Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(11)

Recenze (49)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první sezóně tohoto seriálu jsem byl naprosto nadšený. První epizoda mě úplně zahltila dojmy, a protože jsem do toho spadl bez přípravy, byl jsem lehce rozhozen. Už při dalším dílu jsem se stabilizoval a až do konce řady jsem si užíval všechno to, co je mi upíráno v takzvaných politicky korektních filmech a seriálech. Myslím, že nejvýstižnějším hodnocením jsou slova: brutální nářez. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvním díle jsem nevěřil svým očím a nebyl jsem si úplně jistý tím, co jsem právě viděl. S přibývajícími díly se ale můj úsměv od ucha k uchu stále zvětšoval a já jsem epizodám rád podléhal, i když ne se všemi jsem si padl do noty, což je však vzhledem k množství humoru, hříček, nápadů a dalších ingrediencí pochopitelné. A jsem rád, že se seriál nedržel jedné dějové kostry a dokázal si pěkně pohrát i s ní. (Netflix) ()

Reklama

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od Ricka a Mortyho som čakal bláznivý sci-fi úlet a presne toho sa mi aj dostalo, akurát v niekoľkonásobne väčšom množstve. Nad každým jedným nápadom som iba neveriacky krútil hlavou a hovoril som si, že ako môže niečo takéto vôbec nejaký človek vymyslieť (a ako môže potom s hlavou plnou takéhoto materiálu zaspávať 😁)... Či už je to v prípade gigantického nahého bezdomovca vznášajúceho sa nad Zemou, neskutočne vtipnej počítačovej simulácie, nebezpečne účinného a nákazlivého nápoja lásky, medzidimenzionálnej kabelovky, perfektnej paródie na Kingove Nezbytné věci alebo aj falošnej plavbe Titanicu, každý jeden nápad bol naplno využitý a mňa tvorcovia ani na chvíľu neprestávali udivovať. A k tomu prihoďme ešte trefný (ale miestami trochu slabší a pokleslý) humor a máme z toho naozaj podarenú (ale aj neskutočne infantilnú) sci-fi jazdu, ktorá vás ani na chvíľu nepustí. Je mi úplne jasné, že tento seriál nemusí sadnúť každému, ale u mňa teda zabodoval na výbornú (alebo aspoň jeho prvá séria). V konečnom dôsledku som nadmieru spokojný, dávam 9/10 a určite odporúčam každému, kto potrebuje vypnúť, ale na druhej strane je pripravený na poriadnu dávku jednoduchého, ľahko zapamätateľného a miestami aj trochu perverzného humoru. "Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV." ()

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[!SPOILERY!] Seriál som najprv videl ,len do 3. dielu a nakoniec som ho odhodil z dôvodu ,že ma to nebavilo. No dnes [31.12.2018] som sa rozhodol dať seriálu druhú šancu a pozrel som si všetky diely prvej série (zatiaľ). A musím povedať ,že už dlho som nevidel tak dobrú chobotinu! :D Prvé 3 diely ma nebavili ,pretože sa seriál eštelen začínal ,no zbytok je bomba! Najlepší diel bol ten s "Meeseekmi". (keďže som fandom Navratu do Budúcnosti tak je logické ,že aj toto ma nakoniec vtiahlo.) Škoda tak maximáne českého dabingu ,ktorý nieje žiadna sláva ,no dá sa to počúvať :/ Taktiež mi príde ,že 11 epizód je na sitcom málo. Za skvelé ukončenie roka 2018 vďaka tomuto seriálu ,dávam prvej sérií 5* a dúfam ,že príbeh s "Evil Mortym" sa ešte viac prehĺbi. ()

Cartmof 

všechny recenze uživatele

Rick a Morty je hodně populární seriál, který zaujal svět převážně svým humorem a celkem originálním stylem animace. Já avšak po dokoukání první série přes průměrné-nadprůměrné hodnocení nevím, jestli chci pokračovat. Ano, jsou tu dost záživné a zajímavé epizody. Jsou tu i také, které si ode mě vysloužily 5/5. Já si ale i přesto nepamatuju jediný vtip, u kterého bych se nějak výrazně zasmál. A to opravdu není dobře. Přesto, že jsem tuhle sérii neviděl poprvé, nemám žádnou chuť v seriálu pokračovat. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (61)

  • Party pro cool teenagery odkazuje na epizodu Alko a nealko (1999) ze seriálu Machři a šprti (od r. 1999). Další narážkou je postava Nancy, která kopíruje postavu Millie Kentner ze stejného seriálu. (Kubaaa97)
  • Jedná se o první epizodu, která má ve svém názvu Ricka. (SONY_)

Reklama

Reklama