Reklama

Reklama

Kluk od vedle

  • USA The Boy Next Door (více)
Trailer 1

Jennifer Lopez (Krásná pokojská) se představuje v roli Claire, středoškolské učitelky, která nedávno opustila manžela. Když se do sousedního domu nastěhuje pohledný a charismatický devatenáctiletý Noah (Ryan Guzman – Let's Dance All In), Claire ve slabé chvilce podlehne jeho kouzlu a prožije s ním noc plnou vášně. V momentu, kdy se Claire pokusí vztah ukončit, se ale Noahovo flirtování změní v nebezpečnou a násilnou posedlost – a Claire musí udělat vše, aby sebe a své blízké ochránila před pohromou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (134)

castor 

všechny recenze uživatele

S nadsázkou se dá říct, že víc napětí nabízí zpravodajství na kterékoliv televizní stanici. Rob Cohen je rutinér, který snesitelný film nenatočil dobrých deset let. Stealth, třetí Mumie nebo Vražedná hra byly prachmizerné kousky, na druhou stranu se od nich NĚCO čekalo. Od The Boy Next Door se při vší úctě nečekalo vůbec nic. A to mu ve výsledku možná pomáhá. Neškodný thriller s ohranou zápletkou, nudným dějem a nezáživnými postavami, které jsou divákovi naprosto ukradené. Film působí docela televizně, negraduje, chybí mu atmosféra. Na druhou stranu těch devadesát minut solidně uběhne, na Jennifer Lopez se pořád slušně dívá a ostatní postavy nenasekají tolik logických lapsů, kolik by divák na začátku čekal. Průměrná jednohubka, které sluší dvě i klidně tři hvězdy. ()

griph odpad!

všechny recenze uživatele

ᴰⁱˢ ˢʰⁱᵗ ᵐᵉʲ ᵏᵒⁿᵗᵉʲⁿ ˢᵃᵐ ᵒᶠ ᵈⁱ ⁱⁿᶠᵒʳᵐᵃᵗⁱᵒⁿ ʲᵘ ʷᵒⁿ'ᵗ ᵗᵘ ⁿᵒᵘ ᴶᵘ ʰᵉᵛ ᵇⁱⁿ ʷᵒʳⁿᵈ  Co jsem to vlastně viděl? Trylr? Kulturysta Noah si neumí uvařit kuře, zavolá Klejr a ta ho tak vykrmí orgasmem, že nezvládne své chutě, kvůli kterým se nakonec pokusí vyvraždit skoro celou Klejrs femily, aby byla jen jeho.. nakonec labužník shoří. Poster :) ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Úvod je delší s pomalejši rozjezdem, ale pasáž od úletu pani účitelky neni uplně marná, ačkoliv je místama dost předvídatelná a klišoidní. Ryan Guzman vypadá jako typickej modýlek na plakát se spodnim prádlem, ve svý roli je však docela přesvědčivej a určitě potěší nemalou část ženskýho publika. Mužská část divactva se zase přesvědčí, že je Jennifer Lopez velice souložitelná MILFka. Šablonovitej psychopatickej thriller, kterej vás na jednu projekci zabaví v případě, že od něj nebudete nic víc čekat. Za Jennifer Lopez, sympaticky krvavej závěr a v rámci možnosti zajímavě napsanou postavu psychopata přidávám třetí hodně slabou hvězdu. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Idiot Next Door a to platí rovnako ako o postave psychicky narušeného mladíka, tak aj o Jennifer Lopez. Šablónovitý thriller s tými najprevarenejšími zvratmi a najidiotickejším chovaním postáv – ide mi o život, maniakovi vrazím jednu ranu kladivom (alebo čím to bolo) do hlavy, to odhodím hneď vedľa neho a utekám desať minút rozväzovať z pút syna a ani raz sa neobzriem za seba! Čo tak maniaka doraziť, keď už leží na zemi, zviazať ho, uistiť sa, že som v bezpečí? Nič? A podobných otravných, klišé situácii je tu celá kopa. Jennifer Lopez sa síce rozhodla z komédií opäť vrátiť k thrillerom typu Enough, ktoré z nej kedysi urobili aj filmovú hviezdu, ale vybrala si veľmi slabú látku na návrat, predvídateľnú a po väčšinu času absolútne nevýraznú. Nie je tu viac menej nič, žiaden výraznejší teror, žiadna napätá scéna, len sa 45 minút divák zoznamuje s postavami a keď už to vyzerá, že žáner thriller je pri filme označený omylom a skôr to má byť rodinná dráma, tak v druhej polovici začnú pribúdať čoraz trápnejšie situácie, ktoré majú naoko vyvolať napätie, ale chcú to dosiahnuť scénami ako napríklad zbieranie nahých fotiek učiteľky po rozhádzanej triede, keď pred ňou čakajú študenti. Toto už dnes ani nie je hodné kín. Rutinný, tisíc krát obohraný, nanajvýš televízne pôsobiaci thriller, ktorý by sa najlepšie vynímal na Hallmarku o ôsmej večer, ale tam jeho ambície končia. Jediné pozitívum je stále sexi a prirodzená Jennifer Lopez, aj napriek tomu, že hrá totálne dementnú postavu. CELKOVO: 1* (2/10) ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý počin, který neurazí, ale ani nenadchne, kdo má rád J. Lopez, bude nadšený, neboť je zde jak oblečená, tak svlečená. Obávám se však, že kdyby tu byli lepší herci, byl by film naléhavější a člověka by asi více vtáhl do děje. Poučení na závěr: nespěte se svým sousedem, nikdy nevíte, co se z něj vyklube... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (21)

  • Režisér Rob Cohen prezradil, že v scenári bola postava Noaha (Ryan Guzman) pôvodne mladšia, ale on sa vedome rozhodol dať mu 19 rokov, pretože mal pocit, že by to „nebolo zdravé“ a že diváci by stratili sympatie k hlavnej hrdinke. (Arsenal83)
  • Napriek negatívnym recenziám si film zarobil až viac než 13-násobok svojho rozpočtu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama