Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(11)

Recenze (49)

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Trochu mi trvalo, než jsem se naladil na rick&Mortyovský humor, ale s každou další epizodou to bylo lepší a lepší. Rick je naprosto perfektní postava a takovýho dědu by chtěl mít asi každý - brutálně upřímný, cynický a geniální. :-) Některé díly byly i na 5 hvězd (např. Raising Gazorpazorp), některé byly slabší, ale jako celek jsem se bavil více než dobře. Líbí se mi, že na sebe díly alespoň volně navazují. Zhlédnutí dalších sérií v budoucnu jisté! (Netflix, orig.) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Onehdy jsem na Ricka a Mortyho již jednou zkusil narazit, aby mě už pilotem absolutně odradili svým hektickým přístupem k divákovi a až přespříliš vědeckofantastickým satirickým tématem. Nicméně jsem se teďko na Netflixu odhodlal dát seriálu druhou šanci a nikdy si ani nedovolím přemýšlet nad tím, že bych jí litoval. Hned po průměrném pilotu nás totiž série začne zásobit tak ulítlými, byť zábavnými epizodami, že jsem neměl problém sjet prvních 11 dílů během několika málo dní. ()

Reklama

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele

První série tohoto ultrahyped seriálu dopadla vcelku dobře. Svůj humor si tam najde asi každý, pro znalé kulturní reference, pro náhodně kolemjdoucí f-bomby a jiná sprostá slovíčka. Určitá míra symptomu horské dráhy je zde znatelná a davem rozšířená teze, že je tento seriál pro chytré jedince je hodně zcestná. 8/10. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ricka a Mortyho jsem hodně dlouho odsouval kvůli jednoduché a slabší animaci, ale nakonec jsem povolil. Neskutečně našlapaná jízda, s chytrými a často podvratnými zápletkami. Nepředvídatelnost, nekompromisní hlášky a kruté pointy. I to bourání čtvrté stěny funguje výborně. Některé díly sice se minou, ale většinou je to na plnou palbu. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aj keď serial nieje nejako dlhý, tých 11 epizod sa zdalo priveľa. Rick and Morty ako dvojica podarená, ale ako celok nestačilo na to aby som si pozrel dalsie serie, postupom času možno dám šancu. Nakoľko som mal stiahnutú prvú sériu, musel som pozrieť. Slušný priemer, ktorý neprekonal ani futuramu a podobné seriály už vôbec. Až tak dobre to na tie vysoké percentá nebolo. 3* ()

Galerie (84)

Zajímavosti (61)

  • Tvůrci v audiokomentářích na DVD k 1. sérii uvedli, že scéna s Mortym ve třídě měla původně skončit orgií. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama