Reklama

Reklama

Teenager Zach Cooper (Dylan Minnette) je znechucen tím, že se z velkého města musel přestěhovat do malého městečka. Zjišťuje ale, že vše má i své světlé stránky - setkává se totiž s krásnou dívkou Hannou (Odeya Rush), která žije v sousedním domě. Ale i v těch nejprosluněnějších končinách občas slunce zajde za mraky, a ty Zachovy se objevují ve chvíli, kdy zjišťuje, že Hannah má tajemného otce, ze kterého se vyklube R. L. Stine (Jack Black), autor série bestsellerů s názvem Goosebumps. Ukazuje se, že existují reálné důvody, proč je Stine takový podivín... Je totiž vězněm své vlastní představivosti. Příšery, kterými se jeho knihy proslavily, jsou skutečné, a Stine své čtenáře chrání tím, že tato monstra drží uvězněná ve svých knihách. Když Zach neúmyslně příšery z rukopisů vypustí a ty začnou terorizovat celé městečko, je na Stineovi, Zachovi a Hannah, aby je znovu vrátili do knih, kam patří. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 7

Recenze (319)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

R.L. Stine by si zasloužil určitě víc filmů, respektive jeho příběhy na úkor neskutečně a občas nepochopitelně protěžovaného Kinga.Husí kůže je příjemný oddych na jeden večer, ve kterém se bohužel víc hraje na stránku dobrodružného rodinného fantasy, než na tu hororovou, která vlastně nezafunguje ve filmu možná ani jednou, jelikož děsivou loutku dabuje samotný Black a zjištění, že Black už ani není vlastně moc vtipný.Pokud půjdete do Husí kůže s očekáváním hororu narazíte těžce a pokud budete čekat komedii, narazíte ještě tvrději, jelikož jsou ve filmu všeho všudy pouhé tři dobré vtipy a zbytek je alee díky bohu poměrně svižná akční fantasy nálož, takže se aspoň nestihnete moc nudit.Vypíchnout musim jednu neskutečnou scénáristickou debilitu, protože to už mi hlava nebere, jak je vůbec možné, že se taková věc dá prostě evidentně natočit a všem je to jedno včetně producentů, herců, nebo samotného režiséra a to když hlavní hrdinové přijdou do Stinova domu a klíč ke všem těm šííleným a oživlým monstrům leží na stole...před knihovnou vystavený jako kozy Pamely Anderson v Pobřežní hlídce.....to vám prostě hlava nebere.59%. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Pohodička. Určite by som zniesol aj starších hrdinov, ale aj napriek príliš teen obsadeniu, parádna jazda plná známych hororových kreatúr. K filmu som sa dostal náhodou a keďže som čakal skôr prieser, bol som milo prekvapený. Samotný nápad fajn, scenár má dokonca pár prekvapivých momentov, všetky klišé scény (nedôvera rodičov, trapas na plese...) sú zosekané na minimum. Ale prodvšetkým je tu tá atmosféra, spád a nadhľad ako kedysi pri GREMLINS, CHUCKIEM či PRÍZRAKOCH, čomu značne pomáha Elfmanova hudba... ()

Reklama

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Šla jsem na dvojku do kina, i když jsem první díl nikdy neviděla. A příjemně mě to překvapilo. Tak jsem si jednoho sobotního lenivého odpoledne pustila jedničku a bez většího překvapení se mi to líbilo také. Stejně jako druhý díl je to vtipné a příjemně strašidelné. Kdybych to viděla jako děcko,určitě bych si to zamilovala. Oba díly jsou kvalitou srovnatelné. 4* ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dával som tomu veľké nádeje. Že sa raz opäť dostanem do atmosféry rodinných hororov rokov 80. a 90. lenže ono to tak trochu tým strojom času zamrzlo v roku...2015. Tvorcovia mali nápad urobiť presne to, čo som čakal, ale nejaká cudzia entita vypustená z nejakej knižky im v tom zabránila. Žeby nejaký démonický investori? Málokto sa dnes ( v dobe naddimenzovanej hrabivosti ) pokúša riskovať. A práve vo filmovom svete mi je to dvakrát ľúto. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Hrozně fajn rodinná věc, která ale bohužel podtrhuje, že natočit byť jen "něco jako Jumanji" je pro Hollywood nesmírně obtížné. Výsledek v podstatě jenom řetězí akční scény a těch pár fajn dialogových výměn to tváří v tvář silně předvídatelným dějovým zákrutám už moc nevytrhne. Odeya Rush každopádně pedofilův sen. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Na konci filmu píše Neviditeľný muž na písacom stroji zvnútra vitríny, v ktorej je písací stroj umiestnený, pričom pre jej veľkosť by sa do tejto uzamknutej vitríny muž nezmestil. (Laslo)
  • R.L. Stine, tvorca knižnej predlohy, sa vo filme objaví v jednej scéne ako pán profesor Black. (figliar)
  • Původně měl adaptaci na plátna přinést režisér George A. Romero, ale nakonec se tak nestalo. V roce 1989 měl film připravit Tim Burton, i z toho však sešlo. (hansel97)

Související novinky

Husí kůži čeká pokračování

Husí kůži čeká pokračování

19.01.2017

Předloňská fantasy Husí kůže stála 58 milionů dolarů a vydělala 150, což v hollywoodské matematice znamená dvojku. Studio Sony ji naznačilo už loni v dubnu, teprve nyní je ale všechno jisté a dokonce… (více)

Reklama

Reklama