Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"My appearance is designed to be familiar and to put you at ease." _____________ Najprv som si myslel, že nápady v Rickovi a Mortym budú každou sériou geniálnejšie a šialenejšie, ale štvrtá séria tohto seriálu ma presvedčila o tom, že už budú iba šialené... Na rozdiel od predošlých sérií mi niektoré vtipy a myšlienky už neprišli také premyslené ako tomu bývalo kedysi (ale samozrejme, že sa tu našli aj nejaké naozaj premakané epizódy, no bolo ich veľmi málo) veľakrát boli šponované do ohromných extrémov, kvôli čomu u mňa strácali na prehľadnosti. Napríklad šiesta epizóda je bezchybnou ukážkou toho, čo mám na mysli – pri sledovaní tejto časti som ani nemal pocit, že by som pozeral Ricka a Mortyho – nedokázal som prísť na to, o čo tam išlo, a či to vôbec malo nejaký ten dej (dúfam, že takejto epizódy sa v tomto seriáli už nedočkám, ale bojím sa, že áno). Ale na druhú stranu, hadia epizóda bola neskutočne parádna (možno aj najlepšia z celej tejto série) a práve pri nej som sa cítil, ako keby som znovu pozeral prvú sériu Ricka a Mortyho. Verím, že sa to nestalo naposledy... A práve kvôli tejto kolísavosti v kvalite dávam štvrtej sérii Ricka a Mortyho iba 7,5/10, som zvedavý, čo prinesie séria č. 5... _____________ "Where do you want to die?" "Susan, is conference room 3 available?" ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád paráda, i když mi přijde že to často zbytečně šponujou do extrémů a příběh ztratí na přehlednosti. Luxusní hlášky, ta kadence je neuvěřitelná. Epizoda s planetou na sraní je srdcovka a za díl s kyselinovou nádrží měli tvůrci dostat nějakou cenu.  Nejlepší animovaná sci-fi, nebo tak něco. Dokonalé ponaučení. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre mňa znova funkčné. Dokonca aj reklamný šiesty diel, kde takmer nič nedáva zmysel. Seriál si drží svoj štandard. Nielenže sa vracia k starým postavám a dejovým líniám, kde obohacuje líniu vzťahov, hoci len v malom počte častí, zároveň si ale ide svoje v ďalších uletených dobrodružstvách, kde sa niektoré stávajú kultovými - The Old man and the Seat alebo perfektný Promortyus. Niečo, čo pre mňa funguje na všetkých leveloch a úrovniach. 4. séria - 100% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě první řada, u níž už jsem musel u několika dílů čekat týden co týden na nové epizody. Ač mě za to mohou někteří lynčovat, já osobně si mnohem více užil první polovinu a v té druhé jsem se už spíše vezl na vlně toho, abych sérii "prostě dokončil". Nejspíše se s tímto opakuju už u každé sezóny, ale ty slovní hrátky v názvech epizod jsou tím nejgeniálnějším aspektem celého Ricka a Mortyho. P. S. Díl s názvem Rattlestar Ricklactica atakuje na post nejlepší epizody celé TV show. [viděno na Netflixu] ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série mi přišla lehce slabší, aby se pak objevila osmá epizoda a já zase odlítl do země nikoho. Koho ten nápad s tou kádí kyseliny napadl, ten by si zasloužil poděkovat a galon lokálního piva k tomu. Zajímavé sledovat vývoj postavy Rickyho, který už není takový vágus, jako byl na začátku. Další série si s radostí pustím a přijmu i to, že z deseti epizod je epických jen pár a zbytek jako příjemný doplněk do běžného dne. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (18)

  • Hláška „You son of a bitch, I'm in“ odkazuje na snímek Predátor (1987). (Nefrox)
  • V čase 9:32 je kromě QR kódu odkazujícímu na e-shop v pozadí vidět i vesmírné lodě ze hry „Galaga“. (grovik.net)

Reklama

Reklama