Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřitelný kreativní! Ale poměrně nestálá kvalita jednotlivých epizod... Po předchozím finále jsem se hodně těšil, jak to půjde dále.. Tady si tvůrci hodně popustili uzdu fantazie/šílenosti! Naprosto nezapomenutelná epizoda Pickle Rick! Vždyť on byl okurka! xD 75% ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napriek neuspokojivému finále je to stále komediálna pecka. Žiaľ, vrátili sme sa k neduhu prvej série: nevyrovnanosti v kvalite jednotlivých epizód. Ale stále... Aprílový prvý diel bol brutálny krok od tvorcov, stred série bol našlapaná, komediálne-dramatická pecka, a séria dávala zmysel i ako organický, komplexný celok - takže plné hodnotenie seriálu ostáva. ()

Reklama

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je vidět, jak moc jsem zpohodlněl a nechal se rozmazlit. Jakmile se totiž nejelo nad 100 %, tak jsem začínal pomalu brblat. Kdybych však tvrdil, že se u mě objevila nespokojenost nebo přejedení se materiálem, tak by se to ani zdaleka neblížilo pravdě. Jen pořadí dílů mělo být jiné, protože tahle bude čekání o malinký kousíček snesitelnější. Krutý aprílový žert se povedl. (Netflix) ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I'm not a cow. I'm a pickle. When I feel like it." Po kvalite, ktorú nastolili prvá a druhá séria som si myslel, že sa latka udrží na stále rovnako vysokej úrovni, no mýlil som sa... Tretia séria mi prišla doposiaľ najslabšia, a aj keď boli niektoré časti opäť vynikajúce, už sa našlo aj zopár takých, pri ktorých som sa ani raz nezasmial... A pri tom to začalo tak výborne – útek z väzenia v prvej epizóde je premakaný, hneď na to príde fajn paródia na Mad Maxa, potom je tu (podľa mňa) zatiaľ najlepšia časť celého seriálu s názvom Pickle Rick, no a pobavila aj superhrdinská paródia a potom ešte aj nečakané dobrodružstvo Ricka a Jerryho. Ale aj tak som mal jeden veľký problém... Prvýkrát sa mi stalo, že už som nemal chuť pozerať Ricka a Mortyho pravidelne, ale radšej som si pozrel nejaký iný seriál a práve preto som túto sériu pozeral viac ako 7 týždňov! Myslím si, že v takejto forme to už aj zostane, tento seriál si už pustím asi iba vtedy, keď už sa mi nebude chcieť nič iné pozerať... Nie som si úplne istý, čo u mňa spôsobilo tento pokles záujmu, ale určite to neznamená, že s Rickom a Mortym končím úplne, to nie, ale jednoducho to vidím tak, že si ich budem v budúcnosti púšťať oveľa zriedkavejšie ako doteraz. Ale na druhej strane, nezdá sa mi, že by to bol problém čisto tejto série, no aj tak my výsledný dojem nevychádza na viac ako 8/10... Dúfam, že si v najbližších mesiacoch pozriem aj ostatné série... "Hi, Mr. President. I'm Rick Sanchez, but not the one that did this. We Ricks travel the infinite and switch places with each other like hermit crabs, I think. I'm "Fly-fishing Rick"." ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem začínal třetí díl, tak jsem usoudil, že teď se to zlomí a seriálu vpálím pětihvězdu. Třetí díl třetí série je fakt parádní a žral jsem ho od začátku do konce. Další díly ale opět trošku zeslábly a jediný zajímavý moment přišel se sedmým dílem, který co dialog, to moudro a celkově to byl veskrze neskutečně zajímavej díl. Ve třetí sérii jsem si uvědomil, jak Rick a Morty tím osobitým vulgárním způsobem vypráví různé neotřelé náměty, které vlastně kolikrát nejsou moc vtipné. Naopak jsou mnohdy dost smutné a depresivní. Sedmý díl, kterým prostupuje melancholicky depresivní skladba od Blonde Redhead mi zůstane v hlavě hodně dlouho. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (37)

Reklama

Reklama