Reklama

Reklama

Kluk od vedle

  • USA The Boy Next Door (více)
Trailer 1

Jennifer Lopez (Krásná pokojská) se představuje v roli Claire, středoškolské učitelky, která nedávno opustila manžela. Když se do sousedního domu nastěhuje pohledný a charismatický devatenáctiletý Noah (Ryan Guzman – Let's Dance All In), Claire ve slabé chvilce podlehne jeho kouzlu a prožije s ním noc plnou vášně. V momentu, kdy se Claire pokusí vztah ukončit, se ale Noahovo flirtování změní v nebezpečnou a násilnou posedlost – a Claire musí udělat vše, aby sebe a své blízké ochránila před pohromou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (134)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $4miliónyTržby USA $35,423,380Tržby Celosvetovo $50,163,103Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,148,713 //počet predaných kusov 56,811Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ rutinérsky thriller ako od režiséra ktorý je v tomto štýle dosť známy nuž no Rob Cohen, našťastie tu je stále sympatická Jennifer Lopez a miestami dobré napätie a dravosť, čistý priemer /50%/ ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Musím priznať, že čím je Jennifer Lopez staršia, tým je krajšia (možno aj to je dôvod, prečo som si to pozrel). Inak je to nudné, predvídateľné, nezáživne, nezaujímavé ale zo sexi päťdesiatimi odtieňmi hnedej JLo. Keby som mal tiež takú susedku, asi by som konal rovnako, ako hlavny zloduch v prvej polovici filmu. 50% - 2* ()

Reklama

mateas.matt 

všechny recenze uživatele

Sexboy od vedle si zacne hrat na otce sousedovic synka mistni ucitelky. Ucitelky, ktera ho ma ucit litelaturu a je o nekolik let starsi. Postupne z kamaradskych rad se stane navadeni a manupulace proti jeji matce, vydirani kompromitujicim materialem az o pokus vrazdy jejiho manzela. Postupne zjisti, ze za smrti jeho rodicu je on sam a zacne se bat o zivot. Krom jednoho zhaveho sexu se film celkem slusne tahne. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Co nového se dá o tomto filmu napsat? Asi to co píše většina. Takových filmů kde se dvojice spolu vyspí, z nichž jedna je psychopat tu už bylo. Hlavně v devadesátých letech. Teď mě napadá třeba Milenec nebo vrah s Reese Whiterspoon nebo Velmi nebezpečné známosti. Oba jsou lepší než tenhle. Na druhou stranu, kdo by se rád nepodíval na pořádnou MILFku, kterou Lopez bezpochyby je. Stejně jako u Aniston platí, čím starší - tím krásnšjší. Jinak ale film nenabídne nic než zajetá klišé které všichni u těchto druhů filmů známe. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Co dohnalo mýho patnáctýho nejoblíbenějšího rejžu k natočení tohodle staromilskýho thrilleru,kterej by spíš sednul někam do roku 1988.U filmu sem se vošíval,nejdřív nudou,pak chutí dát tomu čůrákovi přes obrazovku pěstí do držky.A pak už jen očekáváním,až mu někdo usekne tu jeho hezounkou hlavu.Film na jedno použití,ale v rámci podobnejch thrillerů myslim koukatelný.50%. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (21)

  • Jennifer Lopez, ktorá na filme pôsobila aj ako producentka, si do filmu sama vybrala herca Guzmana hlavne preto, že je Latino Američan. Uviedla, že: „Dvaja Latinoameričania budú v mainstreamovom filme a ak to bude dobré, zmení to veci v komunite, pretože táto vyjde von a podporí tento film, čo nám dá slobodu." Tiež uviedla, že: „My Latinoameričania nemusíme byť úzkoprsí, že sme tam dvaja a musíme hneď hovoriť španielsky, alebo že by byť vo filme nejaký odkaz na latino kultúru... To sa mi na tom páči. búrame múry a stereotypy.“  (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA). Natáčalo sa aj v Placerita Canyon, Newhall od decembra 2013. Niektoré posledné scény boli natočené až v apríli 2014. Celkovo ale natáčanie trvalo len 25 dní. (Arsenal83)
  • Scenáristka Barbara Curry, ktorá bola desať rokov trestnou právničkou, prezradila, že pôvodný koncept scenára vytvorila po tom, čo prebehla okolo domu, ktorý opísala ako svoj „dom snov“. „Zlý chlapec“, s ktorým jej syn chodil do školy, býval v dome oproti, čo jej dalo „naozaj zaujímavý“ koncept o chlapcovi zo susedstva, ktorý vytvára konflikt a „vráža klin medzi rodinu“. To jej poslúžilo ako inšpirácia pre scenár. (Arsenal83)

Reklama

Reklama