Reklama

Reklama

Pan (Levi Miller) je nezkrotný uličník, ale bezútěšné prostředí londýnského sirotčince, ve kterém strávil celý svůj život, není pro takového chlapce to nejvhodnější místo. Až jednou v noci se stane něco neuvěřitelného – Pan opustí sirotčinec a ve své fantazii se ocitne ve fantaskním světě pirátů, válečníků a pohádkových bytostí obývajících Zemi Nezemi. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (20)

Trailer 3

Recenze (219)

tron 

všechny recenze uživatele

„Pst, počuli ste to?“ – „Bol to vreskot ako z najpríšernejšej nočnej mory, kto by to mohol nepočuť?!“ Bože, to čo bolo? Teoreticky je to neskutočný bordel, ale prakticky som sa bavil. Svojím spôsobom, ale bavil. Totálna konina. Každých 5 minút sa objaví nejaké WTF (keď zastrelíte „zbojníka“, malebne sa do vzduchu rozpŕchne do formy kúzelného farebného prášku, ale pirátov treba krvilačne, brutálne podrezať ako svine na zabíjačke, tomu poviem detský film). Ak by vám oceán WTF nestačil, máte k dispozícii bizarné univerzum (PIXUM!), jemne povedané podozrivé nápady (obchod s deťmi?, to ako vážne tam dali?), príliš hrajúceho chlapca a z deja kamsi do stratena záhadne miznúce dejové línie (scenár napísal chlapík, ktorý si v r. 1996 zahral v Delfínovi Filipovi po boku Paula Hogana, takže asi tak). Je to ako keď sa ožeriete a začnete po lúke naháňať dúhové jednorožce. Sú v tom piráti a ich lode, bombardéry, ponižujúco odpravený Nonso Anozie zo Zoo, veľmi nesympatický Jackman, Piráti Karibiku 4, morské panny, víly, gigantické krokodíly (ktorých sa piráti boja, hoci ich lode LIETAJÚ), nezmyselná muzikálová pasáž, Avatar a asi dva tucty ďalších hovadín. Väčšinou som iba bezradne a bezmocne krútil hlavou, do akej hovadiny je hollywoodske štúdio schopné narvať 150 (!) miliónov dolárov. A nasprostasto som sa uškŕňal. Celosvetová tržba bola 151, takže sa určite smiali aj v štúdiu. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $150miliónov║Tržby USA $35,088,320║Tržby Celosvetovo $128,988,320▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,823,275 ║ Tržby za predaj DVD v USA $6,816,365 ║ po Jupiter na vzostupe ďalšie filmovo prázdne fiasko, opäť sme tu mali v celku zaujímavé ukážky, ktoré lákali na veľké dobrodružstvo a výborné 3D a nakoniec ostal len digitálny obal bez poriadného deju, postáv a iskry, k tomu miestami moc prefarbičkované, hlavne tie pestrofarebné doslova cirkusové stany bili do očí, rovnako tak oblečenie podaktorých, počítačový kostlivcový kohúti boli fakt otrasný, herecky nikto nejak zvlášť neuchvátil, digitálny obal bil do očí na každom kroku, občas zlý neprehľadný obraz alebo strih, jedine hudba od Johna Powella vyčnievala a 3D bolo fajn ale to je strašne málo, sklamanie - a Joe Wright mi len potvrdil že je len priemerný režisér ktorý si každým ďalším projektom len viac a viac kazí povesť /videl v kine 3D verziu: 50%/ ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Neříkám to často, nicméně What the F**k? Myslím si, že jsem již viděl ledacos, nicméně i přesto byl pro mě tenhle snímek Joe Wrighta jedno dvouhodinové pozvednuté obočí. Herecky absolutně mimo, scenáristicky vyloženě na bednu a celkově výpravou tak za čárou, že to v posledních letech v blockbusterové tvorbě nemá obdoby. Pan je šílenost pro kterou těžko nacházím slova a především pochopení. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Pekný film. Fakt pekný s úžasným extravagantným vizuálom, skvelými hercami (Jackman samozrejme ruluje, ale krpatý Peter, či rozkošne mimózny Hook tiež nestoja zahodenie..). Na detský film je to podľa mňa z mnohých uhľov pohľadu nadpriemerný film. A keď už nie z iných dôvodov, ktoré by sa mi dali vyčítať za subjektívne. Počuli ste ten soundtrack??? Orgazmický! ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Co bych kecal - chtěl jsem jen a pouze vidět, jak v tomhle filmu vypadá Rooney Mara, takže jsem ho jen a pouze proklikal po "jejích" scénách. A možná se teď tedy nějaký šťoural zeptá: "A můžeš hodnotit film, kterým ses jen proklikával kvůli jedné babě jako tupé hovado?" A já odpovídám: Ano, můžu, úplně hravě. Otázka ovšem zní, jestli film pro děti hodnotit jako dospělý, nebo dětskýma očima. No... Vizuál je samozřejmě bombastický a impozantní a jako ca desetiletý bych z něho byl jistě u vytržení. Ale zároveň si vzpomínám i na to, že už jako dítě jsem (možná paradoxně) nesnášel filmy o dětských hrdinech, zvlášť když se tvářili jako uvědomělí pionýrští šprti a mluvili nesnesitelně afektovaně. A taky jsem nesnášel, když se v dobrodružném filmu řešila nějaká love story, protože pak šel celý příběh okamžitě do hajzlu. Takže i když se mi Rooney Mara moc líbila, hážu tuhle shitpohádku bez lítosti do koše a vzápětí ještě vysypávám koš, abych se toho "špílbergovského" svinstva zbavil úplně a definitivně. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (8)

  • Snímek vychází z veleúspěšné knižní novely "Peter Pan" skotského spisovatele a dramatika Sira Jamese M. Barrieho (1860 - 1937). (Conspi)
  • Natáčení probíhalo v létě 2014 v Anglii, a to mimo jiné i v Cardingtonských hangárech u Bedfordu. (FoxMulder)
  • Peter (Levi Miller) má na sobě jenom tilko, ale během závěrečné bitvy má na tilku košili a na konci zase už jen tilko. (glumka)

Reklama

Reklama