Reklama

Reklama

Teenager Zach Cooper (Dylan Minnette) je znechucen tím, že se z velkého města musel přestěhovat do malého městečka. Zjišťuje ale, že vše má i své světlé stránky - setkává se totiž s krásnou dívkou Hannou (Odeya Rush), která žije v sousedním domě. Ale i v těch nejprosluněnějších končinách občas slunce zajde za mraky, a ty Zachovy se objevují ve chvíli, kdy zjišťuje, že Hannah má tajemného otce, ze kterého se vyklube R. L. Stine (Jack Black), autor série bestsellerů s názvem Goosebumps. Ukazuje se, že existují reálné důvody, proč je Stine takový podivín... Je totiž vězněm své vlastní představivosti. Příšery, kterými se jeho knihy proslavily, jsou skutečné, a Stine své čtenáře chrání tím, že tato monstra drží uvězněná ve svých knihách. Když Zach neúmyslně příšery z rukopisů vypustí a ty začnou terorizovat celé městečko, je na Stineovi, Zachovi a Hannah, aby je znovu vrátili do knih, kam patří. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (319)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že na druhé shlédnutí se tento film tváří daleko přívětivěji než když jsem ho viděl poprvé. Poprvé mě rozčilovali hlavně ti haranti, u kterých se to moc nezměnilo. Na druhou stranu musím uznat, že během sledování jsem si přišel jak kdybych v dětství koukal na Jumanji. A tím si mě nakonec získal. Husí kůže možná není nejlepší fantasy hororová komedie, ale pořád je to něco, co se dnes moc netočí. A hlavně to má i občasný vtip (hlavně fízlové), pěkné efekty, nápaditý příběh a Jacka Blacka. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Malé mesto, deti/tínedžeri, hrôzostrašné monštrá... Goosebumps je príspevok do žánru, ktorý je dnes v klinickom stave, ale v osemdesiatych rokoch valcoval každý rok kiná. Celé je to osviežené meta-námetom a fantastickým zvratom s jednou z hlavných postáv. Len škoda, že to skončilo na pomedzí retro amblinovky a korporátneho produktu s generickou akciou. Chcelo to režiséra so srdcom. ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Hrozně fajn rodinná věc, která ale bohužel podtrhuje, že natočit byť jen "něco jako Jumanji" je pro Hollywood nesmírně obtížné. Výsledek v podstatě jenom řetězí akční scény a těch pár fajn dialogových výměn to tváří v tvář silně předvídatelným dějovým zákrutám už moc nevytrhne. Odeya Rush každopádně pedofilův sen. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Skôr horor pre tých menších. Nikto neumrie nikomu sa nič nestane a vlastne sa predstavia temer všetky potvory R.L. Stinea, ktorý strašil hlavne malé deti. Komicky nedotiahnuté, strašidelnosť pre nás väčšie deti nulová. jediné čo poteší je schopné CGI a hlavne sa to moc neťahá. Inak škoda, už by som aj uvítal nejaký film s Jack Blackom, pri ktorom sa aj pobavím ako za starých časov. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dával som tomu veľké nádeje. Že sa raz opäť dostanem do atmosféry rodinných hororov rokov 80. a 90. lenže ono to tak trochu tým strojom času zamrzlo v roku...2015. Tvorcovia mali nápad urobiť presne to, čo som čakal, ale nejaká cudzia entita vypustená z nejakej knižky im v tom zabránila. Žeby nejaký démonický investori? Málokto sa dnes ( v dobe naddimenzovanej hrabivosti ) pokúša riskovať. A práve vo filmovom svete mi je to dvakrát ľúto. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Na konci filmu píše Neviditeľný muž na písacom stroji zvnútra vitríny, v ktorej je písací stroj umiestnený, pričom pre jej veľkosť by sa do tejto uzamknutej vitríny muž nezmestil. (Laslo)
  • Původně měl adaptaci na plátna přinést režisér George A. Romero, ale nakonec se tak nestalo. V roce 1989 měl film připravit Tim Burton, i z toho však sešlo. (hansel97)

Související novinky

Husí kůži čeká pokračování

Husí kůži čeká pokračování

19.01.2017

Předloňská fantasy Husí kůže stála 58 milionů dolarů a vydělala 150, což v hollywoodské matematice znamená dvojku. Studio Sony ji naznačilo už loni v dubnu, teprve nyní je ale všechno jisté a dokonce… (více)

Reklama

Reklama