Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Watsonová (Hailee Steinfeld) slaví osmnáctiny, ale moc důvodů k radosti nemá. Na čele jí vyrazil čerstvý megabeďar a naděje, že od rodiny dostane vysněné auto, se rozplyne ve chvíli, když rozbalí mimořádně trapné dárky. Až majitel bazaru a vrakoviště, u kterého brigádničí, se nad ní smiluje a daruje jí žlutý Volkswagen Brouk, jenž ovšem spadá spíš do kategorie dar nedar. Jen ten největší optimista by totiž vsadil na to, že tahle kraksna bude ještě někdy provozuschopná. Charlie ho dokáže rozchodit aspoň natolik, že s ním doskáče domů do garáže, kde se ho pokusí opravit. Když se ale poprvé zespodu podívá na podvozek, zírají na ni dvě veliké modré oči a Charlie okamžitě dojde, že tohle nebude obyčejné auto. S Autobotem Bumblebeem se dívka spřátelí pozoruhodně rychle, navzdory tomu, že ten s ní kvůli poškození nemůže komunikovat jinak než prostřednictvím útržků písniček z autorádia. Vzhledem k tomu, že Bumblebeeho poměrně intenzivně hledají nepřátelsky naladění Deceptikoni z jeho rodné planety a podobně nebezpečný vládní agent Burns (John Cena), nebudou mít Charlie a Bumblebee na bližší seznamování čas a prostor. Na útěku před nepřáteli však zjistí, že navzdory všem předpokladům můžou být v tomhle nesourodém tandemu neporazitelní. (CinemArt)

(více)

Diskuze

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Anarvin

Jedině dobře, stejně jich v Bayformers bylo ve skutečnosti málo a ten zbytek byl jen recyklace z předchozích dílů. Charakter také projevil málokterý, většinu scén měl jen málokdo a zbytek byl hned popraven maniakálním Optimem.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Starscreemer vypada jak zachana Hasička Helicoptera... Ne stíhačka. Je to porat, Starscreeer?

na příspěvěk reagoval Thom1k

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Už to není... BAY.. ale jen Disney... Tímhle směrem to nepůjde. Je to pěkny, ale vizual je hrozně levnej a jen vtip a krasna myšlenka to nezachraní. Nějaký další rodinný, film...

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Stačí se kouknout na mé hodnocení. Kromě Skály a Pearl Harbor nemám s Bayem před Transformers problém. A ty jeho dva kousky v období Transformers nikdy neuvidím.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

st.ranger

st.ranger (hodnocení, recenze)

Bay byl trapnou parodií sebe sama. Po trojce měl jít do háje, až u pátého dílu si konečně vylámal zuby. Ironií je, že ani řádně zkorigovaný scénář nepomohl.

Otázkou stále zůstává, zda to je samostatný díl nebo prequel. Designy vypadají značně odlišně, scénář vzešel z místosti scénáristů, přesto mám dojem, že tohle vše nakonec bude ignorováno.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Zmenu to chtelo a z traileru je zmena v kazdem pripade videt. Otazka je, jestli je dobra nebo spatna. Jako klad hlavne beru, ze Bay skoncil, uz tehle tragikomedii nemel, co nabidnout

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Uživatel Pilda17 smazal svůj příspěvek.

Hornet.CZ

Hornet.CZ (hodnocení, recenze)

Je pěkné, že Michael Bay to už zabalil, poslední 2 díly už nebylo to co jsem chtěl, každopádně vítám inspiraci podle původního seriálu, akorát hlava bumblebeeho mi připadá jako mix dětské tváře a bayova bublebeeho, co se týče starscreama tak ten vypadá mnohem lépe než než v bayformers, co se týče samotného traileru (teaseru) tak zatím mi to nic moc, takže budem čekat na další ukázky.

HERGImanCZ

HERGImanCZ (hodnocení, recenze)

No podle traileru to vypadá na jiný přístup k Transformerům. Otázka je, jak to dopadne. Jestli vy opravdu nebylo lepší místo experimentování poslat tenhle universe k ledu.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Viděl jsi Hulka? Tak asi tak... Ktomu to klasické kliše. Jeden bezvýznamny zaporak, armada... Co bojuje proti objema stranam, kraska a stroj... Atd... Prostě plno předvídatelného kliše. Za mnohem méně peněz než stal první Transformers. :D

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Akira777

Ano, proto jsou taky tak mrňavý... ;) A ty exploze tam nakonec budou... Ale jak říkám, je to hodně v Hulkovském stilu.. Což nevím, jestli je špatně nebo dobře.. :) Myslím že ten problém nebyl ve zjevu Tranformerů. Ten zakoupený pes byl v něčem úplně jiném... Ale, tentokrát to v tom zjevu bude... :DDD

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Protože Bayformers je zrušený a tohle může být začátek nového Rebootu, kde jsou spíše Autoboti i Decepitconi vytvořeni více podle komiksu nebo G1

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

SzotekCZ

To ano... Ale myslím že bez těch Explozí a zběsilého střihu to lidi moc bavit nebude.. Mě osobně to nenalákalo do kina, ale nevypada to na špatny film.. Jenže, tohle jsou trochu jiné vody... A kov moc dobře zrovna neplave. :) Uvíme co druhy trailer .. Ale prostě tohle není Logan, Hulk . tohle je fragment Transformers. :) A proč je tak malej? Když i za 2 světové byl stejně veljej? :D

na příspěvěk reagoval Akira777

SzotekCZ

SzotekCZ (hodnocení, recenze)

Vypadá to zajímavě. Bay ať zůstane u produkce, exploze a to všechno jsou fajn, ale myslím že je čas, aby přešel k něčemu jinému.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

DJ_bart

No on především kubo prodělal na tom... Že nebylo uplně jasné na jakou věkovou skupinu byl namířenej. Hold když to nedělali japonci... Či jiní východňaci, podle toho to taky dopadlo... Ale po vizualní strance to bylo dobře odvené i postavy nebyli špatně napsané... :)

Související novinky

Nový Transformers našli režiséra

Nový Transformers našli režiséra

27.03.2021

Studio Paramount oznámilo nový film ze světa Transformers, jenž nebude mít nic společného se sérií Michaela Baye ani spin-offem Bumblebee. Nový robotí snímek pak natočí Angel Manuel Soto (Charm City… (více)

Další Transformers našli režiséra

Další Transformers našli režiséra

17.11.2020

Po dlouhém a náročném hledání zdá se studio Paramount konečně našlo režiséra příštích Transformers. Snímku, jenž si klade za cíl restartovat celý vesmír a začít s čistým štítem, se tak nakonec ujme… (více)

Animovaný prequel Transformers na cestě

Animovaný prequel Transformers na cestě

02.05.2020

Společnost Hasbro a studio Paramount najali režiséra a scenáristu Joshe Cooleyho (V hlavě, Toy Story 4) aby natočil animovaný prequel robotí série Transformers. Film by měl mít gigantické měřítko,… (více)

Další Transformers na cestě?

Další Transformers na cestě?

30.01.2020

Akční blockbusterová série Transformers je na scestí, dosavadní filmovou sérii pohřbil Michael Bay posledními dvěma filmy, které zaznamenaly vůbec nejhorší kritické přijetí v rámci značky a v případě… (více)

Reklama

Reklama