VOD (1)
Pool Party (E05)
Long Beach (E06)
The Wedding (E07)
The Drive (E08)
HBO uvádí premiéru nového komediálního seriálu o nepříliš obratném Angličanovi, který hledá ženu svých snů v Los Angeles. Stephen Merchant ve své první seriálové roli ztvárňuje Stuarta - web designera, který se přestěhoval z Anglie do Los Angeles v naději, že zde nalezne vzrušení, romantiku a možná i partnerku. Stuart pracuje z domova a dobře si rozumí s pohlednou spolubydlící Jessicou (Christine Woodsová), i když je evidentní, že ona o něj coby partnera nemá zájem. Značně neomalený a o to více urputný Stuart je posedlý touhou proniknout do okouzlujícího světa ctihodných lidí. Stuarta lákají nejlepší restaurace a noční kluby, ale jeho buranství ho většinou nechává trčet přede dveřmi vyhledávaných podniků. Během osmi dílů seriálu Stuart přesto tvrdošíjně obráží společenskou scénu v L.A. a vyhledává krásné ženy - často ve společnosti kamarádů Wada (Nate Torrence), jenž se potýká s rozvodem a Kivese (Kevin Weisman), charismatického paraplegika, který u žen skóruje daleko více, než Stuart nebo Wade. (HBO Europe)
Předem zaujatý kritik by se mohl rádobychytře zeptat: "K čemu vlastně vůbec scénář potřebuje, aby byl hlavní hrdina původem z Británie?". Já jsem (krom toho že Stephen Merchant je ve skutečnosti z Británie) našel alespoň sedm důvodů, které jsou relevantní vzhledem ke scénáři a seřadil je podle abecedy: "bollocks", "bloody", "for fucks' sake", "fuck off", "cheers", "mate" a "moron". ()
Seriálové novinky sezóna 2013/2014 - Rozkoukáno: 25 Dokoukáno: 1 Zahozeno: 7+1 _ Merchanta bez Gervaise vůbec nemusím a tady je to opět důkaz, že samotnýmu mu to nejde. Je strašně nesympatický, jeho postava je otřesná a natož, že to má být komedie, tak jsem se během těch 4 epizod vůbec nezasmál. Celý mi to přišlo hodně trapný a navíc, že většinu jsem toho už někde viděl. 30% ()
Stephen Merchant, známý hlavně jako "spoluhráč" Rickyho Gervaise, tentokrát příchází s vlastní show. Zábavnosti jeho společných projektů z Gervaisem ale tato novinka nedosahuje. Celé Hello Ladies je takové uvolněné, někdy až ospalé, založené hlavně na trapasech neohrabanců bez sociálního cítění a jejich snaze zapadnout do společnosti. Merchantův osamělý nerd, snažící si urputně nabalit ženskou, je zároveň na zabití i k politování. Samotný seriál pak budí místy rozpaky, ale pokud je vám tento typ humoru blízký, rozhodně se tu pár vtipných míst najde. První tři díly - 60% ()
Stephen Merchant si odběhnul od Ricky Gervaise k HBO a natočil si sitcom o tom největším looserovi ze současné televizní nabídky. A funguje to až překvapivě dobře. Mnohé situace, ve kterých chce hlavní hrdina někoho zbalit, jsou sice dovedeny až do samotné krajnosti a dovedou charakter až za hranici trapnosti, to však ve většině případů vyznívá jako ta správná taktika. Humorných situací je až až, smál jsem se nahlas až překvapivě často a počet hlášek může Merchantovi již teď závidět většina letošních nových sitcomů. I ostatní postavy jsou navíc velmi dobře napsané, všechny se uvěřitelně vyvíjejí a divák získá pocit, že podobného smolaře vlastně možná taky zná, nebo jim i někdy sám byl. Jenom ne samozřejmě tak velikým a zábavným. Jenom škoda až příliš se opakujícího schématu, které se začne narušovat až ke konci. I tak ale hodně velká spokojenost. ()
Podle pilotu to má slušně našlápnuto. Steve si napsal roli na tělo a hraje skvěle. British akwardness přenesena do LA a mně se to líbí. Steve se konečně začíná prosazovat sólově. Po sedmi epizodách: Stále zůstávám na čtyřech. I když situace jsou často schematicky podobné, pořád je to osvěžující změna oproti klasickým americkým sitcomům. Steve, you rock. ()
- Jessica v tejto epizóde čaká, či dostane úlohu v seriáli NCIS (2003–2021). Aj predstaviteľka Jessicy (Christine Woods) v skutočnosti hrala v NCIS. (shushen)