Reklama

Reklama

Když je manažer rizikového milionářského investičního fondu James King (Will Ferrell) dopaden za podvod a má jít sedět do San Quentinu, dá mu soudce 30 dnů, aby si mohl dát do pořádku své záležitosti. Zoufalý James se obrátí na Darnella Lewise (Kevin Hart), aby ho připravil na život za mřížemi. Ale navzdory Jamesovu názoru na motorkáře, Darnell je tvrdě pracující živnostník, který nikdy nedostal ani pokutu za špatné parkování, natož aby byl kdy ve vězení. Oba muži společně dělají všechno, aby se z Jamese stal „tvrďák", a během této přípravy zjišťují, jak se v mnoha věcech mýlili - včetně názoru jeden na druhého. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (215)

Octane 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se tak nezasmál jako právě u tohodle filmu. Další parádní komedie!! Excelentní Will Ferrell a Kevin Hart, co k tomu dodat, ve filmu tvoří perfektní dvojku, se kterou není nuda. Film jsem viděl už asi 3x a pořád jsem se u něj lámal smíchy. Vážně tenhle film se povedl, dokázal mě pobavit. Hlavní postavy filmu a celkový zpracování super. Sice někdy bylo těch psích kousků trochu moc, ale když někde hraje Will Ferrell, tak se to dá čekat. Délka filmu super. Nemůžu jinak než jen doporučit. Mayo a čokouš! ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Get Hard je blbost, trapnost a nuda. Tak, to jsem to tomu ale nandal, co? Ale vážně, já jsem se touto komedií upřímně protrápil, neboť na mě působila vážně tupohlavě. V žádném případě mi nevadí humor švihlý, fekální, ani vulgární, ale musí i v těch nejhraničnějších momentech dávat nějaký smysl a především musí fungovat, což se zde ovšem vůbec nedělo. Veškeré fóry pramení buď z otravného a přehnaně praštěného chování dvou ústředních kašpárků, kdy mě navíc jednak ona celosvětová „hartmanie“ vyloženě minula a jednak pohled na stále se omílající ksichty přestárlého Ferrella také nepřijdou už jako zrovna nějaká výhra, anebo z nezáživně na sebe našroubovaných scének, které pak ve výsledku tvoří jednu z nejodfláknutějších zápletek, co si pamatuji. Neoriginální, nenápaditá, naivní a hloupá. Všichni se tam jinak neustále chovají jako retardi, film navíc nemá vůbec spád, záživné dialogy a neustálé vzájemné pošťuchování Harta s Ferrellem nemá pak vůbec šťávu a nefunguje mezi nimi ani potřebná chemie, no a ten ultrainfantilní konec, ten to už jen podtrhl. Prostě se tu nepovedlo nic, mě za celý film cukly asi dvakrát koutky úst, což na odvázanou komedii vážně není příliš, spíš jsem se cítil při „řádění“ té „veselé“ dvojky až trapně, takže zkrátka tenhle úlet se opravdu nepovedl, a já se prostě u toho ani trochu nebavil. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell ve své typické poloze natvrdlého nekňuby/hovada překvapivě bavil míň, než ukecaný, ovšem jakž takž normální Kevin Hart, který se ječivě pitvořit začal až v přiblblém závěru. Námět "vytrénování zhýčkaného změkčilce na přežití nejtužšího vězení" vypadal zajímavě a cosi jako zápletku s obviněním nevinného ze zpronevěry 2/3 času zdařile ignoroval (což bylo úplně jedno), nicméně i přes pár dobrých či dokonce výborných vtipů převažovala vulgární trapnost. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Začína ma bolieť srdce, keď musím dávať komédiám Kevina Harta nízke hodnotenia. On totiž Kevin Hart je jediný svetlý moment filmu. To naopak Ferrell je vysoko nesympatický anti vtipný kokot. Námet možnože nie je až taký tupý, ale jeho prevedeniu niečo chýbalo, niečo komediálne a to sa neodpúšťa ak tvorcovia tvrdia, že natočili komédiu. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Scenár a z neho vytvorený film bez väčších nápadov. Dvojica W. Ferrel a K. Hart nie je zlá, ale teraz ich herecká hra nebola príliš presvedčivá. Film s podobnou tematikou s R. Schneiderom bol kedysi mnohonásobne lepší. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

Galerie (63)

Zajímavosti (4)

  • Postava, kterou hraje Kevin Hart, se jmenuje Darnell, což je Hartovo pravé prostřední jméno. (Káronoš)
  • Natáčení probíhalo v New Orleans v USA. (willy1)

Související novinky

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

Shakespearovská rivalita po ferrellovsku

02.12.2014

Will Ferrell se naposledy objevil ve dvojce Zprávaře a příště ho uvidíme v komedii Get Hard, kde si zahraje milionáře, který se svědomitě chystá na pobyt v base. Na cestě pak má i ztřeštěné… (více)

Reklama

Reklama