Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád paráda, i když mi přijde že to často zbytečně šponujou do extrémů a příběh ztratí na přehlednosti. Luxusní hlášky, ta kadence je neuvěřitelná. Epizoda s planetou na sraní je srdcovka a za díl s kyselinovou nádrží měli tvůrci dostat nějakou cenu.  Nejlepší animovaná sci-fi, nebo tak něco. Dokonalé ponaučení. ()

Batahst8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

9/10. Nejslabší série, ale furt to dokáže bavit (káď s kyselinou v 8 díle, celý 4. a 5. díl, atd.) a poslední díl (Ten nejlepší) dokáže i dojmout. Postavy fungují, scénář je dobře napsanej, naanimovaný je to dobře a kupa odkazů na filmy ať jsou to Danyho parťáci, Terminátor, Edge of tomorow, Vetřelec, Návrat do budoucnosti, atd. Bohužel nejslabší sérka, ale furt je velmi kvalitní a těším se na další. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Den, kdy ohodnotím libovolnou z nových sérii Ricka a Mortyho něčím jiným než pěti hvězdama, bude dnem, kdy internet imploduje do červí díry, ta následně vytvoří transcendální spojnici mezi naším světem a bezpočtem alternativních realit, a z těch začne proudit krvelačná masa našich vlastních klonů, lovících ostatní humanoidy kvůli těžbě zubní skloviny, která v technologicky vyvinutějších multiversech slouží jako univerzální palivo do převaděče spojitosti. Ten seriál je tak dokonale debilní, že se u každýho dílu řehtám jak protrženej. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série - (9/10) : Ze začátku mi přišlo, že si tvůrci občas honili ego a pak z toho vzešla naprostá mazanice, která ani nedávala smysl - viz díl The Vat of Acid Episode (S04E08). Pak se ale tvůrci vzpamatovali a nadělili nám úžasný konec série, kde některé díly považuji za jedny z nejlepších. Kdyby se ta série ubírala stejným směrem a žádné dokonalé epizody nepřišly, tak bych začínal bát o osud celého seriálu a o dalších 60 dílů, které nás čekají. Takto se všem můžu pouze těšit. Nejlepší epizoda:: The Vat of Acid Episode (S04E08) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těžko by mě někdo přesvědčil o tom, že byla čtvrtá série slabá, když jsem se po celou dobu (s výjimkou šesté epizody), tlemil, jakoby mi Rick nechal zmizet mozek a nahradil ho zásobníkem na endorfin. Jako obvykle jsem se výborně bavil a byl jsem bez sebe štěstím, že se dneska ještě někde můžu zasmát u dokonale nekorektního humoru. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (18)

  • V čase 9:32 je kromě QR kódu odkazujícímu na e-shop v pozadí vidět i vesmírné lodě ze hry „Galaga“. (grovik.net)

Reklama

Reklama