dvaja tínedžeri sa v ňom snažia zostrojiť ako projekt do školy práve takýto stroj. (beso74)

Související novinky

Bay a jiná galaxie

Bay a jiná galaxie

31.08.2014

Zatímco Michael Bay (Transformers: Zánik) stále neodhalil, co hodlá do budoucna režírovat, jeho producentská kariéra nabírá další a další projekty. Po letošních Želvách Ninja a thrilleru Očista:… (více)

Reklama

Reklama