Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jsou mladé, krásné a nebezpečné. Každá chce být jako ony. I vy je znáte, ve vaší škole jsou také takové. První z nich je satanistka Courtney a její přívrženci. Druhá je nechápavá, ale nebezpečná Marcie, třetí je andělská Julie a poslední je zhmotnělý sexsymbol všech Elizabeth. Když jednoduchý žert končí smrtí, začnou se v tomto nepředvídatelném filmu postupně odkrývat všechny krutosti této čtveřice a nikdo na škole nebude jejich ďábelské hry ušetřen. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

Teenage komedie, kde je nejvtipnější skutečnost, že tři skoro třicátnice hrajou středoškolačky. V hlavních rolích upír McGowan a sekundární upír Judy Greer se dvěma noname třicátnicema. Nejvtipnější scénou bylo asi strkání nanuku debilovi do huby, což je na komedii dost málo. A beztak jsem se u toho nezasmál. A krimi prvky? Ale prosím... :D ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zabíjet lidi není správné... úmyslně. Překvapivě dobrá komedie, která vsází na dost jednoduchou zápletku a notnou porci černého humoru. A také (jak jinak) na půvaby hereček v hlavní roli. A víte co, mě se tahle, někdy až moc zvrácená komedie, vcelku líbila, proto dávám pěkné 3 *. A myslím, že Rose McGowan byla nejžhavější ze všech zúčastněných! ()

Reklama

Odpadlik 

všechny recenze uživatele

Černá komedie, která každého zpočátku určitě zaujme dynamickou kamerou, výkonem hlavních protagonistek (především Rose McGowan), barevným laděním snímku a soundtrackem. Ve druhé třetině už ale bohužel děj trochu ztrácí to co je hlavním kladem úvodu - cynický děj a navíc i tempo. Závěrečná třetina pak už připomíná tuctová teenagerovská dramata či kriminálky (snaha té "napravené" a toho "správňáckého" potrestat hlavní strůjkyni nechtěného zabití) a závěr filmu jakoby kopíroval závěrečnou scénu "odhlalení" z Velmi nebezpečných známostí. Přesto jsem se však celkem pobavil a za vidění film určitě stojí, je to zase jiný druh filmu o -náctíletých :-) ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Pokus o černou teen komedii autorům rozhodně nevyšel. Vzniklo však zvláštní dílo, které spíše než jako film vypadá jako epizoda z nějakého seriálu. Seriálovost kromě režie podporují ještě herecké výkony a charaktery jednotlivých postav. Námět rozhodně není bůhví jak originální, přesto by si zasloužil lepší zpracování... Rozhodně škoda, Ďábelská hra mohla být mírně nadprůměrnou komedií. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si myslel, že se jedná o další snímek o dospívajících dívkách, ale hned po prvních minutách jsem byl vyveden z omylu. Příběh trochu šmrncnutý motivy z 'Carrie' je především o vztazích na střední škole, které určitě vyniká svojí reálností. Pohybovat se na výši, manipulovat lidmi a být in. Ale co když se hrátky jednou zvrhnou a umře jedna kamarádka? Začne veletoč plný přetvářek a skrývaní všeho co se dá a nikdo neví jaká je vlastně skutečnost. Snímek je takovým zábavným počinem zrady a nenávisti, o pomstě a zadostiučinění. Má to švih i svojí ponurost. Děj je vcelku jednoduchý, ale zpracovaný tak, že dokáže zaujmout. Inu, když se nějaká středoškolačka myslí, že je středem zájmu a tváří se jako mistr světa, pozor na ní. Nemusí to dobře dopadnout. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme zaznela pieseň od skupiny Imperial Teen s názvom „Yoo Hoo“, v ktorej klipe si zahrala Rose McGowan. (RosieMcgowa)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno