Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Recenze (42)

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem se nemohl dočkat, až zhltnu další nálož dílů, protože jsem už přibližně tušil, co můžu očekávat, ne že bych ale stejně nezůstal překvapený. Do oka mi tentokrát padly všechny díly bez výjimky, ty nejoblíbenější bych však spíš hledal v první sérii. I nadále jsou epizody naplněné klady, které jsem vyjmenoval dříve, což zahrnuje i titulky. (Netflix) ()

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V druhé sérii si tvůrci evidentně ještě lépe našli a užívají si ty nejšílenější nápady, což je super hlavně díky tomu, že oproti první "testovací" sérii se dopustili mnohem méně přešlapů, které by nefungovali. Tady je to pro mě 100 % dost slabá 8. epizoda, ale jinak je tohle výbornější úlet a to i díky vážnějšímu finále. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Ricka a Mortyho si člověk musí jistojistě zvyknout, ale když už se vám to konečně povede, tak se od seriálu nemůžete odtrhnout. Nelze nevytknout, že bláznivé povedené epizody střídají ty až přehnaně nezáživné, v celku se ale jedná o animovaný boom, který omámil svět a mě z velké části taky. Do teď mi hraje v hlavě to otravné "Get Schwiftyyy!" [viděno na Netflixu] ()

BrMikes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako u dalšího mnou milovaného seriálu, tedy u HIMYM (ano, nemohl by být odlišnější), i zde platí, že je druhé série tou nejlepší v rámci celého seriálu. Tvůrci už se totiž líp najdou, jsou si jistější a zároveň se zatím neprojevuje nic jako únava materiálu( i když ta pro mě není u obou seriálu tak hrozná jak pro jiné). A zkrátka a dobře je to skvělá a zábavná jízda, která mezi těmi deseti epizodami skrývá ty nejsilnější, v rámci celého seriálu. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tímto okamžikem Ricka a Mortyho naprosto zbožňuju! Druhá série měla jen jednu opravdu špatnou epizodu, a to byla paradoxně ta s interdimenzionální televizí, která stála za prd už v první sérii. Jinak? Výtečná, inteligentní, nahláškovaná jízda, která se zase o dost víc odvázala ve vulgaritě a mnohdy přišla s až geniálně absurdními nápady. Pokaždé jsem se těšil i na potitulkové scénky. A to emocionální zakončení? Wow! Jde se na třetí štaci! ()

Galerie (67)

Zajímavosti (28)

  • Paraziti využívající lidský vzhled a vzpomínky jsou podobní červům, kteří jsou hlavními antagonisty japonského anime Kamen Rider Kabuto (od r. 2006). (Kubaaa97)
  • V českém dabingu je slovo „uncertainty“ přeloženo jako „nejistý“. Jedná se nicméně o chybu, přesnější překlad by byl „neurčitý“, vzhledem k tomu, že se jedná o odkaz na kvantový princip neurčitosti (Heisenbergův princip neurčitosti), v angličtině „uncertainty principle“. (vojtaruzek)

Reklama

Reklama