Reklama

Reklama

Projekt minulost

  • USA Project Almanac (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když brilantní student (Jonny Weston - Rezistence) se svými kamarády objeví plán stroje, který je může poslat zpátky časem, možnosti se zdají být neomezené. Přepisují historii, aby vyhráli v loterii, váleli u zkoušek a pořádali mejdany jako nikdy předtím. Změnou minulosti však ohrozí budoucnost našeho světa. Mohou napravit škody, které napáchali, než bude příliš pozdě? (Magic Box)

(více)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (255)

Praxis 

všechny recenze uživatele

Neurážející teen blbůstka, která tak trochu experimentuje v žánru sci-fi, i když zdaleka nedokáže obsáhnout všechny technobláboly, jako třeba v Návratu do budoucnosti. Ty se tak redukují na samotné naťuknutí a nedokáží operovat vcelku. Zato se podíváme pěkně dlouho na pořádnou MTV párty, která funguje jako dokonalá reklama na Imagine Dragons a jejich vyřvávačku Radioactive. V rámci žánru uspokojí, ale nikterak nenadchne. A found footage styl mě začíná už pěkně jebat. JInak to, jak film skončí, je vám jasné už tehdy, když si dáte dohromady scény z traileru a začnete sledovat první "časové kravinky" ústřední pětice. 55% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To máme ve sklepě stroj času?“ No jasně, takže můžeme změnit školní výsledky, finanční situaci, mezilidské vztahy a ještě si to pořádně užít. To je skvělé a já se přitom hodně bavil. Jenže pak se, světe div se, vyskytly problémy a zábava odešla neznámo kam. Hledal jsem ji všude, díval jsem se do skříně i pod koberec, ale všude samá moralita. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Zdejší srovnávání s Butterfly Effectem si tenhle film ani nezaslouží. Parta superinteligentních děcek prostě najde a zprovozní strojek času, načež ho začne testovat na jejich inteligenci až příliš populisticky a divácky poplatně, což sráží celý tohle FFko na oko líbivého průměru. Koho by tak asi napadlo použít stroj na vyhrání včerejší Sportky? Achjo. Když to pak celý zaplácneme bullshitem jménem láska, dojde aji na slzy, takže všechny hore zmoňovaný žánry dostanou pěkně na prdel. Mrknout se dá, ale o time travel existují mnohem lepší filmy. 60% ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalí, nejen vymazlený vizuál. Příběh vymakaný do těch nejmenších detajlů... tedy až na ten konec. Ona to nemohla točit na tu kameru, kterou teprve najdou na půdě. ;) V podstatě by tam ta kamera ani neměla být... ale nebudu spoilerovat. Na to už si prostě musíte přijít sami! Dal jsem 5, jenže jsem si pak uvědomil jaká je ten konec vlastně blbost. O_o Ale pořád 4 hvězdy... jsou dobrý. Proč film vidět? Bez prachů to nepůjde, no tak usmívejte se! Vždyť je to 1milion dolarů! XD Nikdy neskákejte sami: ()

GrungeChild 

všechny recenze uživatele

Když už se vám jednoho večera zblázní přetaktovanej Xbox, a místo GTAčka otevře okýnko do temné, pomatené a zrádné minulosti, kde zákony logiky neplatí a všude hraje ošklivej rádiovej popík (brr), měli byste z toho koukat vytřískat sakra víc, než hodinu a půl nudných radovánek rozdováděných týnejdžrů a otravný román z červené knihovny (který si omylem přelezl do sci-fi oddělení hned vedle Back to the Future). Asi není, co víc dodat. Na poprvé to zdárně udolat až k nevěřícnému, debilnímu konci celkem jde, ale do Kronik se Project Almanac rozhodně nezapíše. 2* ()

Galerie (97)

Zajímavosti (7)

  • Jedna z postáv sleduje na notebooku film Bill & Ted's Excellent Adventure (1989), ktorý sa taktiež venuje stroju času. Dvaja tínedžeri sa v ňom snažia zostrojiť ako projekt do školy práve takýto stroj. (beso74)
  • Pôvodný dátum americkej premiéry bol stanovený na júl 2014, ale kvôli silnej konkurencii ju presunuli na 30. január 2015. (Hudakfilms)
  • Herci mali na to, aby sa naučili svoje repliky, len 5 dní. (beso74)

Související novinky

Bay a jiná galaxie

Bay a jiná galaxie

31.08.2014

Zatímco Michael Bay (Transformers: Zánik) stále neodhalil, co hodlá do budoucna režírovat, jeho producentská kariéra nabírá další a další projekty. Po letošních Želvách Ninja a thrilleru Očista:… (více)

Reklama

Reklama