Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

IZFNP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napriek neuspokojivému finále je to stále komediálna pecka. Žiaľ, vrátili sme sa k neduhu prvej série: nevyrovnanosti v kvalite jednotlivých epizód. Ale stále... Aprílový prvý diel bol brutálny krok od tvorcov, stred série bol našlapaná, komediálne-dramatická pecka, a séria dávala zmysel i ako organický, komplexný celok - takže plné hodnotenie seriálu ostáva. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řekl bych, malinko slabší jak minulé sezóny, hlavně díky stále drzejšímu (adekvátně k tomu, jak s ním Rick zachází) Mortymu, zdálo se mi to až moc hektické místy, ale je pravda, že oněch 10 dílů dokoukáno a hladově touží po dalších. Velmi povedé, Rick and Morty prostě vedou. Naprostý ignor klišé nebo klasické struktury dílu, která zde zjevně chybí, napomáhá k tomu, že absolutně netušíte, co se stane a možná proto to mají lidé tak rádi. A přitom je to vše "logické" :-) Super sérka. ()

Reklama

anetd1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Souhlasím s tvrzením o nevyrovnasti kvality jednotlivých epizod, každopádně ty kvalitní jsou naštěstí sakra kvalitní, a jako celek fungují výborně všechny. Slibovaná "the most darkest season" se za mě nekonala a jelikož jsme si během posledních dvou let čekání celý internet kolektivně automaticky nastavili extrémní laťku, dostavilo se mírné zklamání. Každopádně opravdu jen mírné, start byl raketový, prostředek bavil a konec zanechal spoustu námětů k přemýšlení a hloubání. Už teď se těším až si sérii ještě několikrát pustím, objevím, co mi uniklo, zamotám si hlavu v nejrůznějších teorií a hledáním hlubšího smyslu úplně ve všem a ještě x-krát všechno přehodnotím. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další nálož neuvěřitelně šílených dobrodružství jednoho až moc chytrého dědečka a až moc podřízeného vnuka minimálně svými názvy, ale několikrát i samotnými průběhy epizod zase zparodovala či rovnou totálně zesměšnila nejrůznější filmové i seriálové výtvory, případně společnost samotnou a já se na pár nezáživných výjimek měl zase u snídaně či oběda čím pobavit. Epizoda Pickle Rick naprosto vévodí všem animovaným seriálům současné tvorby! [viděno na Netflixu] ()

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřitelný kreativní! Ale poměrně nestálá kvalita jednotlivých epizod... Po předchozím finále jsem se hodně těšil, jak to půjde dále.. Tady si tvůrci hodně popustili uzdu fantazie/šílenosti! Naprosto nezapomenutelná epizoda Pickle Rick! Vždyť on byl okurka! xD 75% ()

Galerie (90)

Zajímavosti (37)

Reklama

Reklama