Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (15)

whack 

všechny recenze uživatele

Úprimne, v tomto seriáli väčšinou nenachádzam vôbec žiadnu pointu, beriem to len ako čierny humor. No tento diel je absolútnou výnimkou, obsahuje referenciu na skvelý a bohužiaľ zabudnutý eko seriál Kapitán Planéta. Planetínu by som prijal za kamarátku. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Temprve třetí epizoda, ale už teď je jasné, jak dobře má tato série nakročeno a potenciálně by mohla být i tou nejlepší. Myslím, že je skvělé, že opět dostala i hodně prostoru Summer, neboť ji už dlouhodobě považuji za výbornou postavu a její dobrodružství mne velice bavilo. Dále mne pak velica zaujala dnešní ukázka Mortyho v trochu jiném světle a následný vývoj osobnosti nové a na první pohled nesympatické superhrdinky Planetiny. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato záležitost mi seděla mnohem více než předchozí smyčkoidní díl. Třetí epizoda mě potěšila hlavně tím, že přinesla mnohem více Summer, i když si myslím, že tři apokalyptické párty mohly být mnohem větším odvazem a nemusely se držet takhle při zdi. Mnohem více mě pobavila Mortyho dějová linie s Al....Planetinou, která pro mě měla i určitý přesah. / Poučení: Když už žiješ, jakoby měl přijít konec světa, postarej se, aby opravdu přišel. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zlepšení oproti minulé epizodě. Summer dostává více prostoru, Rick si ji pozval na řádně šílenou jízdu a výsledek stál za to. Morty poslouchal úžasný hlas Alison Brie a ukázal, jak moc ho život s Rickem poznamenal. Zabíjení už je pro něj rutina a každodenní chleba. Hezky uzavřená epizoda. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto epizóda bola o poznanie lepšia ako tá minulá. Ani nie až tak vtipná, ako skôr zarmucujúca. Bol to príbeh tragickej, nenaplnenej lásky, ktorá nakoniec Mortymu nepriniesla nič iné než žiaľ, bolesť a sklamanie. Vyzerá to tak, že Mortymu sa asi nikdy nepošťastí. ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl z téhle série, co působí totálně neokoukaně a nově, ty předchozí byly sice oba excelentní, ale zároveň v nich bylo použito hodně povědomých nápadů a motivů. Mortyho plottline mě tady fakt bavil, a zas ukázal tuhle postavu v trochu nezvyklé poloze, a Mortyho souboj s prsteny byl rozhodně stand out moment, Summer s Rickem trochu zaostávali, ale třeba elbow titties taky pobavily. Sice tenhle díl osciluje mezi zcela odlišnými náladami, což může být nebezpečné, ale za mě ty emocionální části fungovaly a pubertální sex jokes mi nevadily. Pátá série zatím nastavila laťku neskutečně vysoko. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti bezkonkurenčnímu startu páté řady mírný pokles kvality, už jen kvůli nesmírně okaté potřebě uvést do příběhu téma ekologie. Sice se rád starám o přírodu a rozhodně mi není lhostejná, tyhle přehnané zelené propagandy ale z duše nenávidím. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zápletka kolem Mortyho a Planetiny mě silně nudila, navíc 14 letý kluk co pr*á cca 20 letou? Celkem cringe... lepší děj byl kolem Ricka a Summer, ale i to žádná slává, tenhle seriál jde kvalitativně rozhodně dolu. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Morty má super vzťah, ktorý je nielen nezdravý, ale až toxický. Opúšťa kvôli nemu všetko, aj Ricka. Ten má medzičasom párty so Summer, kde sa zúčastnia posledného dňa na troch rôznych planétach. Predstava tých dní je najslabším článkom časti ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Môže obsahovať spoileri: Štandardný dej s dvoma dejovými líniami. Tá s Rickom a Summer ma až tak nebavila, i keď mala celkom dobrý nápad.  Omnoho viac ma ale zaujala druhá dejová línia.  V tej nám autori predstavujú mierne extrémistickejšiu variácia na Captaina Planeta. Zaujíma ma, či sa jej ešte dočkáme? Chudákovi Mortymu túto sériu nejak s tými dievčatami nepraje. ()

Reklama

Reklama